Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני ממקד את הדיון בדיוק בשני סוגים של צמיגים: מישלין אנרג'י סייבר ומישלין פרימסי 3.

הרכב הוא בראבו 2011 טורבו דגם סנסיישן.

בהמלצת מקום שאני סומך עליו הוחלפו שני צמיגים קדמיים ברכב למישלין אנרג'י.

העדיפות של מצמיג הוא בסדר הבא:

1. אחיזה והתנהגות( אני נוהג אגרסיבי ויוצא לטיולים. לא רוצה לקנות הנקוק/R888 /AD08)

2. צריכת דלק ( בין לבין הרכב עושה גם הרבה בינעירוני רגוע יחסי)

3. אורך חיים.

מה משני הדגמים האלה הייתם שמים כסט שני ברכב ואיפה הייתם ממקמים אותם, מקדימה או מאחורה ולמה.

ממש ממש אשמח לעזרתכם,

כי אני דיי לא סגור על עצמי שהאנרג' היתה בחירה טובה פרט לאורך חיים ושהם מאוד נוחים( גם ההיגוי השתפר לעומת הסט הקודם, אבל ככה קניתי את הרכב והסט הקודם היה KENDA זבל שעכשיו מאחורה ומאחורה בכלל היו שני צמיגים שונים).

תודה רבה לעוזרים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם (נערך)

הפרימסי 3 ממוקם מעל האנרג'י בהיררכיה של מישלין ואם אחיזה והתנהגות חשובים לך, הם יהיו עדיפים כמעט בוודאות.

במידה שלך שאני מניח הינה 205/55R16 יש גם הפילוט ספורט 3 (לא יודע אם מיובא ארצה) ששוב נע יותר לכיוון הספורטיבי.

את הבחירה הייתי ממקם על כל ארבעת פינות הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
הפרימסי 3 ממוקם מעל האנרג'י בהיררכיה של מישלין ואם אחיזה והתנהגות חשובים לך, הם יהיו עדיפים כמעט בוודאות.

במידה שלך שאני מניח הינה 205/55R16 יש גם הפילוט ספורט 3 (לא יודע אם מיובא ארצה) ששוב נע יותר לכיוון הספורטיבי.

את הבחירה הייתי ממקם על כל ארבעת פינות הרכב.

+1 צודק :)

ואת ה PS3 אין במידה שלו

קובי

:-)

פורסם (נערך)

יכול להיות שאתה מסתכל באתר האמריקאי? שם אולי לא קיים (יש PE2 שהוא הדור הקודם פחות או יותר).

נתתי לך לינק למכירה שלו במידה המדוברת, הנה שוב למקרה שפספסת:

http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?dsco=110&cart_id=25073785.110.28650&Breite=205&Quer=55&Felge=16&Speed=&Load=&kategorie=6&Marke=Michelin&ranzahl=4&tyre_for=&x_tyre_for=&Herst=Michelin&weiter=10&rsmFahrzeugart=ALL&filter_preis_bis=&filter_preis_von=&homologation=&search_tool=standard&Label=E-A-70-2&details=Ordern&typ=R-267892

והנה האתר האנגלי, גש ללשונית Sizes and Labeling:

http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-sport-3?fromTyreSelector=true&width=205&selectorMode=bySize&ratio=55&radial=16&zp=false&fromTyreSegment=1

פורסם
יכול להיות שאתה מסתכל באתר האמריקאי? שם אולי לא קיים (יש PE2 שהוא הדור הקודם פחות או יותר).

