Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה ידני 1.4 משנת 2013. אני חושב שהגיע הזמן להחליף צמיגים כי עברו כבר שנתיים וחצי ואני נוהג בצורה דיי ברוטלית. בנוסף אני גר בב"ש ומרבה לנסוע על כביש 6, לא הייתי רוצה לאבד אחיזה על 160 קמ"ש.

מה הדרך הכי טובה וזולה להשיג צמיגים איכותיים?

קצת קשה לי להבין את כל המספרים, זה מה שרשום ברשיון:

en 185/60 R15 84 H

אני חייב לקנות צמיגים בדיוק במידות האלו? מה אפשר לשנות מבחינה חוקית?

פורסם

שלום רב.

אתה אכן חייב לרכוש צמיגים במידות הרשומות ברישיון הרכב אלא אם בכוונתך לשנות מידה.

במידה וכן, תהיה חייב לבדוק איזו מידות נוספות מאושרת ע"י היצרן ולאשר זאת במכון טסטים.

מה התקציב לצמיג?

פורסם

למה לך לשנות מידה בעצם?

אם תשאר במידה הנוכחית, תוכל למצוא צמיגים איכותיים בטווח מחירים של 284 ש"ח ועד 350 ש"ח פלוס מינוס,

תלוי ביצרן ובדגם, כך שבכל מקרה תעבור את ה-1,000 ש"ח לכל הסיפור.

פורסם

צודק, הצמיגים בעלי קוד משקל 88 מסוגלים לשאת עומס גבוה יותר.

אין טעם ללכת עליהם, אם קיימים צמיגים בקוד 84 כמו שאתה צריך, זה כמובן עדיף.

לצערי לחברי הפורום אין קופון אך בכל מקרה ישנה הנחה בגובה 5% ברכישת רביעייה דרך האתר או המוקד הטלפוני.

פורסם

ממליץ להתקשר אל צמיגי ג'נו במלאכה ולשאול אותו בכמה אפשר לרכוש את הפאלקן שאתה מחפש:

072-3297970.

בנוסף תוודא שאכן יש צמיגים במלאי, תשאל כמה תעלה רביעייה, והאם עדיין קיים המבצע של כיוון פרונט ב-80 ש"ח למי שקונה 4 צמיגים.

זה מומלץ מאוד: תורם לבטיחות ויחסוך בלאי לצמיגים בעתיד [כשהפרונט לא מכוון יש שחיקה לא אחידה של הצמיגים].

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...