Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח

ranirr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי איזה - שטח, כביש, עם פיירינג, בלי, וכו'.

תן קצת פרטים.

אישית, לא הייתי מוותר על גניבה וצד ג' - ואכן, זה מה שעשיתי.

על ביטוח כזה בדיוק, שילמתי 4.5K, בן 21 בלי שום נסיון קודם על אופנועים ושבוע רשיון, לאופנוע במחיר זהה (CBF חדש) לשלך.

אז במצבך, זה בטח יהיה פחות מ4K לביטוח דומה.

4K, בשביל לישון בשקט בלילה? שווה לדעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תלוי בכלי ובעיקר ב"אהבת / שנאת הסיכון שלך"

ההתרשמות שלי כי מרבית בעלי האופנועים, לרבות חדשים מהחברה לא מבוטחים בביטוח מקיף.

בביטוח מקיף רוכשים אלו שיודעים כי זה ישתלם להם או מי שמאוד שונא סיכונים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני על סף רכישת בנדיט 1200, 2002. שמחירונו 64000. להבנתי, ערך הביטוח המקיף נע בסביבות 10% ממחיר האופנוע. אם כך, בתוספת 3600 לחובה ו ג', סגרנו 10000 לשנה בלי שהכלי זז מהמקום (שלא לדבר על אובדן ערך שנתי, שגם זה עף כל שנה בלי שהכלי זז ממקומו).

חליק, איך אפשר לעמוד ב הוצאות שנתיות כאלה?

פורסם

מבתרים על ביטוח מקיף, מוספים עוד 3 שרשראות והולכים כל לילה לישון עם הפחד לקום ללא 64,000 ש"ח.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

לפי הסטטיסטיקה, ביטוח הוא תמיד לא כלכלי - אחרת חברות הביטוח לא היו מרוויחות.

אבל, אתה צריך לשאול את עצמך מה יקרה אם יגנב האופנוע.

האם יש לך סכום דומה לאופנוע אחר?

האם תסתדר לתקופה מסוימת עם תחליף זול במיוחד?

אם כן - אל תעשה ביטוח.

אם לא - תעשה.

ועוד דבר, כל קומבינצית נעילה וקשירה ניתנת לפריצה (מנסיון כואב)

פורסם

ביטוח הוא כלכלי.

השאלה האם הרווח של חברת הביטוח גבוה או נמוך מהמחיר בו אתה מוכן לקנות שקט נפשי.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
אני על סף רכישת בנדיט 1200, 2002. שמחירונו 64000. להבנתי, ערך הביטוח המקיף נע בסביבות 10% ממחיר האופנוע. אם כך, בתוספת 3600 לחובה ו ג', סגרנו 10000 לשנה בלי שהכלי זז מהמקום (שלא לדבר על אובדן ערך שנתי, שגם זה עף כל שנה בלי שהכלי זז ממקומו).

חליק, איך אפשר לעמוד ב הוצאות שנתיות כאלה?

אישית..הייתי עושה ביטוח מקיף..לשנה אחת לפחות..כמה זמן אתה הולך להחזיק אותו?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

להשקיע בכלי רציני זה לטווח ארוך ולפחות שנתיים-שלוש. עם ה 18000 שלא אוציא על הביטוח המקיף אעשה הרבה דברים מועילים.אני גר בבית פרטי, כשהכלי חונה צמוד לבית מאחורי גדר (לא רואים כלום מהכביש), קשור לעמוד עם הרבה מנעולים איכותיים ושני כלבי שמירה.

פורסם
להשקיע בכלי רציני זה לטווח ארוך ולפחות שנתיים-שלוש. עם ה 18000 שלא אוציא על הביטוח המקיף אעשה הרבה דברים מועילים.אני גר בבית פרטי, כשהכלי חונה צמוד לבית מאחורי גדר (לא רואים כלום מהכביש), קשור לעמוד עם הרבה מנעולים איכותיים ושני כלבי שמירה.

לפי המפרט הזה..נישמע הגיוני בלי ביטוח..

אבל תזכור דבר אחד..אם מישהו ירצה את האופנוע...הוא יקח אותו...

ולא יעזרו גם פודלים עם מכשירי לייזר על המצח שאומנו בסיירת מטכ"ל.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

האם ביטוח מקיף הוא חטיבה אחת או שניתן לעשות רק ביטוח לגניבות ולוותר על אפשרות לתביעה בגין נזק של תאונת דרכים ובכך לצמצם את עלות הביטוח? (לא נראה לי תאמת).

פורסם
האם ביטוח מקיף הוא חטיבה אחת או שניתן לעשות רק ביטוח לגניבות ולוותר על אפשרות לתביעה בגין נזק של תאונת דרכים ובכך לצמצם את עלות הביטוח? (לא נראה לי תאמת).

כן, וזה בדיוק מה שעשיתי. זה היה 7 אחוז מערך הכלי ללא כיסוי תאונות עצמיות, אך עם כיסוי גניבה וצד ג', שבמילא תעשה, או 12 אחוז כולל הכל. בחרתי באפשרות הראשונה, כמובן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...