Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני ידני ב-35-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך את עזרתכם בקניית רכב קטן, ידני, עד סכום של 35-40 אלף, אחזקה קלה ושלא מצריך טיפולים מיוחדים.

מתלבט בין:

אלטו

קיה פיקנטו

i10

citygo

אם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע.

תודה

גולו

פורסם

הפיקנטו עם יתרון של אחריות ארוכה יותר,האלטו עם בטיחות פחות טובה,אבל חיסכונית מאוד,הסיטיגו מרגישה זולה בפנים עם חלקי פח חשופים,אך מושבים קדמיים נוחים.

אישית הייתי הולך על הפיקנטו.

הפנדה נפסלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מכניס גם את השברולט ספארק לרשימה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ספלאש ידנית 2012 יכולה להכנס לרשימה, גם אם היא קצת יותר גדולה מאלטו ושות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה האלטו מאוד חלשה ,היונדאי והקיה פיקנטו בערך אותו הרכב רק שקיה מציעים אחריות ארוכה יותר , ואתה רואה יותר פיקנטו על הכביש לעומת הI10, לדעתי מכל הארבעה הפיקנטו עדיפה ..

פורסם

שלא תעעעעעעעז לגעת באלטו משומשת. המכוניות האלה מתפרקות (נו למה אפשר לצפות כשמייצרים אותן בהודו?).. אתה יכול גם במחיר הזה ללכת על רכב שהוא לא מיני, אבל שנה נמוכה יותר , זה מה שאני הייתי ממליץ. בכל מקרה אם אתה מתעקש על הקנטנות אז רק פיקנטו. היחידה עם מפרט טכני טוב ואיכות חומרים ברמה. בקיצור אם כבר מיני אז שתרגיש הכי פחות מצועצעת

פורסם

מה מתפרק באלטו?

איזה איכות חומרים ברמה בפיקנטו? הפלסטיק החלול והקשיח?

ומה הקשר למקום היצור? לרובוט שבונה אל הרכב לא משנה אם הוא ביפן או בהודו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...