Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני צריך להחליף את 4 הצמיגים ברכב. עד היום נסעתי על דנלופ, שירתו אותי נאמנה.

כרגע מציעים לי צמיגים של בארום במחיר זול יותר מהדנלופ, לטענתו הבארום זה אירופאי והדנלופ הם מהמזרח.

מה לדעתכם עדיף ?

תודה מראש.

פורסם

בלי לציין דגמים אין מה לייעץ כאן יותר מדי. שתי החברות הללו עונות להגדרה "חברות מוכרות" אבל גם ציון הדגם קריטי. לדנלופ למשל יש צמיגים כל כך גרועים שלא ברור איך הם נושאים את שם המותג עליהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני שאתה אומר "כן" ברר איזה דגם מציעים לך, מה המחיר פלוס מינוס באתרי הצמיגים ומה תאריך הייצור.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במידה הזו אין לדנלופ צמיגים שמצדיקים את השם שלהם ולפי המחיר ככל הנראה מדובר ב-SP LM703 שאכן מגיע מאינדונזיה או משהו בסגנון ומקבל ביקורות בינוניות ומטה.

במקרה של בארום מדובר כנראה בברילנטיס 2 שגם מקבל ביקורות יחסית בינוניות. אכן מדובר בחברה אירופאית, אם אני זוכר נכון חברת בת של קונטיננטל. יש לי נסיון חיובי עם דגם מסדרה גבוהה יותר, בראווריס.

בכל אופן, באותו טווח מחירים (ואף נמוך מכך) יש צמיגים מוכרים ומומלצים אחרים:

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=4&aspectRatio=16&width=16

כגון גודייר אפישנטגריפ קומפקט/איגל ספורט (תלוי גם בקוד מהירות אם נדרש), קונטיננטל אקו-קונטקט 3 וגם צמיגים נוספים כמו מישלין אנרג'י, קלבר HP3 ויוקוהמה בלוארת'.

פורסם (נערך)

יש לנו ברילנטיס 2 (מידה 175/70/13) שמחליפים בתור קדמיים דאנלופ LM703 בני שנה (שעברו אחורה).

הצמיגים של בארום מתפקדים טוב יותר. הדאנלופים סבירים.

ב 1250 לרביעייה גם הבארום יקרים, או שתמצא אותם במחיר זול יותר (נניח סביבות ה 280 ש"ח) או שתלך על צמיגים כמו שתם המליץ.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

האתר יד2צמיגים רק מקשר אותך לצמיגיות השונות.

הסגירה היא פרטנית מול כל צמיגיה ויש להקפיד יתרה בכל הנוגע לקבלת הדגם המדויק שהוזמן, תאריכי היצור ואי תוספת תשלום על שום דבר נספח להתקנה.

בכל מקרה, אם הצמיגיה אליה פנית בהתחלה אמינה בעיניך, בדוק מולה תמחור של קונטיננטל.

או אם יש מקום להנחה מסוימת על הבארום שגם בסופו של דבר עשויים להיות בסדר.

פורסם

הזמנתי כבר את הצמיגים מהקישור שנתת לי.

אין להם את זה במלאי. יוזמן למחר.

מה התאריך הסביר שאני אמור לקבל ?

ואיך אני אמור לראות דגם/תאריך על הצמיג.

פורסם (נערך)

הקונצנזוס הנוכחי בפורום עומד על עד כשנה מתאריך היצור. המחמירים יורידו את זה לחצי שנה.

בהתחשב בקילומטרז' השנתי שלך, לא הייתי מוטרד מדי משום שסביר שבתוך שנתיים או שלוש לכל היותר תצטרך להחליף שוב צמיגים.

על כל צמיג צריכה להיות הטבעה אובלית עם 4 ספרות סה"כ. 2 המייצגות שבוע בשנה (מתוך 52) ו-2 ספרות של השנה.

כעת אנחנו נמצאים בשבוע רביעי של שנת 2016 ובתצורת ההטבעה על הצמיג 0416. שנה אחורה תיהיה 0415 וכיוצב'.

האקו-קונטקט 3 הם צמיגים אסימטריים שדופן אחת שלהם מסומנת כ"Outside". שים לב שהם מותקנים נכון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...