Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי ג׳ולפניק,לכריס אוונס יצטרפו לא אחרים מאשר נהגת ה״רינג״ המפורסמת סבין שמיט ,שאף התארחה מספר פעמים בתוכנית לפני מילארד עונות,ולצידה מי עם לא כריס האריס! יאי הולך להיות מעניין . כמובן לצד טופ גיר ביביסי ,תהיה גם טופ גיר באמזון טי וי עם קלארקסון המונד ומיי.

Porsche 944 turbo

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האנגלית של סבין שמיט מספיקה כדי להנחות תכנית טלוויזיה?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מתי הטופ גיר האמיתי אמור לעלות? עם המונד,מיי וקלרקסון?

בכול זאת ניתן צאנס לחיקוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאוד אהבתי את טופ גיר המקורית, אבל ממש לא יפריע לי לראות גם את החדשה ולתת לה הזדמנות. מקווה שגם להם ייתנו לעשות שטויות ושעדיין יהיה הומור. כלומר, אני מצפה לתכנית בידור ולא נטו רכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה אבל הזלזול?

אני מאמין שביביסי ייקחו את האנשים הכי מתאימים להנחות תכנית כל כך גדולה עם מוניטין רב, ואני לא חושב שהם ירצו להרוס את כל המוניטין שצברו.

צריך באמת להביא סיכוי.

פורסם

כי הכל הוא מסקר באותה התלהבות מוגזמת ומעושה. הוא יכול להתלהב ממרימי חלונות ידניים בדיוק כמו שהוא יכול להתלהב מבוגאטי ויירון. One trick pony

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגבי התוכנית בAmazon Prime, רוב הפרטים פה:

http://www.theweek.co.uk/jeremy-clarkson/62887/jeremy-clarkson-13-things-we-know-about-new-amazon-show

תקציר :

• התוכנית תשודר ב4K.
  • תקציב 160 מיליון פאונד.
  • חברת ההפקה היא של קלרקסון.
  • המחיר למשתמש הוא 79 פאונד לשנה
  • ההסכם כרגע ל3 עונות שכל עונה 12 פרקים - 36 פרקים סה״כ, יש אופציה להערכה..
  • פרק ישוחרר פעם לשבוע.
  • אין פרסומות במהלך הפרקים.
  • והכי חשוב : כנראה שהם כבר צילמו את התחרות בין Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder בפורטוגל

קיצור הולך להיות מעניין.

פורסם

אני ממש לא מבין למה לא לשמוח שהולכות להיות שתי תכניות רכב שונות שכולנו יכולים להנות מהן.

השילוב של טופ גיר החדש של הפסיכי, הגיק (חנון) וסבין שמידט נשמע מעולה.

כל עוד תהיה להם החוכמה להיות באמת מצחיקים ומקוריים ולהתמקד, זה יהיה אחלה.

את התכנית של קלארקסון, מיי והאמונד אני אמשיך לראות בכיף. סביר להניח שבלי הצנזורה הם רק ישתפרו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...