Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אליי היום, מכשיר טוב מאוד.

חסרון בולט - בזבוז רציני של סבון, אמנם אצל הסיני אין פס סימון כמו בזה של כימיקל גייז, אבל אני בטוח ששמתי אפילו פחות ממה שהם שמו (אני שמתי 60 מל), וכאשר בוחרים באופציה 0 - הסמיכה ביותר, המיכל מתרוקן במהירות, סהכ על רכב קטן התבזבז לי מהר מאוד המיכל, הקצף היה סמיך (סבון MAXI SUDS II) וטוב, כמובן שלא מתקרב למקציף אבל מספיק עבורי.

סה"כ מכשיר שעוזר מאוד בשטיפות, אם הרכב לא מלוכלך מדי אפשר להסתפק בו ולוותר על דלי, שטיפה לקחה לי 20 דק כולל יישום קליל של Butter Wet Wax.

תמונות אני אפרסם אחרי שיהיה לי קצת ניסיון איתו, אעשה בדיקה עם כמה סבונים, Cirtus,Maxi Suds,Honeydew ובשביל הכיף גם ONR.

פורסם

אל תוותר על דלי בשום מצב, תשטוף את הכפפה אחרי כל מעבר.

האשליה הזו של רכב נקי כמעט לחלוטין לאחר פרה ווש, ועוד עם העוצמה הירודה של צינור גינה, תייצר לך סווירלים.

"יאללה בירי".

פורסם

אני כמובן מנקה את הכפפה אחרי כל מעבר עם זרם חזק מהצינור (אגב המכשיר מסופק עם אחלה של ידית, יוצרת זרם חזק).

לגבי איכות ניקיון הכפפה, אני לא יודע אם השיטה שלי עדיפה על דלי מים נקיים עם GRIT GARUD, אבל אין לי אחד כזה בינתיים אז מאלתרים..

ד"א השתמשתי לראשונה במגבת WAFFLE של CG, מאוד פחדתי מסווירלים והופתעתי לטובה, היא לא מייבשת כמו UBER וכן צריך לעבור אחריה עם איזה מיקרופייבר עבה, אבל היא עושה עבודה טובה ולא מצריכה 'השקעה' כמו UBER.

פורסם

אחרי הפידבקים הטובים שיש על האקדח באתי לקנות אותו ועכשיו אני קולט שהוא נגמר....

משהו מצא אולי עוד מוכר שמוכר את האקדח הזה?

פורסם
אחרי הפידבקים הטובים שיש על האקדח באתי לקנות אותו ועכשיו אני קולט שהוא נגמר....

משהו מצא אולי עוד מוכר שמוכר את האקדח הזה?

http://www.aliexpress.com/item/Car-Wash-Foam-Gun-Sprayer-with-only-garden-hose-no-need-of-power-or-gas/1184906338.html?spm=2114.30010308.3.1.mcpimF&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_3_505_506_503_504_301_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_8,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6451&btsid=90a49c56-8100-47e1-86eb-6e4e0a36cbc0

לומר את האמת אני לא זוכר כמה שילמתי על שלי, יש מצב שזה יותר יקר ממה שאנחנו קנינו.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

שלכם היה עם משלוח חינם, טוב אני יחכה כמה ימים נראה אם המוכר יחדש את המלאי תודה

פורסם

שלום לכולם

אשמח אם מישהו שקנה את המוצר וגם מרוצה ממנו ירשום את הלינק המדויק למוצר שהוא קנה מהמוכר הספציפי שהוא הזמין,

מאד יעזור לי לדעת ממי לקנות (במידה ואתם לא זוכרים פשוט להיכנס לרשימת ההזמנות שלכם באלי אקספרס)

המון תודה!

פורסם

ofir אני קניתי ממי שפותח השרשור פרסם, כנראה נגמר לו המלאי.

אני מאוד מרוצה, היום ניסיתי עם HONEYDEW וזה פשוט מעולה, לא הגעתי ל0, אפילו על 2 האוטו היה מלא קצף, אשתדל להעלות סרטון שבוע הבא.

פורסם

וואו רק היום גיליתי שיש למכשיר גם את הספרה 0.

הרבה יותר קצף אבל מבזבז מלא סבון.

גם אני משתמש עם הספרה 2 וזה מספיק לגמרי!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

כן, אם משתמשים ב-0 המיכל נגמר מהר מאוד, כמו שאמרתי זה לא מכשיר חסכוני כלכך בסבון, אבל נותן פרי וואש מעולה, מי שמתעצל על דלי יכול לרחוץ ככה -

נראה לי קצת לא נוח אבל נותן הרבה סיכוך .

פורסם
ofir אני קניתי ממי שפותח השרשור פרסם, כנראה נגמר לו המלאי.

אני מאוד מרוצה, היום ניסיתי עם HONEYDEW וזה פשוט מעולה, לא הגעתי ל0, אפילו על 2 האוטו היה מלא קצף, אשתדל להעלות סרטון שבוע הבא.

המון תודה

• תוכן חדש...