Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים. בעוד כמה ימים תגיע האיביזה החדשה שהזמנתי. ראיתי לא מעט פוסטים פה על עדכון תוכנה שאמור לשפר מהירות וכוחות סוס, לא שאני מתעניין בזה בטירוף ו-110 כו״ס נשמע לי די והותר לרכב קטן אבל סתם מעניין אותי האם זה אפשרי בדגם שקניתי? יש חיה כזו? מה היתרונות והחסרונות ובגדול פרטים על העדכון ומה הוא עושה בדיוק יתקבלו בברכה. תודה

פורסם

יצא עדכון למנועי 1.2TSI של שנת 2015/2016, אני לא יודע אם יש גם למנוע שלך.

ממליץ לך לחכות כמה חודשים תרגיש את הרכב ותחליט אם כדאי להוסיף.

מה כן המנוע שלך מאוד חדש, כדאי לחכות קצת.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

זה נקרא צ'יפ ואתה יכול לברר בסדנאות השונות בכמה זה מעלה את ההספק.

הסיכון זה בלאי מוגבר למנוע ואם הרכב באחריות והמוסך עולה על זה יבטלו לך את האחריות.

פורסם (נערך)

תודה, אני ממש לא מהמשפרים אבל חשבתי שיהיה מגניב לבדוק את העניין. בכל מקרה כמובן בגלל שהמנוע חדש אני אחכה עם זה תקופה.

שאלה נוספת, הנמכה של הרכב, האם תורמת משהו משמעותי חוץ מיציבה והאם מומלץ להחליף גם צמיגים למשהו קצת יותר איכותי מהסטוק? מדובר בנהיגה סטנדרטית יומיומית אבל קראתי שהאיביזה לא הכי יציבה באופן כללי.

עריכה אחרונה על ידי tzachn
פורסם

אם אתה עושה בעיקר נסיעות מנהלתיות לדעתי אין טעם שתתחיל להחליף צמיגים או לשנות דברים. חבל על הכסף. מניסיוני לפחות לפני מתיחת הפנים האיביזה דיי נייטרלית לטוב ולרע . לא הרגשתי בעיות יציבות , בכל מקרה קודם כל תנהג כמה אלפי קמ, תסיים הרצה כמו שצריך ,תתרגל לאוטו ואז תראה אם משהו מפריע לך, ואז תחזור להתייעץ .

פורסם

מבחינת יציבות האיביזה בסדר גמור,ולנסיעות שאתה מתאר זה סתם ביזבוז כסף.

גם לגבי הנמכה,הרכב באחריות,אל תתעסק עם זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...