Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטלינק בסקודה פאביה 2016

Pavel Yasko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, אתמול קיבלתי סופסוף את הסקודה שלי אחרי חודש וחצי של המתנה.

רכב אש מאוד נהנה ממנו רק הבעיה היחידה היא שיש לי שמץ של מושג איך משתמשים בסמארטלינק הזה.

הסמארטלונק הזה כולל בתוכו (מירורלינק, קארפליי ואנדרואיד אאוטו), הדבר היחיד שעובד בישראל מתוך אלה הוא המירורלינק.

ראיתי סרטונים ביוטיוב שפשוט צריך לחבר את המכשיר דרך הUSB לרכב ופשוט להכנס למירורלינק, אז זהו שעשיתי את זה ולא מופיעות לי שום אפליקציות ואני לא מצליח לשקף את המסך של הפלפאון על המוחטימדיה כמו בכל הסרטונים שראיתי, הייתי צקיך לבד להוריד כמה אפליקציות שתכלס לא מביאות לי כלום, אין לי ג'יפיאס אין לי כלום.

בסרטונחם ראיתי שיש לכולם גוגל מפס ועוד כל מני אפליקציות שלי תכלס לא מופיעות, ושוב, לא משנה על מה אני לוחץ שם זה לא משקף לי את המסך של הפלאפון על גבי המולטימדיה.

יש אולי למישהו פתרון? תודה רבה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחבר עם כבל את המכשיר ליציאת הUSB הקדמית.

ותבצע שוב את ההתחברות.

ותתחדש.

עדיתי את זה אולי 30 פעם אתמול, לא סתם פתחתי אשכול, בדקתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי פתרון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז תתקשר בבוקר למסירות ותבקש הסבר מהאיש הטכני שם.

לי הוא עוזר בכל שאלה, כבר 3-4 פעמים, וכני כבר שבועיים וחצי אחרי המסירה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון איזה מכשיר יש לך ואיזו גירסאת אנדרואיד?

אני עם הפאביה, אין שום בעיה המערכת תומכת גם במירורלינק גם אנדרויד אוטו וגם קארפלי(אייפון).

כאשר אתה מחבר עם מירורלינק ברגע שהרכב מתחיל בנסיעה אין אפשרות להשתמש בניווט בשביל זה נועד האנדרויידאוטו ששם אתה יכול להריץ את תוכנת הניווט של גוגל.

אם יש לך אנדרויד 5 ומעלה אתה פשוט צריך להתקין את הקובץ הזה https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-1-5-100945-2462389-release-release/android-auto-1-5-100945-2462389-release-android-apk-download/

לא ניתן להוריד מהחנות מאחר וכמובן זה לא זמין בישראל :( ...

תתקין בחיבור הראשון לרכב זה יבקש ממך הרשאות לקרוא ספר טלפון / הודעות ואולי עוד משהו, תאשר ושלום על ישראל.

דבר נוסף יש לך בתפריט במערכת של האוטו לבחור ברירת מחדל של צורת החיבור כדאי לשנות לאנדרוייד אוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון איזה מכשיר יש לך ואיזו גירסאת אנדרואיד?

אני עם הפאביה, אין שום בעיה המערכת תומכת גם במירורלינק גם אנדרויד אוטו וגם קארפלי(אייפון).

כאשר אתה מחבר עם מירורלינק ברגע שהרכב מתחיל בנסיעה אין אפשרות להשתמש בניווט בשביל זה נועד האנדרויידאוטו ששם אתה יכול להריץ את תוכנת הניווט של גוגל.

אם יש לך אנדרויד 5 ומעלה אתה פשוט צריך להתקין את הקובץ הזה https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-1-5-100945-2462389-release-release/android-auto-1-5-100945-2462389-release-android-apk-download/

לא ניתן להוריד מהחנות מאחר וכמובן זה לא זמין בישראל :( ...

תתקין בחיבור הראשון לרכב זה יבקש ממך הרשאות לקרוא ספר טלפון / הודעות ואולי עוד משהו, תאשר ושלום על ישראל.

דבר נוסף יש לך בתפריט במערכת של האוטו לבחור ברירת מחדל של צורת החיבור כדאי לשנות לאנדרוייד אוטו.

מתי שאני מחפש את המכשיר למירורלינק אחרי כמה שניות זה רושם לי (mirrorlink has limited availability with this mobile device)

יש לי גלקסי 6 עם גירסא 5.1.1,

ממש מוזר באמת, לגבי האנדרואידאאוטו, ניסיתי אתמול ופשוט האפליקציה קורסת וזה יוצא ממנה ולא עושה כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז ככה, הצלחתי להפעיל את האנדרואיד אוטו, מופיע לח שם רק גוגלמפס, גוגל מוזיק, וטלפון.

השליטה ממש לא נוחה וכמו כן המקדלת רק באנגלית בגיפיאס וההשליטה בvoice לא עושה כלום, אני מדבר זה כביכול שומע אותי אבל לא רושם בפועל שום דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך להבין שאנדרויד אוטו סה"כ מופעל מהפלאפון שלך ומוצג על המסך של הרכב וכמו בנייד כאשר מדברים בעברית המערכת לא עונה לך אלא רק מציגה תשובות גם באוטו היא לא תענה.

גוגל הודיע שבטיחות היא חלק מהמערכת ולכן היא לא מראה חיפושים אם המערכת לא יכולה להחזיר תשובה בקול ולא ניתן לחפש ידנית אנשי קשר בזמן נהיגה ע"י המקדים וכו...

כאן תוכל למצוא עוד תוכנות שנתמכות https://www.android.com/auto/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...