Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

"התחדשתי" לי בסובי (אימפרזה 2L 4X4)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

אני חבר בפורום מאז 2007, ורק היום ב 2016 אני יכול לומר שאני בעלים של רכב.

עד היום נהגתי על רכבי המשפחה והיה ברשותי אופנוע.

אתמול הגעתי אל שטיפת רכב ועמדה בצד סובארו אימפרזה 2003 (מצ"ב תמונות להמחשה)

אמרתי לעצמי איזה יופי WRX ממש שמורה ובמצב טוב, נכנס אל הרכב בחור שעובד בשטיפה הניע אותה ואכן הרעש אישר שזו אכן WRX.

לאחר החלפה של כמה מילים הוסבר לי שזו סובארו מנוע 2 ליטרים (עייף מעט ) בהנעה קבועה של ארבע על ארבע, ובמקרה היא למכירה.

פישפשתי מעט בארנק והחלטתי בליבי שאולי WRX לא תהיה לי אבל זה בהחלט מתקרב (מה גם שאבא שלי מכר את תחנת הדלק שבבעלות המשפחה ולא אוכל לתדלק רכב שנוסע 1 ל 5.

הרכב במצב דיי טוב בעל 170 אלף ק"מ יד 2 הסלון ופנים הרכב נראים כאילו עכשיו יצאו מהמפעל , חיצונית במצב טוב ביחס לשנתון הוחלפו טמבונים ונצבעה כנף אבל לא נורא, קראתי לחבר מכונאי הציץ ואמר שהרכב בסדר.

לחצתי ידיים עם הבחור נפרדתי מסכום דיי גבוה לפי דעתי (עדיין מתחת למחירון אבל בכל זאת).

וזה הסיפור על קניית הרכב הראשון שלי [= שבת שלום!

 

56a2438466fac.jpg

 

 

 

56a243846eff6.jpg

פורסם

רכב נחמד מאוד, עלות מצחיקה ביחס לייחודיות שבו

 

ה"באסה" היחידה ברכישה של רכב מהסוג הזה אפשר לראות כבר בתמונה הראשונה - ככל הנראה בשלב כזה או אחר היה בבעלות ילדים שראו פרק אחד יותר מדי של "מהיר ועצבני"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה רבה!

הרכב אוטומט, וחוץ מההגזמה עם ההשחרה של החלונות אני חושב שהוא נראה נהדר, סהכ ג'אנט 17 ודוד אחורי כל השאר סטנדרטי לחלוטין.

 

אני מראשל"צ, המלצה למוסך מטפל סובארו ליישור קו ? (טיפול גדול שמנים פילטרים בלמים וכו)

פורסם

יש לך את המוסך של ההילוך השישי יש להם סניפים בכל הארץ אבל לרכב שלך הילוך השישי בבאר יעקב

כנס לאתר שלהם .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

 

×
×
  • תוכן חדש...