Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי על האוטו נסיעת מבחן בתוך העיר וגם מחוץ לעיר בכביש בין עירוני. לא הורגשו שום מכות בגיר והנסיעה הייתה חלקה.

ביקשתי מהבעלים לחפש את בדיקת הרכב שהוא ביצע כשהוא קנה את האוטו ואכן הוא התקשר אליי לפני כמה דקות ואמר שהוא מצא את בדיקת הרכב וגם הסטוריית טיפולים שהוא הוציא כשקנה את הרכב והכול תקין. אני חושב שאוותר על הבדיקה ואסע ישר לבצע העברת בעלות.

פורסם

טוב אתה עושה. דאג לקבל אליך את הבדיקה שהוא עשה ואת כל ההיסטוריה של האוטו ושמור באוטו. בבוא היום כשתרצה למכור, יהיה מי שיעריך את זה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם המגאן 2009,והוא קנה אותה אחרי 3 שנים ב 2012,הבדיקה שלו בת 3 שנים,לכן היא לא שווה כלום.

תיקח את הרכב לבדיקה,אל תעשה טעויות כמו להעביר בעלות על רכב בלי לדעת את מצבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נותנים לך כאן עצות לא הכי טובות.

זה כמובן הכסף שלך וההחלטה שלך אבל אתה עומד לקנות רכב עם מוניטין שהוא בין גרוע מאוד לנוראי, ומוותר על הדברים הכי בסיסיים בקניה של כל רכב, על אחת רכב מועד לפורענות.

ראשית - אתה לא מוותר על בדיקה במכון בדיקה. קח את האוטו למכון בדיקה מטעמך, אל תחסוך בזה.

סיימת עם המכון - תעלה את הבדיקה לכאן, ובמקביל סע למוסך מורשה, תציג את טופס הבדיקה וקבל חוו"ד על מצב הרכב.

התקלות יכולות לבוא בהפתעה מהרבה מאוד כיוונים - שלדה, גיר, מנוע, ועוד. בכל אוטו, לא קשור ספציפית לרנו.

אל תוותר על שום שלב בתהליך הבדיקה של הרכב.

אחרי הכל - ניתן יהיה גם להעריך כמה שווה לשלם על הרכב.

הכי חשוב - תשתה כוס מים קרים, תירגע, ותתחיל לפעול באופן מסודר ומחושב. את ההתלהבות תשאיר לאחרי הרכישה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חברים , קודם כל אני שמח מאוד על כל העצות שלכם וההשתתפות שלכם בדיון פה. יש לציין שזו כבר קנייה שלישית שלי של רכב ויש טיפה נסיון ואני לא מרגיש שאני נלהב פה יותר מדי בהתנהלות שלי. כל הסימנים מעידים על כך שהרכב שמור , בין אם הקבלות מהמוסך , בין אם התנהלות והתנהגות המוכר ובכלל הרגשה כללית שלי מהרכב ומהמוכר. זאת בניגוד לקניות רכבים קודמות שלי ששם אכן ביצעתי בדיקות רכב והרגשתי צורך לעשות זאת כי ההרגשה הכללית לא הייתה במאה אחוז וגם כי הייתי טיפה פחות מנוסה בכל העניין של הקניה. אני חייב לומר שאני בטוח שהמכון בדיקה ימצא רג'קטים מסויימים כי בכל זאת , זה עדיין רכב בן 6 שנים והמכון חייב לכסתח את עצמו לכל מקרה שיהיה , כמו שקרה בבדיקות הרכב הקודמות שלי שהטופס היה מלא כסתוחים (שיכול להיות שחלקם נכונים אבל סביר גם להניח שחלקם כסתוחים).

מחר בבוקר אני אתקשר למוסך בכל מקרה לשאול אם עבר על האוטו משהו חריג אבל אני באמת מרגיש שבדיקה במכון תהיה בזבוז כסף . לא יודע, זה פשוט מה שאני מרגיש.

פורסם

כעיקרון למוסך אסור לתת מידע אלא רק לבעלים שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב חברים , אז אני שמח להודיע שאני הבעלים הגאה החדש של רנו מגאן חדשה (בשבילי - בפועל שנת 2009) , יד 2 , עלתה לכביש בדצמבר 2009 כך שניתן לומר שבתכלס האוטו הוא 2010 , שמורה למהדרין עם טסט עד סוף השנה. אעלה תמונות בהזדמנות.

בעל הרכב שלח לי היום סריקות של בדיקת הרכב שהוא ביצע כשהוא קנה את האוטו וגם הסטוריית טיפולים שהוציא בזמנו, עד כדי כך מסודר הבנאדם שהוא שמר על המסמכים. מעיון בבדיקה של הרכב אין שם כמעט כלום ומה שיש הוא שולי. מעיון בהסטוריה שהוציא בעת הקנייה הכול תקין. לאחר מכן נסענו למוסך מורשה של רנו , שם שאלתי אם יוכלו לתת לי חוות דעת על האוטו או לפחות רק על הגיר - הם לא הסכימו. שאלתי אותם אם יש מכון גירים בסביבה , הפנו אותי למכון מאה מטר מהם שמסתבר שזה בתכלס מכון בדיקה לכל דבר. שאלתי אם אפשר לתת חוות דעה על הגיר , המנהל אמר שצריך לעשות בדיקה כללית שעולה 500 שקל. החלטתי לוותר על העניין ונסענו לדואר לבצע העברת בעלות.

לכל אורך התהליך בעל הרכב היה סבלני וחביב ולא חשש לנסוע איתי לשום מוסך/מכון וכו' וכו'. אני מאמין שההתנהלות שלו זו ההתנהלות האידיאלית שצריכה להיות לכל מוכר רכב פרטי באשר הוא. בכל מקרה , אני מאמין באמת ובתמים שביצעתי קנייה משתלמת ונבונה. תודה לכל המשתתפים בדיון , עזרתם המון. נקווה רק שנצליח לשמור על צריכת דלק טובה ואמינות כללית טובה והכול יהיה טוב :)

פורסם

תתחדש - קיבלת רכב עם הרבה יתרונות, יחסית חדש ובמחיר מצחיק. גם אם תצטרך להשקיע בתווך הקרוב בשיפוץ כזה או אחר, עדיין משתלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...