Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי שמישהו יסביר לי למה בטלפון חדש צריך לשחק עם ההגדרות בכדי לגלוש דרך 3G או WIFI ?

לעולם לא נזקקתי לבצע הגדרות מסויימת בנקסוס 4 או באייפון 3GS ואייפון 4.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה פשוט מאוד, אם המכשיר עם הרום הספציפי לא תוכנן לכלל העולם אז לא יהיה בו קובץ עם פרטי רשתות הסלולר מכל העולם ולכן יהיה צורך להגדירו ידנית במדינות מסויימות.

בסיני שלי- NUBIA כן הגיעה הכל מוכן מראש בלי שום היתעסקות, אבל יש כאלה שזה בעיה.

במכשיר הספציפי הזה כניראה כן מדובר בלימון מה שיכול ליקרות גם במישפחות הכי טובות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הוא שאמרתי, המכשירים הפכו מורכבים יותר, זמני ההכרזות צפופים, ובקרת האיכות מסתבכת.

מצד שני, הפוניקציונאליות... וואו.

לא ייאמן כמה דברים אפשר לעשות ממכשיר שנכנס לכיס.

למי שלא מכיר את עולם המחשוב מראשיתו, יש קושי להבין כמה זה קסום שתוכנות ממקורות שונים "מדברות" זו עם זו באופן אוטומטי, מכל מקום לכל מקום, עם יחסית (למורכבות) מעט מאוד בעיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אולי שמישהו יסביר לי למה בטלפון חדש צריך לשחק עם ההגדרות בכדי לגלוש דרך 3G או WIFI ?

שוב אייפון 3? לא נמאס לך? משעמם.

אגב, גם אני לא הייתי צריך לגעת בשום הגדרה באנדרואידים השונים של המשפחה -

זה כנראה היתרון של החברות הגדולות, lg, סמסונג ושות׳.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם ב-LG שלי היה צריך להתאים הגדרות לגולן טלקום.

וייש לו את הבעיות שלו (קשיים בקליטת GPS, לדוגמא).

פורסם

ההגדרות רשת זה בעייה בגולן הם לא יודעים לשלוח אותם למכשיר אוטומטית, גם באייפון יש צורך להגדיר אותם ידנית.

hans בחברות הגדולות היבואן הישראלי מתאים את הרום לישראל ומכניס את ההגדרות, קנה מכשיר מחו"ל וגם תצטרך להגדיר ידנית.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש עדכון?

גם תנסה עם סים של חברה אחרת.

מניסיון עם גולן טלקום הקליטה שלהם על הפנים ואין כ"כ פתרון לזה. אני אישית עברתי ל012 ואין תלונות במכשיר 1+2.

פורסם

אני בגולן וב-lg g3 והכול דבש... מזל או סטטיסטיקה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גבה את המכשיר ואפס אותו להגדרות יצרן, סביר להניח שזה יפתור את הבעיה. השבת עשיתי זאת ל1+1 שלי שהחל לזייף בהתבייתות על הרשת הביתית. בינתיים הכל חזר לקדמותו ובצורה מעולה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תודה.

אני אנסה.

בסופ"ש הכל עבר חלק, כולל יום שישי במשרד (אולי המכשיר ריחם עליי, שאני צריך לעבוד בשישי...).

אני אמשיך לבדוק ולדווח.

חבל לי לוותר עליו, הוא ממש ממש מוצא חן בעיני. קטן, דק, קל, מהיר. בדיוק מה שאני רוצה (רק חסר קורא טביעת אצבע).

פורסם
אני בגולן וב-lg g3 והכול דבש... מזל או סטטיסטיקה?

לא עניין של מזל. תלוי איפה אתה גר. אין להם כיסוי מלא בארץ ויש אזורי קליטה אצלם שהם פשוט סבל.

falou לפני שאתה מתבאס לגמרי מהפון, תנסה לקחת סים של חברה אחרת ללו"ז הימי שלך ותשווה.

פורסם

כרגע זה עובד תקין. שיחקתי עם ההגדרות קדימה - אחורה... נראה בסדר עכשיו.

כמו כל מערכת ממוחשבת, גם הסלולרי קפריזי....

כאמור,המכשיר אחלה (לא שיש לי דרישות מורכבות...) .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני שמח לבשר שהבעיה נפתרה לבסוף באופן סופי ומוחלט.

אחרי שהתמיכה לא חזרה אליי, עזבתי את גולן, ומאז הכל דבש.

• תוכן חדש...