Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הארגונים הלאומיים (מדא, מכבי אש ומשטרה) מתבססים בחלק ממצבת כוח האדם על מתנדבים. אם ימלאו את מצבת כוח האדם שלהם בעובדים זה יעלה המון כסף שיצא מכל אחד ואחד מאיתנו. כמו בכל ארגון יש עובדים טובים יותר ויש פחות, כן גם בעבודה שלכם תסתכלו על העובדים מסביב ותראו שיש טובים יותר ויש פחות. לכן, ההתנדבות לארגונים אלו במהותה היא חיובית. כמובן, שהארגון צריך לעשות הכל בכדי שמתנדביו יהיו מקצועיים וש"הלקוח" לא יבחין אם זה מתנדב או עובד כי שניהם יהיו טובים באותה מידה.

אם כך, למה לעצור במשטרה, מד"א ומכבי האש? בוא נשים מתנדבים גם בשב"ס, שב"כ ומוסד!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אה, אז בגלל שזה עולה כסף נוותר על גופים שמתנהלים במקצועיות כמו במדינה מתוקנת. סבבה.

תלמדו להפריד בין המשמעות החיובית של המילה "התנבדבות" למשמעות שלה בנושאים ספציפיים. הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.

מעבר לזה שהמניע של מתנדב מד"א שונה בתכלית משל 99% ממתנדבי מתנ"א למשל.

אף אחד לא מגיע למד"א בזמנו הפרטי כדי להרגיש גבר-גבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שמעצבן בארץ זה תרבות המתנדבים.

אין מספיק שוטרים אז משתמשים במתנדבים

אין מספיק כ"א במד"א אז משתמשים במתנדבים

אין מספיק כבאים משתמשים במתנדבים.

כל המדינה הזו חיה על תרבות שנורר, מתנדבים ותרומות.

מגיע לנו אנשים מקצועיים בשכר ולא מתנדבים שהם ברובם נערים או פנסיוינרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם מה שסופר כאן על אורך הכשרת מתנדבי המשטרה זה נכון אז זה באמת לא בסדר.

אני מכיר את אופי ההתנדבות במדא שבו המתנדב מבצע בדיוק את אותו הקורס שעושה העובד ובנוסף מחוייב בהשתלמויות שנתיות ובביצוע 1-2 משמרות כל חודש.

כמובן שעובד מדא שמבצע 20-30 משמרות בחודש יצבור נסיון רב וכתוצאה מכך יהיה מקצועי יותר, אך עם זה לדעתי רמת המתנדבים במדא טובה.

פורסם
אם כך, למה לעצור במשטרה, מד"א ומכבי האש? בוא נשים מתנדבים גם בשב"ס, שב"כ ומוסד!

יש משהו במה שאתה אומר.

אני מקווה שבארגונים בהם עושים שימוש במתנדבים, עשו חשיבה איך להכשיר את המתנדב ולהשתמש בו בצורה מיטבית ללא כל פגיעה ב"לקוח".

אם זה בהכשרה, חניכה, השתלמויות, מתן סמכויות ועוד.

וזה שנפגוש מתנדב חרא שלא מבצע את תפקידו כנדרש זה ממש לא מעיד על הכלל.

אני יכול להעיד על מדא בלבד שמהיכרות אישית המתנדבים ברמה טובה יחסית בהקבלה לעובדי מדא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ מזה שזה פסול שמראש בונים על זה שאנשים יתנדבו, המניע של מי שהולך למד"א שונה משל מי שהולך למתנ"א.

פורסם (נערך)

מה עדיף?

3000 מתנדבים או כלום.

כי זו האופציה שעומדת על סדר היום.

תוסיפו לזה את אותם "המתנדבים" שמשרתים במשטרה במקום שירות צבאי.

אם מחר אין מתנדבים המשטרה לא תגדיל את כוחה המשכורות לא יעלו והשירות שנקבל יהיה גרוע פי 7.

למה?

כי זו דרכו של הליכוד ושל ראש הממשלה הנוכחי במשך עוד מעט 40 שנה, מינוס התקופה של רבין וברק.

בוא נזכור את השרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?586428-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%92-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%A9%D7%9C-quot-%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94-quot-%D7%A2%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז עדיף להנציח את המצב הקיים ולהפוך את המשטרה לארגון התנדבותי? זה לא תנועת נוער וחוגים לאחה"צ. תראה:

מסתבר שמ 2010 עד 2015 מספר שוטרי תנועה ירד משמעותית, ומעל 3000 מתנדבי משטרת תנועה נמצאים בכבישים.

אם נמשיך ככה בין כה וכה יהיה גרוע. עדיף מצב גרוע יותר שממנו יצמח בעתיד גוף מקצועי מאשר מה שיש היום, שרק מתדרדר.

