Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כאמור מיצובישי לנסר 2005 ,שנעשה שיפוץ ראש קומפלט+ סט שלייף חדש ,רק שההרכבה נעשתה ע"י חבר שלי ,שהוא חובבן בלי הרבה נסיון ומזל!

לפי מה שהבנתי ממנו הוא התחיל לסגור לפי המומנט בספר ,והרגיש שפשוט הברגים כמעט נשברים ,אז הוא דן לעצמו ,שאפשר לסגור את כולם ב20nm ,במקום פשוט להבין שצריך להחליף את הברגים!

התוצאה ברורה ,יש נזילת מים קטנה מהפאקום בחיבור של הראש לבלוק ,וכן מעבר קטן של שמן לתוך המים.

עכשיו שאלתי היא: האם כדאי לנסות לקנות ברגים חדשים ,ולהשים לפי המומנט בספר כמו שצריך ,בלי להוריד את הראש? הרי הפאקום חדש ,וכל הראש עבר שיפוץ רציני! וכל זה אולי שבועיים ,ואז לחסוך הרבה עבודה של פירוק הראש וסט שלייף חדש

בתודה מראש

רמי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ברגע שסגרת את הברגים והפעלת לחץ על האטם ראש, צריך להוריד את הראש ולהביא אטם חדש. וכמובן עם ברגים חדשים.

לא מכיר בלנסר, אבל יש רכבים שניתן להשתמש בברגים שוב לפי תנאים מסויימים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי רצוי להחליף את אטם ראש המנוע שוב פעם אבל תמתין לתגובה נוספת של בעל מקצוע.

בכול מקרה יש לסגור את הברגים בסדר מסויים ובמספר שלבים המומלץ על-ידי ייצרן הרכב ולא רק למומנט המקסימלי הרצוי וכמובן למרוח שמן מנוע על התבריג ועל הדיסקית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לכם מה להפסיד תנסו להדק ככה הצליח הרווחתם לא הצליח פקום חדש. לדעתי 20 nm זה ממש נמוך . אם זכרוני אינו מטעה אותי הולך שם 48 אבל שווה לבדוק, כמובן של סגירה בהצלבה מהמרכז החוצה וחשוב לסגור בנשייל דהיינו למתוח לערך הנמוך ב3 שלבים לתת לראש את ההזדמנות להתיישב.

פורסם
שלום לכולם

כאמור מיצובישי לנסר 2005 ,שנעשה שיפוץ ראש קומפלט+ סט שלייף חדש ,רק שההרכבה נעשתה ע"י חבר שלי ,שהוא חובבן בלי הרבה נסיון ומזל!

לפי מה שהבנתי ממנו הוא התחיל לסגור לפי המומנט בספר ,והרגיש שפשוט הברגים כמעט נשברים ,אז הוא דן לעצמו ,שאפשר לסגור את כולם ב20nm ,במקום פשוט להבין שצריך להחליף את הברגים!

התוצאה ברורה ,יש נזילת מים קטנה מהפאקום בחיבור של הראש לבלוק ,וכן מעבר קטן של שמן לתוך המים.

עכשיו שאלתי היא: האם כדאי לנסות לקנות ברגים חדשים ,ולהשים לפי המומנט בספר כמו שצריך ,בלי להוריד את הראש? הרי הפאקום חדש ,וכל הראש עבר שיפוץ רציני! וכל זה אולי שבועיים ,ואז לחסוך הרבה עבודה של פירוק הראש וסט שלייף חדש

בתודה מראש

רמי

חבל על הזמן שלך, תחליף אטם ראש כי הוא עבר דיפורמציה עקב מחזורי התחממות של הראש מנוע כאשר אין עליו הידוק מספק.

• תוכן חדש...