Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי כדאי להחליף רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

המאזדה 2 הקטנה שלי מלווה אותי כבר כמעט 6 שנים, והיא בעצמה כבר בת 8.5 (עלתה לכביש בנובמבר 2007) עם 135,000 קילומטר.

למרות לא מעט תלונות שקראתי עליה כאן (יחד גם עם כמה חוות דעת טובות), אני מאוד מרוצה ממנה - נהיגה שנוחה לי, התנהגות כביש די טובה, אפס תקלות ואחזקה נמוכה ובנסיעות שאני עושה (80% בין עירוני) אפילו צריכת הדלק טובה מאוד (1:14.5).

אני עושה כ 25,000 קילומטר בשנה, כך שעוד שנתיים וחצי שלוש הרכב כבר יעבור כ 200 אלף קילומטר וכנראה כבר לא יהיה סחיר במיוחד.

השאלה שלי האם כדאי לנסות ולמכור את הרכב עכשיו, כל עוד הוא שווה משהו, להוסיף 15-20 אלף שקל ולקנות רכב קצת יותר חדש או להמשיך עם המאזדה עד שזו תשבוק חיים?

אני מניח שאני יכול למכור אותה בסביבות 26-28 אלף שקל.

ההנחה היא, שבעוד שלוש שנים גם לרכב הבא שאני אקנה כבר יהיו כ 75 אלף קילומטר יותר וגם הסחירות שלו תרד.

פורסם

26,000 ש"ח על מזדה 2 2007? מה אני אגיד לך, בערך ב 20,000 ש"ח אתה יכול לקנות רנו מגאן 2008-9 שמורה כחדשה, לנסוע כמו מלך, להינות מרמת בטיחות גבוהה יותר, צריכת דלק דומה (נגיד 1:13 בלי מאמץ גדול) ונוחיות מכאן ועד הודעה חדשה.

המזדה, דרך אגב, לא תשבוק כל עוד תתחזק אותה לפי הוראות היצרן, ואם תקפיד לרשום כל מה שעשית, ותשמור עליה חיצונית ופנימית, תמיד תוכל למכור אותה, כך שאתה יכול להמשיך ולהשתמש בה בשקט.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני הייתי ממשיך עם המזדה,אתה מכיר אותה,היא מגלה אמינות טובה ואתה מרוצה ממנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא משנה מהי ההחלטה שתחליט, אתה תפסיד כסף.

נניח והחלטת להחליף למכונית אחרת, נניח ל-i20 שנת 2012-2013, עם קילומטרז' של 50,000 קילומר. בכל מקרה, בעוד 3 שנים תגיע שוב לקילומטרז' (קרוב) שהגעת עם המאזדה. השאלה היא אם יש לך רצון להתחיל להתעסק עם מכירה וקניה.

• תוכן חדש...