Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי UBER אדומה, ולמרות שהיא מעולה אני לא מרגיש בנוח להשתמש בה כי היא מצריכה טיפול יחסית 'רציני' בשביל מגבת, ולפעמים אני מנגב בחלקים, או מבצע כל מיני פעולות ואני מרגיש שהיא מכבידה עלי.

בכל מקרה, רציתי לדעת האם כדאי להשגיע בערך 40 שח במגבת WAFFLE של CG? המחיר לא רציני, רק אני דואג שבגלל אופן הייבוש (הגרירה) שמבצעים איתה על הצבע, ייבצרו סווירלים וכו', מה דעתכם?

האם כדאי להשקיע את הסכום הזה באיזה מיקרו פייבר או שניים שיש להן יכולות ספיגה טובות וזהו?

פורסם

יוגב, רשמתי שאני שואל בפירוש בגלל הטכניקה שמגבות וואפל מצריכות, וזה גרירה, טפחיה לא תתן כאן כלום, בניגוד לUBER וכו'.

פורסם

זה תלוי בשיטת השטיפה לא הניגוב. אם אתה שוטף עם צינור מים זורמים?

אין כמעט משמעות אם תנגב בטפיחה או ניגוב (שגם אותו צריך לדעת לבצע)

אני מנגב חופשי אחרי שטיפה במים זורמים. שהרכב ממש מלוכלך עם בוץ (כמו עכשיו בחורף)

ואין אפשרות לצינור מים זורמים? אז צריך להיזהר.

פורסם

להפך, עם מגבת בצורת וואפל מייבשים בצורת הטפחה, הצורה שלה נועדה לכך.

צורה לה.

אישית, לא סובל את המגבות הללו, מבחינתי מגבת שאינה פלאפית ונעימה מספיק ליד, אינה טובה מספיק בשביל הפח.

אז נכון שהכל עניין טכניקה, אבל לי אישית מרגיש שבידיים פחות מנוסות, וואפל תסוורלל (״תעשה סווירלים״) יותר מאשר מגבת לייבוש רכה ומענגת המלאה ב-gsm.

"יאללה בירי".

פורסם

מצטרף לדעתו של קודמי.

כחצי שנה שטפתי עם ONR (ללא צינור) וייבוש עם הוואפל בעזרת טפיחות היה מצויין. אחרי שעברתי לשטוף עם הצינור הטפיחות לא הספיקו והניגובים התחילו לגרום לסווירלים. נאלצתי לעבור לאובר ואת הוואפל השארתי לפנלים התחתונים בלבד.

פורסם

נומד, חששתי ממה שאתה אומר.

אני כנראה אקנה אותה ואשתמש בה רק לרכב שלי שבו ממילא הצבע לא להיט, אין מנוס מאובר.

יש לכם המלצות לעוד מגבות טובות לייבוש בטפיחה? הצהובות של CG עושות עבודה סבירה.. אולי משהו מהקוריאני?

• תוכן חדש...