Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התחילו גם בעיות קליטה של הטלפון, אז זה כנראה בעיית חומרה...

תודה לכולם

נ. ב. אני אנסה סים אחר גם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב, זה לא עניין של 3G, זה עניין של איפה אני נמצא.

במשרד יש בעיות קליטה. גם ברכב. בבית אין.

ברכב גם הטלפון מתנתק לעיתים.

כנראה זה תלוי מול אילו אנטנות הטלפון עובד?

מוזר...

נחזיר את הישן ממילואים ונראה מה המעבדה תמצא.

יכול להיות שהחזרה ל-Factory Reset תעזור?

פורסם

גם אצלי בגולן יש בעיות קליטה קשות במשרד. שיחות מתנתקות על ימין ועל שמאל. רק כשאני יוצא החוצה ומתרחק אז אני פתאום מקבל 4G. בשאר המקרים הטלפון כל הזמן מחליף בין H ל H+ (וזה לא הטלפון היחידי שהיה לי שעשה זאת). במידה וזה ימשיך אני פשוט מעביר את הקווים שלנו לרשת אחרת.

במבי, עשיתי לו factory reset וזה לא עזר. אני לא יודע אם זה יעזור גם אצלך. כנראה שהפריסה של האנטנות של סלקום (שגולן רוכבים עליהם) פשוט זוועה.

פורסם (נערך)

אלה שתי אנטנות שונות במכשיר מתוך שלל האנטנות התחובות שם, ייתכן שאחת מהן נדפקה. בקיצור, חומרה...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני שהייתי נותן למעבדה להתעסק איתו. אצלי בגולן הטלפון עשה גם כל מיני תופעות מוזרות. אם יש לך שים של חברה אחרת, תנסה אותו לשבוע.

פורסם

בהגדרות יש אפשרות העדפה מאיזה סים אתה נגש לאינטרנט בדוק שההגדרה על הסים הנכון.

באם אתה חושב שזה בעייה של חומרה תעביר את הסים למגירה השנייה זמנית ותנסה לגלוש ממנה, למכשיר יש 2 מודולים נפרדים אחד לכול סים.

אודי A4

דימה.

פורסם

טוב...

נתתם כמה רעיונות ועשיתי ניסיון של בחירת הרשת באופן ידני.

התוצאה, כשאני מכריח בחירה ברשת של סלקום, הקליטה חוזרת.

אבל כל פעם שמבטל את ה-Wifi, צריך לחזור על התהליך.

:roll:

כנראה שהפריסה של האנטנות של סלקום (שגולן רוכבים עליהם) פשוט זוועה.

אני מנחש שזה ההפך, בדילוג בין אנטנות של גולן לאנטנות של סלקום.

בינתיים יש גם תקלה עם חומרת המכשיר עצמה. כשבוחרים את אייקון האפליקציות, המסך חוזר ל-home עצמאית, ואין גישה למגירת האפליקציות.

כאילו כפתור ה-home תקול.

לא חוויה משהו הטלפון הזה, בינתיים.

חבל, כי הגודל/משקל מצויין לי, כמו גם המסך.

אני אעשה reset ונראה.

נ.ב. בוטל ה-reset, מצאתי פתרון ברשת.

פשוט הסרתי את שורת החיפוש של גוגל, וזה דפק את הממשק:roll:

הייתי אומר שזה בגלל שזה מכשיר סיני וזה, אבל אחרי התקלות שראיתי גם במכשירי דגל, כנראה שרמת ה-QA כבר לא מסוגלת להכיל את רמת המורכבות של המכשירים, והמהירות בה צריכים לפתח ולהוציא אותם לשוק...

פורסם

בהחלט חוויה... מזכיר לי כל פעם למה אני לא קונה טלפון שפיתוח התוכנה שלו הוא כולו בסין

בחומרה הם לגמרי שם... בתוכנה עדיין לא

אגב, חבר כבר נתקל מזמן בבעיה עם גולן בנקסוס 4, כל פעם שהיה עובר אזור האינטרנט היה מפסיק לעבוד עד שהוא היה מכבה את הדאטה ומדליק שוב

הפתרון שלו היה ניוד.

פורסם

אם הכוונה בניוד היא ל-roaming, אז מאופשר אצלי בהגדרות.

לגבי התוכנה, oneplus מכניסה שינויים מאוד מינימלים בתוכנה, ואין כמעט שום פונקציונאליות שלא באה עם המכשיר. זה לא כמו ה-Meizu של הבת שלי, שנראה אחרת לגמרי מ-Android כמו שאנחנו מכירים אותו.

אבל תראה את ה-Nexus 5X. ייצור של LG, תוכנה של גוגל בלי תוספות, וכל מיני בעיות שונות ומשונות מדווחות...

וזה היה אמור להיות המכשיר הכי פשוט ופונקציונאלי שיש.

פורסם

נה לגבי עידכון הגירסה? האם מותקנת הגירסה האחרונה? הבנתי שלפני מס' ימים יצאה עוד הוטפיקס הנוגע למצלמה, האם מראה עידכונים זמינים בהגדרות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...