Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם שזה ממש דומה, מה גם שחלק נכבד מהמוצרים של CG מיוצר בסין, אולי זה אפילו 1 : 1 אותו דבר.

מה שכן אני לא יודע אם זה שווה, יש לי כזה, זה אומנם צעצוע אבל לא יודע אם מה שהבאת ייתן יותר קצף, נראה לי פשוט צינור גינה לא מגיע ללחצים הדרושים.

פורסם

לא מתוך זלזול, אבל איך הסקת שזה אותו יצרן? דרך מי הגעת אליו ?ומן הסתם לסינים יש אינטרס להגיד לך שהוא מייצר לאחרים חח

פורסם (נערך)
לא מתוך זלזול, אבל איך הסקת שזה אותו יצרן? דרך מי הגעת אליו ?ומן הסתם לסינים יש אינטרס להגיד לך שהוא מייצר לאחרים חח

עלפי שם היצרן שרשןם על האריזה ,ראיתי בחנות בארה"ב

CarCareCheap dot com היצרן מייצר הרבה מוצרי ניקוי לרכב

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם (נערך)

תשמע .. נראה מעניין

על פי התמונות זה נראה אחד לאחד למה שקניתי מאמזון - אולי אקנה רק לצורך השוואה :o

http://he.aliexpress.com/store/product/Microfiber-Chenille-Mitt-Water-proof-Mitt-double-side-Mitt-double-side-Mitt-best-quality-washing-glove/1359938_1970050736.html

עריכה:

במחשבה שנייה המחיר הוא כפול מאמזון :\

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

המחיר של הכפפה מאוד יקר, יותר מאמזון :shock:

אני כנראה אזמין את המקציף הזה, ועל הדרך הנידו מאמאזון ועוד כמה שטויות.

מבאס שמחיר המגבות משם עלה...

פורסם

אני הזמנתי מעלי-אקספרס את המקציף, הרגיש לי קצת לא הגיוני לשלם מעל 350 שקל עם אחד של CG.

אני מרוצה מאוד מהתוצאה, שלא נופלת לדעתי מהמקציף של CG

פורסם

וואו, נראה טוב.

הזמנתי מבטיח לעדכן כשיגיע :)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע! נבדק בשישי ויכול להגיד בלב שלם, מדהים!

האיכות בניה ברמה גבוהה מאוד,נסיתי שתי סוגים של סבונים, אחד מקציף יותר השני מקציף אבל פחות.

נותן pre wash ממש טוב, הכפפת מיקרופייבר (שלי בצבע לבן) נשארה נקייה לאורך כל השטיפה.

המיכל גדול מאוד, מחזיק המון סבון והכי חשוב לא מדלל אותו במים כמו שחשבתי! הוא שואב סבון ומערבב במים בתוך הפיה.

מה שנותן בעצם את האפשרות למלא את המיכל כולו בסבון ולהשאיר אותו ככה למשך 8 שטיפות לפי דעתי.

אין נזילות של מים בכלל והחיבור מהיר של האקדח למיכל עובד מושלם ונוח לשימוש.

ישנו "גלגל" על המיכל למעלה עם הספרות 1-5 (שלי הגיעו קצת מחוקות) כש-1 זה הכי הרבה קצף ו-5 הכי פחות.

אני שטפתי את הרכב בצורה הבאה:

שטיפה של מים עם האקדח,הקצפה עם המיכל,נתתי לקצף כמה דקות על הרכב,שטיפה עם מים,עוד הקצפה, ולאחר מכן שטיפה עם כפפת מיקרופייבר של מגס' תוך כדי שימוש בשטית שתי הדליים.

חשוב לי להדגיש שלא השתמשתי בסבון ייעודי לרכב, לא היה לי באותו רגע אך השתמשתי בסבון ידיים עדין מאוד,ניקה ממש טוב.

מקווה שפעם הבאה כבר יהיה לי סבון מקציף ייעודי.

וכמובן תמונות :)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...