Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,דלת אחורית נפגעה משפשוף של עמוד נמוך, יש צורך בפחחות וצבע לא מכה רצינית.

לדעתי אין כמו צביעה מקורית ולכן אני שואל את עצמי האם לא כדאי למצוא דלת מפירוק ולהחליף אותה בקיימת?

ובמיוחד שאני לצערי מכיר את רמת הפחחים בארץ אני רק יותר נוטה להחלפת דלת,מה אתם אומרים?

מדובר על קורולה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי בלנו 98 והדלת הימנית, אחורית נפגעה מעמוד חניה, לפני שהלכתי לברר אצל הפחח קפצתי למגרש גרוטאות ומצאתי אחת כמעט חדשה בצבע תואם (לבן), הבחור ביקש 300 שקלים על הדלת, רק פירוק וללא התקנה, נתן לי אותה במאתיים שקלים בתנאי שאסיר אותה מהרכב בעצמי (דלת מושלמת כולל מנגנון הרמה לחלון חשמלי וחלון). אין לי מושג כמה היה מבקש הפחח, אבל אולי זה יוכל לתת לך איזה קנה מידה.

פורסם

אריק שלום אוכל לתת לך הצעת מחיר

עבור משומש עבור חדש ועבור שיפוץ

צור עימי קשר בבקשה

אפתור לך את הבעיה בדרך הכי זולה ובטוחה

מהיבואן לצרכן ללא פערי תיווך ✔✔✔ לקוחות בודיפיקס יזכו להטבה משמעותית לתיקון הרכב.

• תוכן חדש...