Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל להסביר את עצמך?

אני לא מכיר מושג של התנדבות בשכר.

מתנדב במשטרה

במקביל עובד במקום אחר בתפקיד בכיר ועם משכורת שמנה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובכל אופן כן/לא צריך הפרטה, לשים ללעג קבוצה של אנשים שתורמים מהזמן הפרטי שלהם בשביל לנסות לשפר (שוב, לא מדבר על אלו שרוצים לקבל זקפת כוח, כמו כל קבוצת אנשים גם בקבוצה זו יש מאעפנים) זה לא לעניין לדעתי.

לשים ללעג מתנדב ספציפי שחש את עצמו הרקולס כי נתנו לו צ'קלקה - לעניין בריבוע.

זה לא לשים ללעג מתנדב ספציפי, זה לשבח מתנדב ספציפי, כי כפי ששמת לב - הרוב הם האלה עם זקפת הכוח. הן מהניסיון שלי והן, כפי שאתה רואה, מהניסיון של אחרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נו טוב, עכשיו אתה נכנס איתי שוב לדיון שכולל בתוכו חוסר הבנה מסויים (/התעלמות מ) בסטטיסטיקה: את המקרים של השמוקים הדפוקים האלו כולם זוכרים (כולל אותי), את המקרים הטובים אף אחד לא זוכר וגם לא ממש יודע - תחת ההנחה שגנבי רכוש ושיכורים על הכביש לא כותבים כאן בפורום על כמה טוב היה כשעצר אותם מתנדב, או שזמן הקריאה של שוטר היה מהיר יותר כי הוא לא היה עסוק במשהו איזוטרי שהועבר למתנדב כלשהו.

קיצר ההיקש שלך על הרוב לא יותר טוב מההיקש של קבוצת וואטסאפ של מתנדבים עם זקפת כוח על כך שההתנדבות שלהם היא הכי טובה בעולם EVER, כי כל התגובות אצלם בקבוצה ממש חיוביות... :)

קיצר שיהיה בכיף, תנחומיי על הדגנרט ההוא, משתתף בעצבים עליו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קח את זה בהומור.. פחות בנסיבות של אתמול אבל באופן כללי.

אני עדיין מנסה להיזכר בתקרית שממנה והלאה החלטתי שאני שם ז** אחד גדול על כל שוטר ומתנדב.

כל מפגש איתם מרגיש כמו עלבון לאינטליגנציה שלי..

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם (נערך)
א. נתקלת במתנדב אפס, שזה לא מאוד מפתיע כי הרי כולנו יודעים ש

ב. יש המון שוטרים אפסים...

אז כשאני קורא תגובות מהסגנון הזה, זה ממש מעצבן. הכללה מטופשת נגד קבוצה של אנשים שכנראה רובם הגיעו ממקום טוב.

ואז האירוניה התאבדה...

לפותח השרשור, אתה צודק שחלק מהמתנדבים באים למשטרה מהסיבות הלא נכונות (משעמם בשבת, רוצים "קומבינות", רוצים להרגיש את ה"כוח" וכדומה). עם זאת, קיימים מתנדבים (ובעיקר שוטרים, למרות קשה להאמין) שעושים את זה מתוך תחושת שליחות/רצון לשנות וכדומה. אתה נפלת על קטגוריית "משעמם לי בבית" כנראה, אין מה להתרגש (אגב, חלק מהמתנדבים כלל לא מורשים לכתוב דוחות, אז זאת הסיבה שהם "מוותרים" לפעמים).

נקודה שנייה היא שאת השוטרים מגייסים מהסביבה, מעם ישראל, אז אפשר להגיד שהם מהווים איזשהו מדגם מייצג של האוכלוסייה, וכל אלו שמכלילים את השוטרים ה"אפסים והמטומטמים" לא שונים בהרבה מאותם מתנדבים, רק שבמקום ללכת להתנדב במשטרה, הם הופכים לגיבורי מקלדת כאן בפורום ומלכלכים בלי חשבון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

מישהו פספס את השיעור ההוא בו הסבירו את ההבדל בין 'קיים' ל'כל'? באסה :|

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לכל המתלהמים

שאתם מזמינים ניידת עקב פריצה או חסימת חנייה או אפילו גניבה לא אכפת לכם אם מגיע מתנדב במדים או שוטר.