פורסם (נערך)

ישה - זהו? הופכים את השרשור לפוליטי? אין מה להגיד לגופו של עניין?

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

פותח השרשור מבין את התסכול שלך. ועוד יותר מבין את זה כי קרה לי מקרה דומה עם שוטר שטען שעשיתי עבירה, וגרם לי להרבה כאב ראש.

לא קראתי הכל, אבל צריך להבין שאין מספיק כוח אדם. על כל 2 שוטרים, יש לפחות 10 מתנדבים. בלי מתנדבים משטרת התנועה לא יכולה להתקיים.( אלו מילים של מפקד מתנ"א ).

עידן, יש הרבה מאוד מתנדבים שהם הרבה יותר מקצועיים משוטרים. אגב, מעטים המתנדבים שיש להם גישה למחשוב.

דבר אחרון, ממליץ כמו שאר חברי הפורום להתקין מצלמה. ברגע ששוטר/מתנדב רואה מצלמה הגישה שלו אחרת.

עריכה אחרונה על ידי edan839

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

למה אני צריך להבין את זה? למה אני (לא אני כפות"ש, אני כאזרח משלם מסים) צריך להבין שמתקמצנים עלי ובמקום עוד 2 אנשי מקצוע דוחפים לי 10 משועממים, ועוד נותנים להם סמכויות?

אם ארגון שאמון על אכיפת חוק לא יכול להתקיים בלי מתנדבים, אני לא אמור לסבול מזה. שיעשו רה-אירגון, שלא יעשו מערוף על חשבון הציבור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי אף אחד לא מוחה נגד זה. הציבור לא מתעניין בזה בכלל. זה בנורמה שמתנדבים למשטרה ועל הדרך מפצים על חסכי ילדות, לא משהו חריג.

פורסם
מה עדיף?

3000 מתנדבים או כלום.

כי זו האופציה שעומדת על סדר היום.

תוסיפו לזה את אותם "המתנדבים" שמשרתים במשטרה במקום שירות צבאי.

אם מחר אין מתנדבים המשטרה לא תגדיל את כוחה המשכורות לא יעלו והשירות שנקבל יהיה גרוע פי 7.

למה?

כי זו דרכו של הליכוד ושל ראש הממשלה הנוכחי במשך עוד מעט 40 שנה, מינוס התקופה של רבין וברק.

בוא נזכור את השרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?586428-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%92-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%A9%D7%9C-quot-%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94-quot-%D7%A2%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%9D

ישה - זהו? הופכים את השרשור לפוליטי? אין מה להגיד לגופו של עניין?

רומן

באדום זה לגופו של עיניין ב 208 קמ"ש ( סליחה אחוז )

אח"כ זה הסיבה לכך.

והשרשור שצירפתי שהתנהל כאן , מוכיח כי הימצאות של ניידת משנה את התנהלות הנהגים בד"כ , ולא משנה אם בפנים יושב שוטר או מתנדב.

וכבר כתבו כאן ,טובים ממני , המתנדב משחרר את השוטר למשימות חשובות יותר.

זה שהשוטר הוא גם אפס במקרים רבים , מחזיר אותנו שוב לפוליטיקה.

השכר שמשלמים לעובדי המגזר הציבורי הוא שערוריה , ולכן רמת כוח האדם היא בהתאם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אנשים פה כל הזמן חוזרים על זה שמתנ"א תקרוס בלי המתנדבים.

קודם כל, אני לא בטוח שזה יורגש או ישפיע על משהו, מעבר אולי לחסימה של כבישים מרכזיים לצורך בדיקות "ינשוף". ולא, אני לא ציני.

אבל חוץ מזה, אתם גורמים לזה להשמע כאילו אני צריך להיות אסיר תודה על זה שאני מקבל שירות פגום מהמדינה, ועל זה שיש מי שבוחר להתנדב. מרוב דיבורים על ערכים, שליחות וכו', לפעמים שוכחים שאנחנו חיים במדינה שאמורה לתפקד כמדינת רווחה, ושחלקנו משלמים מסים די גבוהים. וזה רק עוד תחום אחד בו הכסף לא חוזר אלינו בתור אזרחים, ובמקום זה אנחנו מקבלים עוד זריקת הטפה על "ערכים", כאילו שזה יכול להיות תחליף לשירותים נורמטיביים לאזרח בכל תחום שלא יהיה.

עריכה: ישה, השרשור המצורף מלמד על שיטות אכילת גלידה במקביל לנסיעה ליד ניידת, בעיקר.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הגענו למצב שמתנ"א באמת תקרוס ללא מתנדבים, צריך להבין איך הגענו לזה ולשנות כיוון כמה שיותר מהר.

• תוכן חדש...