Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא 75 על 1.2 ליטר (1.150 אם קטנוניים) על משקל של טון יבש. נתונים די דומים לרכבים כמו 206 1.4 ויונדאי I10 1.2

אותי מעניין לראות איך הוא עומד עם הC1 ידנית בגרסה המאובזרת יותר (עולה 57,900 ועכשיו ב55,900 במבצע) מבחינת כוח הן דומות מאוד (69 על 869 קילו)

ההבדל הוא במרכב מיני-לעומת סופר מיני,

מצד שני הC1 צפויה להיות חסכונית יותר (3 צלי' ומשקל עצמי נמוך יותר)

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי השאלה על המגנזיום גם היא לא יודעת למה היא צריכה יום אחרי שהבאנו את הרכב אבא שלי פשוט ירד איתו לאוטו דיפו וחזר איתם.

הרכב מטפס את חיפה העליות של פרויד בקצב התנועה. זה לא רכב מהיר. אבל הוא ייטפס בכבוד. שוב פעם הפעמים שהרכב הזה ייעבור את ה80 יספרו על יד אחת. אמא שלי נוהגת בתוך העיר לעבודה וגם שיוצאת ממנה נוסעת מאוד לאט

פורסם

מדוע לא נעשתה נסיעת מבחן? אתם או הסוכנות לא רצו?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

צריך לתקן את כותרת ל-"סופר מיני",לפחות לפי גודלה של הרכב.

גם מתבקש מבחן השוואתי בינה לבין ה-MG.

הרכב הזה{לדעתי} הוא מסר ברור ליבואנים אחרים, שממשיכים למכור רכבים{מיני} כמו ALTO- C1- CITIGO, וה-CELERIO בדרך, במחירים מופקעים. שחסכו במשך שנים בכפתור קטן בדלת הנהג להרמת חלון הנוסע שלצידו. ועל חלון "אמיתי" מאחורה אפשר לשכוח. לא, לא חשמלי, ידני.

שוב, יש המון רכבים כאלה באירופה. אם הוא יוכיח את עצמו כאמין אצלנו, לא מן הנמנע, שנוכל לראות את "קרסו" בראש רשימת המכירות.

{ואם הגזמתי, אני מתנצל!}.

פורסם

הרכב הזה{לדעתי} הוא מסר ברור ליבואנים אחרים, שממשיכים למכור רכבים{מיני} כמו ALTO- C1- CITIGO, וה-CELERIO בדרך, במחירים מופקעים. שחסכו במשך שנים בכפתור קטן בדלת הנהג להרמת חלון הנוסע שלצידו. ועל חלון "אמיתי" מאחורה אפשר לשכוח. לא, לא חשמלי, ידני.

שוב, יש המון רכבים כאלה באירופה. אם הוא יוכיח את עצמו כאמין אצלנו, לא מן הנמנע, שנוכל לראות את "קרסו" בראש רשימת המכירות.

בהחלט לא מגזים, מה גם שאני גם מצטרף לבקשת למבחן השוואתי MG3 נגד הסנדרו

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אל תשכחו שהסנדרו נמכרת בכל השווקים גם עם מנוע הטורבו 90 כ"ס וגם עם מנוע הדיזל המקביל 90 כ"ס. לדעתי ענין של זמן עד שיגיעו גם ואז בעית הביצועים תרד. השאלה מה יהיה המחיר.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

לא הגזמת בכלל {לדעתי :-P}. כל ההשוואות פה לסיטיגו, לC1 או לאלטו, הן עם כל הכבוד, לא הוגנות.

זה רכב במידות של סופר מיני, עם מנוע של סופר מיני, ואבזור של סופר מיני. זו קטגוריה אחרת לגמרי, ולהוציא את הMG, המתחרות רחוקות ממנה מאד במחיר.

{שוב לדעתי} תן לזה כמה חודשים לחלחל, והרכב הזה יהפוך ללהיט מכירות.

(כמעט שכחנו - פות"ש, תתחדש וסע בדרכים טובות :-))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
קודם כל:

[ATTACH=CONFIG]450222[/ATTACH]

לא הבנתי למה אמא שלך הייתה צריכה ג'אנטים מגנזיום.

אוו חיכיתי לזה!

תתחדשו :)

פורסם

לא רק שהגזמת, אתה גם טועה: התמחור של מכוניות המיני הוגן ביחס לדאצ'יה הזו. גם באירופה זה המצב - מיני "מודרנית" עולה כמו סופר-מיני "מיושנת".

א

ל תשכחו שהסנדרו נמכרת בכל השווקים גם עם מנוע הטורבו 90 כ"ס

ברוך הבא לשנה שעברה - גם השוק הישראלי נמנה על השווקים הללו.

:idea:

• תוכן חדש...