אבל שעוצרים אתכם שהתנהגתם בביריונות בכביש אז כל המתנדבים אפסים.

שאתם נשארים בבית ומקטרים חלק מהמתנדבים יוצאים בסופי שבוע על חשבונם לפעמים עם ריכבם כדי להגן על האזרחים אם בתפיסת שיכורים,עבודת סיור,ובילוש

אנחנו שומעים רק צד אחד של הסיפור ולא נראה לי שנשמע את הצד השני.

יש מתנדבים ושוטרים שהורסים למשטרה את התדמית ויש מתנדבים שהשוטרים יכולים ללמוד מהם.

לא ניתן להכליל את כל המתנדבים ממקרא אחד.

פורסם
(אגב, חלק מהמתנדבים כלל לא מורשים לכתוב דוחות, אז זאת הסיבה שהם "מוותרים" לפעמים).

אם אין לו סמכות לתת לי דו"ח, למה הוא עצר אותי? באיזו סמכות? באיזו סמכות הוא נוסע בניידת, על חשבוני כמשלם מסים, אם אין לו מה לעשות אתה? אתה מבין מה אתה אומר בכלל?! זה כאילו לקחת מישהו, לתת לו תחפושת פורים, ניידת על חשבון הציבור, ולהגיד לו "תסתובב, זה בסדר". פאק...

תשתה כוס מים ותירגע. אני לא יומיים בפורום, אתה יכול לעבור על ההודעות שלי. אני גם לא מתחסד - לא תמיד אני נוהג כחוק וכשאני מקבל דו"ח, אני עושה מה שעושים עם דו"חות. אם יש סיכוי להתמודד אתו משפטית אני מתמודד, אם אין - משלם ונושא בתוצאות. מה שקרה אתמול זה שנעצרתי על לא עוול בכפי כי תאמין לי, אם היה בי אשם, הייתי מקבל דו"ח.

אגב, לגבי האיזכורים שלך של חסימת חניה, למשל. פעם אחרונה שזה קרה הניידת לא הצליחה לעשות כלום בשל כשל במסוף. רק לאחר יום וחצי פינו את החוסמת, שהתחצפה וכל מה שהיה לשוטרים להגיד זה להסתכל עלי ולבקש שלא אתלהם במקום לתת לה דו"ח. החניה משולטת היטב והיא ידעה שהיא חונה בחניה פרטית, היא רק חשבה שזה בסדר. אין לי הסבר לזה. גם בפעמיים שיצא לי להגיש תלונות למשטרה (פעם על איומים כלפי לקוח ופעם על זיוף חתימתי) היחס שקיבלתי והטיפול שהתקבל היה בזיוני. אז תסלח לי שאין לי הרבה סימפטיה לאירגון האימפוטנטי הזה, עם כל הכבוד לרצון הטוב של האנשים שלא בזין שלהם לראות את האישה שלהם והילדים בשבת והם מחפשים עיסוק. אני כבר לא מדבר על אלימות (רואה מספיק תיקים אצל שותפים פליליסטים) ותרבות הזיונים במשטרה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שאתם מזמינים ניידת עקב פריצה או חסימת חנייה או אפילו גניבה לא אכפת לכם אם מגיע מתנדב במדים או שוטר.

ועןד איך איכפת לי. אני רוצה שמי שמגיע לטפל באירוע יהיה איש מקצוע. לא חובבן שלא תמיד מבין מה פסול בכלל בחסימה של חניה (כן, כבר קרה לי בעבר).

עם זאת, קיימים מתנדבים (ובעיקר שוטרים, למרות קשה להאמין) שעושים את זה מתוך תחושת שליחות/רצון לשנות וכדומה.

גם הסבא שהתקשר אלי מאור ירוק בזמנו, לקבץ נדבות, מתנדב באור ירוק מתוך תחושה של שליחות. זה לא אומר שום דבר על כלום, מעבר לזה שאותו המתנדב מאמין בזה שהוא עושה את הדבר הנכון.

