Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה בתקציב לא מוגדר, מ30K עד 80K

MZN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני באמת מתלבט כיצד לפעול, עד היום הייתה לי פונטו שכמעט פעם בחודש חודשיים הייתי צריך לקפוץ למוסך לאיזה שטות בגללה. אני כעת מחפש רכב שייתן לי שקט, ועם אפשר גם ליהנות מהנהיגה על הדרך - מה טוב.

אני נוסע פחות מ7,000 בשנה, לכן צריך הדלק לא קריטית, אבל גם לא הייתי רוצה לרדת מ10 ק"מ לליטר.

אני נוסע בחיפה הרבה, יש עליות אבל לא נראה לי שהן קריטיות, אני לא מחפש לנסוע 100 קמ"ש בהן ממילא, גם הפונטו סחבה אותן.

דברים שחשובים לי לפי סדר עולה -

1-אמינות

2-סחירות ולא להפסיד הרבה כסף, בגלל זה גם התקציב שלי לא מוגדר טוב, אפרט בהמשך.

3-נוחות נסיעה, אשמח לחווית נהיגה שקטה, בפונטו שמעתי כל כך הרבה רעשי חוץ שזה כבר שיגע אותי.

4-מחירים זולים לשאר ההוצאות, כגון תיקונים,ביטוחים (אני מתחת ל24),צריכת דלק נכנס פה וזהו בעיקרון.

מה שכמעט ולא חשוב לי זה מקום (מסיע 2 אנשים חוץ ממני, לא יותר).

וגיר גם לא קריטי, לא אתנגד לידני.

לגבי התקציב, אני תוהה האם לקחת רכב ב30K ובעתיד להחליף (אני מאוד נמנע מלהתעסק בקנייה ומכירה, יש לי חוויה רעה מאוד מנהגים בארץ), או כבר לקחת איזה רכב חדש מחברה שגם ישמש אותי למספר רב של שנים, ככה שירידת הערך פחות 'תפגע' בי. אני חושב שבאמצע זה לא משתלם, לקנות רכב יד 2 או 3 ב60 כשיש לך חדשים בקצת יותר, לדעתי לא משתלם.

יד 2 חשבתי על סוזוקי סוויפט בכל מיני דגמים, הבעיה ששנתון 2011 עולים 50~60. מחירים הזויים לדעתי.

רכב חדש חשבתי על פיקאנטו, יש לנו חוויה טובה במשפחה מהשירות של KIA, וגם האחריות ארוכה יחסית.

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב על פיקנטו. אני מציע לך ללכת לבדוק את הספארק החדשה. מגיעה בהרבה יותר מאובזרת מהפיקנטו,מנוע יותר גדול ובנוסף גיר רציף שעובד מעולה. הספארק יותר חסכונית. שווה בדיקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיקנטו שומרת מעולה על הערך שלה והשוק שלה ממש טוב ככה שמהבחינה הזאת אין לך כ"כ מה לדאוג. מבחינת האמינות אתה גם יכול להיות שקט, הייתי ממליץ לך לרכוש דרך היבואן כדי לקבל את 7 שנות האחריות שמגיעות איתה.. אל תוותר על נסיעת מבחן ושיהיה בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...