נתתי לך לינק למכירה שלו במידה המדוברת, הנה שוב למקרה שפספסת:

http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?dsco=110&cart_id=25073785.110.28650&Breite=205&Quer=55&Felge=16&Speed=&Load=&kategorie=6&Marke=Michelin&ranzahl=4&tyre_for=&x_tyre_for=&Herst=Michelin&weiter=10&rsmFahrzeugart=ALL&filter_preis_bis=&filter_preis_von=&homologation=&search_tool=standard&Label=E-A-70-2&details=Ordern&typ=R-267892

והנה האתר האנגלי, גש ללשונית Sizes and Labeling:

http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-sport-3?fromTyreSelector=true&width=205&selectorMode=bySize&ratio=55&radial=16&zp=false&fromTyreSegment=1

אני בדקתי באתר הצרפתי - המקור :)

בלי קשר זה צמיג טוב אבל ההמלצה שלך היתה נכונה - לפרמסי

קובי

:-)

פורסם (נערך)

גם באתר הצרפתי מופיע לי כמו באתר האנגלי:

http://www.michelin.fr/pneus/michelin-pilot-sport-3?fromTyreSelector=true&width=205&selectorMode=bySize&ratio=55&radial=16&zp=false&fromTyreSegment=1

כמובן שכל זה לא רלוונטי אם גם לא מייבאים אותו לארץ. ולא ראיתי אותו באתר של קוגול.

פורסם

אני עם רביעית פרימיסי 3

לאחר נסיון עם גודייר אפישינטגריפ

מרוצה מאוד, בכל הפרמטרים

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

פרנסי 3 צמיג מצויין לא הכי ספורטיבי אבל נוח והאחיזה טובה. יש לי על הרכב כבר שנה וחצי (אקורד 2007) אני מרוצה . אבל נראה לי שפעם הבאה אחפש צמיג יותר ספורטיבי. בגלל אופי הנהיגה שלי לא בגלל הצמיג.

פורסם

פותח השרשור - כמה שיותר אחיזה ואורך חיים כמה שיותר ארוך אלו 2 דברים מנוגדים.

אתה צריך להחליט על נקודת האיזון בין 2 הפרמטרים האלו שמתאימה לך.

לכל היצרנים מכובדים יש צמיגים בטווח בין ירוקים ולספורטיביים מאוד.

אתה יכול גם לשקו אל TOYO - אומנם אורך חיים של T1S או T1R הוא יחסית קצר אבל המחירים הטובים לדעתי מפצים על זה.

על משפחתית שמתי פעמים CF שלהם והם הפתיעו מאוד לטובה מבחינת האחיזה.

אחרי מישלן ספורט פרימסי די שחוקים הם הרגישו ממש עולם אחר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

T1r צמיג הכי פח שהיה לי . מהר מאוד מאבד את כל התכונות שיש לו . ועל אף מחירו הזול משאיר טעם מר בפה להרבה זמן.

פורסם

אני חושב שהלאום על טויו הוא מוגזם.

היו לי 2 סטים של T1R כאלו על מיאטה ומאוד נהניתי איתם.

גם אני התרשמתי שככל הם התקדמו לקראת השחיקה המלאה האחיזה הלכה ופחתה.

אבל זו תופעה שקוראת בכל הצמיגים.

אפשר כמובן לדון ולדסדק באיזו מידה זה בצמיג A לעומת B - לאמרות שלא נראה לי שיש מידע אובייקטיבי לגבי זה.

בכל מקרה לדעתי הוא היה שווה מאוד את המחיר שלו ולכן גם המשכתי איתם.

דגם CF על המשפחתית שרד הרבה עד שהרכב נמכר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
פותח השרשור - כמה שיותר אחיזה ואורך חיים כמה שיותר ארוך אלו 2 דברים מנוגדים.

אתה צריך להחליט על נקודת האיזון בין 2 הפרמטרים האלו שמתאימה לך.

לא בהכרח.

ההבדלים הגדולים בביצועים בין צמיגים אינם באחיזה הממשית (מקדם החיכוך) אלא בקשיחות הפניה שקובעת כמה הצמיג מנצל ביעילות את אחיזתו ליצירת ביצועים.

קשיחות הפניה משתנה בעיקר בהתאם לחוזקו המבני של הצמיג ולא למבנה הסוליה, וזה לא גורע מאורך חייו ואם כבר עשוי רק להוסיף לו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...