כפי שאתה כותב - את כולם מגייסים מהעם. והדבר האחרון שאני רוצה בכבישים, זה עוד חבורה של נהגים ממוצעים מינוס, עם אפס מודעות לחוקים או לעקרנות כלשהם בנהיגה, שעכשיו הלבישו אותם במדים, אז הם הפכו למביני עניין מטעם עצמם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שעכשיו הלבישו אותם במדים, אז הם הפכו למביני עניין מטעם עצמם.

כמעט מדויק. עכשיו הם הפכו למביני עניין מטעם עצמם עם סמכויות ואפשרות חוקית להיטפל לאנשים עם ביקורת מועטה מאד, אם בכלל, על מעשיהם, שכן בשביל לכתוב פוסט בפורום אני צריך 3 דקות מול מחשב, ובשביל להתלונן על הדבילים במשטרה אני צריך לשרוף 3 שעות שאין לי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן

אם יפתחו שרשור דומה על אינסטלטורים או רחמנא ליצלן על עורכי דין תקבל ש

95% מהם מטילים חרפה על היתר.

אספר לך סיפור שונה

יום שישי בצהריים 3 במרץ 1995

אני טס משדה התעופה בן גוריון לבית הקברות אפק עם גיסתי שאביה נפטר.

יום שישי קצר והקברנים רוצים ללכת הביתה מוקדם.

דורס הצידה כל מה שעומד בדרכי.

כביש ואדי מילק עדיין שני נתיבים בלבד.

לא עובר זמן וניידת קוראת לי לעצור בצד

מסביר את האירוע ב5 שניות גג

סע אחרי

הניידת מפעילה סירנה והיידה דוהרים, בצומת ג'למה , ניידת אחרת מחליפה אותה וכך נוסע אני כמו מינימום נשיא המדינה עד ליעד.

אחרי 50 שנות נהיגה ומעל ל 2 מיליון ק"מ , מעולם לא עצרו אותי כאשר אני חף מפשע.

shit happened

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עורכי דין שסורחים סובלים מאד מנחת זרועה של ועדת האתיקה. שוטרים שסורחים לא (לדוגמא - מאיר קנדרו שכיכב בכלבוטק עדיין שוטר, וזו רק דוגמא אחת). היו לי מקרים של שוטרים טובים ואדיבים, אבל הם מיעט באינטראקציה שלי עם שוטרים ואני, בינינו, די חננה - לא אחד שנתקל בהם דרך קבע. לכן במלוא הכבוד, המקרה שלך הוא יוצא הדופן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מי שרוצה להתנדב, שיתנדב למשמר השכונה/ועד בית.

משטרה צריכה להיות גוף מקצועי נטו.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם
שאתם נשארים בבית ומקטרים חלק מהמתנדבים יוצאים בסופי שבוע על חשבונם לפעמים עם ריכבם כדי להגן על האזרחים אם בתפיסת שיכורים,עבודת סיור,ובילוש

אז שיישארו בבית. באמת. נסתדר גם בלעדיהם. שלא יעזבו את הבית החמים והנעים שלהם ושלא יכעסו עלי כשארצה לקטר.

ו"כש...", לא "ש...". " כשאתם נשארים בבית... "

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אומנם אני לא הכי חד היום, אבל באמת שגם בקריאה שנייה ושלישית כשלתי בהבנת האישום שהוטח בך.

בשביל הספורט הייתי מנסה לגרום לו להסביר בדיוק כיצד עקיפה באופן שבו אתה תיארת נחשבת לעבירה. מצד שני, הוא שחרר אותך בלא כלום אז שילך לישון על האף.

***הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות במפגש עם מתנדב***, זה לנסות להסביר לו מדוע הוא טועה. אנשים מהסוג הזה לא אוהבים כשעונים להם ויותר מזה כשמעמידים אותם על טעותם ו/או גורמים להם (להרגשתם) להראות מטומטמים. אם הוא היה מנסה את זה תהיה בטוח שהמפגש הזה לא היה מסתיים בכמה דקות וממשיך גם ל״חשד סביר״ לחיפוש באוטו ושאר המצאות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...