Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדבר כבר על סימטריות... נטו קצת להעלאות את מהירות ההעלאה.

זה פשוט בדיחה, אני מסתכל באתר של בזק ורשום בחבילה של 100 מגה שמהירות העלאה מקסימלית

זה 3mbps ומהירות "מעזרית" של 0.01mbps.

למה אנחנו כל כך מאחור בתחום הזה? יש איזושהי חברה שתיתן לי מהירות העלאה גבוהה יותר?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע לגבי חברה, הבנתי שיש את "אנלימיטד" אבל הם בקשיים כלשהם.

אני מסכים איתך. גרתי תקופה באוקראינה- שם היה לי 100mbps סימטרי. הורדות ירדו במהירות שלא ראיתי בישראל, סרטונים ליוטיוב עלו במהירות מפתיעה. כנ"ל גם משלוח קבצים. בבדיקת מהירות- קיבלתי 97mbps בהורדה וקצת יותר מ- 93mbps בהעלאה. מהר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הסיבה בארץ היא תשתית. עד שבזק לא יעבירו אופטיקה לכל בית, לא יהיה כאן אינטרנט נורמאלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין שום בעיה לספק קצבים עולים הרבה יותר גבוהים ב-VDSL2 או אפילו ב-ADSL2.

הסיבה העיקרית היא ככל הנראה חוסר רצון לבצע קניבליזציה בשוק העסקי שמשלם הון תועפות עבור קווים סימטריים, אפילו במהירות נמוכה כמו 5/5 או 10/10.

פורסם
אין שום בעיה לספק קצבים עולים הרבה יותר גבוהים ב-VDSL2 או אפילו ב-ADSL2.

הסיבה העיקרית היא ככל הנראה חוסר רצון לבצע קניבליזציה בשוק העסקי שמשלם הון תועפות עבור קווים סימטריים, אפילו במהירות נמוכה כמו 5/5 או 10/10.

זו אכן הסיבה האמיתית לדעתי

פורסם (נערך)

למה ,כי אין תחרות בשוק, ביקוש יש אין היצע רק 3 חברות יש חיבור ל BACKBONE .

בזק עם ה NGN מד נאוטילוס ו-טמרס מי אמר דואופול ולא קיבל.

בקרוב בזק ייחשפו את נשק יום הדין G.FAST אם תציצו על עמודי בזק אתם תראו שם חוטים מגולגלים בצבע צהוב שחור שלא מחוברים כרגע לכלום.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

הסיבה היא רגולטיבית. כמו שכתב נמסיס ועוד כמה אחריו.

צריך מהלך דומה למה שעשה כחלון בשוק התקשורת הסלולארית.

אבל לבזק יש ועד חזק ואם יפגעו להם בהכנסות הם ייאלצו לפטר עובדים וכו'. אז יש אמצעי ללחוץ על הפוליטיקאים.

פורסם

הסיבה היא הכבל שמתחבר לשאר העולם ולא החיבור לבתים.

אנחנו חיים על אי עם איזה כבל אחד או שניים שמתחברים לעולם

אם היו לנו שכנים יותר נחמדים זה היה יותר פשוט

אייל

פורסם

בחיבור סלולרי (012) אני מקבל 35-70 מס"ש סימטרי, למעשה לא פעם במדידה ב-speedtest או opensignal קצב ההעלאה עולה על קצב ההורדה.

מניח שהשיטה נגררת מימים בהם קצב ההעלאה היה פחות חשוב אשר היום, ונוח למפעילים להגביל כך את התעבורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מביך... אפילו במדינה קיקיונית כמו אסטוניה אני משלם 33 יורו (140 שקל בערך) על 300 סימטרי (בבדיקה שערכתי הרגע בספידטסט בלי לכבות טורנטים וכדומה - 277 הורדה, 262 העלאה). ואפילו השירות די מדהים - היום הייתה לי תקלה והראוטר הפסיק לעבוד. הרמתי טלפון לשירות הלקוחות והמענה האוטומטי אמר שזמן ההמתנה הוא 35 דקות. אחרי בערך 5 דקות על הקו (כן, לא משהו, אבל יותר טוב מ-35...) ענתה לי מישהי שמיד ידעה שאני מתקשר מהכתובת המדויקת שלי, איזה ראוטר יש לי ושהאינטרנט שלי לא עובד. נתנה לי הכוונה פשוטה מה לעשות כדי שהיא תוכל לבדוק את הבעיה (עד לרזולוציה של אילו נורות עובדות במכשיר והצבעים של השקעים), והודיעה לי שאין ברירה אלא להחליף ראוטר. טכנאי יכול להגיע רק מחר וחברה שלי הודיעה שבלי אינטרנט היא לא חוזרת הביתה, אז קפצתי לחנות ושם החליפו לי את הראוטר בחדש בלי ציוץ. חיברתי לחשמל והכל חזר לעבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקרוב בזק ייחשפו את נשק יום הדין G.FAST אם תציצו על עמודי בזק אתם תראו שם חוטים מגולגלים בצבע צהוב שחור שלא מחוברים כרגע לכלום.

תרשה לי לגחך.

כפי שכתבת,כרגע אין תחרות ממשית ובזק\הוט מרשות לעצמן "להרדם בשמירה" (אנלימיטד לא כרגע וגם לא בעתיד הנראה לעין מהווה איום אמיתי)

סמוך עליהן שאם יהיה לנו גרגיר של אינטרנט אמיתי (סטייל של רוני),זה יעלה לנו,ולא מעט בכלל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מבחינת איכות השירות אין לי שום טענות לבזק - שירות לקוחות טוב, החלפת מודם ככל שנדרש, טכנאי שמגיע הביתה ובודק תקלות בצורה יסודית. העניין הוא שהרגולור גורם לבזק לא לרצות לשפר תשתיות, וספציפית בחיפה יש כנראה הכשלה על ידי העיריה שבמסיבות של אסתטיקה מונעת הקמת תיבות חיבורים. מסיבה זו אני עדיין תקוע עם ה-15/0.7 מס"ש כאשר בתיבת החיבורים ליד הבית יש סיב אופטי שלא מחובר לכלום. מצד שני מה שאני רואה עם הוט גורם לי להמנע מלהתחבר אליהם. לשכנים שלי פשוט ניתקו את הכבל כמה פעמים בחודשים האחרונים, והשירות של קבלני המשנה כנראה די ירוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מביך... אפילו במדינה קיקיונית כמו אסטוניה אני משלם 33 יורו (140 שקל בערך)

ענתה לי מישהי שמיד ידעה שאני מתקשר מהכתובת המדויקת שלי,

כמה היא מרוויחה לשעה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...