Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסו לי בחלק האחורי של הרכב בצומת (הרגשתי קפיצה קלה של הרכב הצידה) וברחו. בינתיים כשאני אנסה להוציא מספר ממצלמות העירייה, הייתי רוצה לפחות לראות אם תוכלו לתת הערכה לנזק (שכנראה שאצטרך לשלם לבד...)

uploadfromtaptalk1456681788419.jpguploadfromtaptalk1456681799378.jpguploadfromtaptalk1456681810169.jpguploadfromtaptalk1456681818414.jpg

ניתן לראות שחורי החיבור בטמבון נהרסו, ויש שפשוף שלא ירד עם פוליש.

אני חושב שכנראה אצטרך להחליף טמבון, השאלה כמה זה יעלה.

בנוסף נראה בגלל הנזק המינורי יחסית לטמבון שחלק משמעותי מהמכה עבר לגלגל (בעצם לצמיג), האם יש סיכוי לפגיעה בסרן? כיצד אני יכול לבדוק זאת? לא הרגשתי הבדל בנסיעה.

ודבר אחרון - אם אני מתקן את הנזק עכשיו, ובצורה קוסמית כלשהי משיג את מספר הרכב, האם תהיה בעיה להוכיח בגלל שנזק כבר תוקן (צילמתי לא במקום התאונה, רק בתחנת המשטרה)?

תודה.

פורסם

החלפת פגוש כנראה לא תהיה, יש רק מקורי חדש וזה 1700 רק עבורו. משומש... לרכב הזה אין חלקי מרכב בשום מקום...

נכון להרגע קיבלתי הצעה של 800 ש"ח לפני מע"מ עבור שיפוץ וצביעה מחדש, נשמע לי קצת מוגזם. האם זה מחיר הגיוני?

אגב, ברור לי שהברגים לא אמורים להיות שם.. הטמבון עבר כבר שיפוץ וצביעה לא הכי מוצלחת בעבר...

אשמח ליעוץ, תודה.

פורסם

לפני כ-10 שנים היה לי נזק דומה בקורולה אושריקו שהיתה לי. התיקון עלה 700 ש"ח. לפחות הפוגעת לא התחמקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי הצעה במקום שמתקן פגושים שהוזכר בפורום - 550 ש"ח (לעומת 800 במכוני פחחות אחרים) לא כולל מעמ.

התיקון כולל צביעה מחדש (שיוף + צבע יסוד + צבע) וסידור החיבורים בפח ובטמבון.

מה שכן - אין תנור במקום. הוא טוען שכל מטרתו היא לגרום לייבוש מהיר, עד כמה הדבר נכון?

פורסם
בגלל זה גם המחיר הזול.

אם החלק לא יעבור תנור הצבע יתקלף לאחר זמן קצר.

מעניין איך הוא מחזיק עסק לא חדש לתיקון פגושים (אגב, בדיוק טיפל בסופרב דור קודם כשהייתי שם) בלי תנור...

אם אתה צודק, לא תהיה לי ברירה אלא ללכת על התיקון היקר =/

• תוכן חדש...