Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב משפחתי בk50-60

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי i30 / קיה פורטה תענינה לדרישות מצויין.

אם משהו טיפה שונה יכול להתאים הייתי בודק גם את הטויוטה ספייס ורסו משנת 2011.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא אוהבת רכבים של קיה , והטויוטה ספייס ורסו היא גדולה. אני מחפשת משהו משפחתי יותר קטן ונתתי דוגמא כמו המאזדה .. זה לא שאמרתי דווקא מאזדה

פורסם

הספייס ורסו מבוסס על היאריס, והוא לא תופס מקום ככ גדול בחנייה (מיקרוואן). מה עם יונדאי i20? אמינה, ומבחינת דלק היא לא להיט, אבל עם בערך 1-12.5 (מנוע 1.6) היא גם לא קורבט

פורסם

mg350, עזבו אתכם מהסטיגמות עליו, אני נוסע בו הרבה, רכב די חסכונני ממוצע 1:11, כוח לא חסר לו, מרווח,מאובזר

פורסם
אני לא אוהבת רכבים של קיה , והטויוטה ספייס ורסו היא גדולה. אני מחפשת משהו משפחתי יותר קטן ונתתי דוגמא כמו המאזדה .. זה לא שאמרתי דווקא מאזדה

זאת את? כבר הרבה זמן שאני שומע שיש מישהי במדינת ישראל שלא אוהבת את הרכבים של קיה ותהיתי מתי יצא לי להיתקל בה :)

את יכולה לפרט קצת יותר על המרחקים שאת מתכננת לנסוע וכו', יקל על לחשוב על דגמים שיתאימו לתקציב.

פורסם
הספייס ורסו מבוסס על היאריס, והוא לא תופס מקום ככ גדול בחנייה (מיקרוואן). מה עם יונדאי i20? אמינה, ומבחינת דלק היא לא להיט, אבל עם בערך 1-12.5 (מנוע 1.6) היא גם לא קורבט

אם כבר המלצת על היונדאיי i20 עדיף כבר את אחותה התאומה (רק אם גנים משובחים יותר ) הקי ריו. מבחינת דלק תצרוכת סבירה לגמרי ואיכות חומרים ומפרט טכני טוב יחסית למחיר. בנוסף גם נוחות נסיעה כמו שרק הקוריאניות יודעות. גם היא לא קורבט, אבל נו זה בגלגול הבא P:

פורסם
אני לא אוהבת רכבים של קיה

עוד לא קלטו בארץ שהקוריאנים כבר הדביקו את הפער עם היפנים, אנשים עדיין שבויים בסטיגמות של לפני 10 שנים.

תפנימו, יונדאי וקיה כבר לא נופלות בכלום ממאזדה וטויוטה ויש תחומים שהם אף טובות מהם!

• תוכן חדש...