Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם תמצא מי שיהיה מוכן לעשות לך את העבודה בלבד.

להערכתי לפחות 150 שח.

לדעתי פשוט פנה לאחד מחברי הכנופיה- כך גם תלמד איך לבצע זאת בעצמך בפעם הבאה.

פורסם

פילטר שמן מקורי לרכבים האלו צריך לעלות בד"כ בערך 60-80 שקל.

שמן מנוע זה בסביבות 100-150 שקל וזה גם תלוי.

אם אין לך ידע אל תעשה לבד, זה אולי לא תורה מסיני אבל עדיין צריך רגש על הבורג של הקרטר שמן וגם שימון הפילטר שמן וחיזוק נכון שלא יהיה נזילה או משהו.

פורסם

טיפול תקופתי הוא לא רק שמן מנוע ופילטר הוא כולל בדיקות מסביב.

בכללי אם אתה מחליף רק שמן מנוע ופילטר אתה יכול לעשות לבד במידה ותיכנס לבעל מקצוע או מישהו שמבין לבדוק את כל השאר.

פורסם

רציתי להודות ממש מקרב הלב לאסף מחברי הכנופייה, הוא ראה את הפוסט ומיד הציע את עזרתו, נפגשתי איתו היום, הוא החליף בשיא המקצועיות את השמן ואת הפילטר שמן, ובדק מיוזמתו את שאר החלקים, כמו הדיסקיות רפידות ,פילטר אוויר, צמיגים, אני באמת רוצה לציין שזה לא מובן מאליו, ההתייחסות, הסבר על כל דבר שעשה, והכל ללא תמורה, רק עם חיוך, לא משנה כמה שניסיתי להציע תמורה עבור השירות המקצועי והמדהים, הוא סירב והוכיח לי שיש אנשים שהתמריץ שלהם הוא נתינה ללא רצון לתמורה. אני מאוד מעריך את העזרה ושמחתי לגלות שיש אנשים טובים באמצע הדרך, אנשים טובים מאוד!!מליוני תודות אסףף מאוד מעריך.uploadfromtaptalk1454526412757.jpg

• תוכן חדש...