Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים נראה לי שהגזמתם בטירוף. חלק מהתגובות כאן אובר אמצויונאליות.

יש מתנדבים במשטרה שהיו בעברם בדרגות בכירות מאוד בצהל ובשבכ ומשרתים יחד בניידת עם שוטרי סיור או תנועה.

נראה לי שלהכפיש את כל המתנדבים ולהכליל לרעה.זה פשוט לא לעניין.

לפותח השרשור אני מאוד מקווה שהסיפור שסיפרת אכן היה מדוייק מכל הכיוונים.

ישנם מתנדבים ואני מסכים כאן עם לא מעט חברים שעושים שירות דוב למשטרה ולאזרח. אבל ישנם אנשים סופר איכותיים כמו רופאים שופטים עורכי דין אנשי צבא. שעושים לקהילה ולא לביתם. אז לדעתי כדאי להרגיע. מי שלא בסדר כלפי האזרח מקומו לא כמתנדב במשטרה.

גילוי נאות - אני לא מתנדב ולא הייתי אבל מכיר מספר אנשים שכן והם עושים עבודה מדהימה. פרופרציות אנשים

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש לא - כי במד"א יש הבחנה מהותית בין סוגי הפרוצדורות הרפואיות והסמכויות לבצען. אם אכן למתנדב יש סמכויות לבצע פרוצדורות שהוא לא מוסמך - אזי גם זה פסול, כמובן.

תאמר לי בבקשה - האם למתנדב יש סמכות לבצע פרוצדורה שאסור לו לבצע או לא ?

יש לך כאן כשל לוגי "קטנטן"...

פורסם

טעות בניסוח - יום עמוס. הכוונה הייתה ליכולת, לא לסמכות. אם יש מי שמפקח עליו, הרי המתנדב לא יבצע הפעולות האסורות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
יש מתנדבים במשטרה שהיו בעברם בדרגות בכירות מאוד בצהל ובשבכ

כן, כי זה מדד למשהו...:roll:

אני מסכים שלא צריך לשפוט את הדברים בצורה אמוציונלית או נרגנת, אבל אם כבר, אנשים שענדו בעבר אלומיניום לשכמותיהם יהיו נוחים יותר להיקלע לתסביך שריף שכל כך מאפיין מתנדבי משטרה...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אתה הולך רחוק מדי. תקרא טוב את מה שכתבתי.

דווקא קראתי את השרשור היטב. הקביעה שלך לא נכונה. רק שאתה דרשת שאלך ואעבור עליו שוב. לא התאים לי.

דבר נוסף, נוסח ההודעה שהגבת אליה כתוב כהשערה לא כעובדה. כי ברור לי שאני לא באמת יודע מה עומד מאחורי כל עמדה. רק מה אני חושב. גם אתה לא.

האם השערה זו קביעה או פגיעה אישית במישהו? אנחנו בפורום, נכון?

קראתי גם היטב מה כתבת וברור לי שהכוונות שלך כלפי חברה מסודרת, הן ברורות. אנחנו בסירה אחת בעניין זה.

על עניין הדוגמא של לב - לא נסכים. סבבה. רק שים לב שהתגובה שהתייחסת אליה באה לאחר תגובתו ולכן מכאן נולדה ההשערה.

אוקיי, קיבלתי, גם אם אני קראתי את הדברים כאן קצת אחרת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
טעות בניסוח - יום עמוס. הכוונה הייתה ליכולת, לא לסמכות. אם יש מי שמפקח עליו, הרי המתנדב לא יבצע הפעולות האסורות.

גם אם יש מי שמפקח על המתנדבים - עדיין יש מתנדבים שעושים פעולות אסורות

מאידך, יש גם שוטרים שעושים פעולות אסורות...

חברים יקרים, אתם מגיבים פה עם המון אמוציות ועם המון מידע חלקי.

רק מי שהיה בתוך המערכת המשטרתית (אם בתור שוטר ואם בתור מתנדב), יודע מה השיקולים, מה המגבלות.

נכון, יש אנשים שקופצים מעל הפופיק - אבל זה מאחר ואף אחד במערכת לא מונע זאת מהם מסיבות שונות ומגוונות.

פורסם

לא הוגן לעשות הכללות. יש ביניהם בהחלט אנשים ראוים שרוצים לתרום מזמנם ויכולתם למלחמה בתאונות הדרכים, בדיוק כמו שיש ביניהם גם כאלה ששיכורים מתחושת הכוח או דחויים בחברה ובמשפחה וזה כמו החברה מהמילואים בשבילם. תלוי על מי אתה נופל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל גוש חRא יש כמה חתיכות תירס. זה שיש כמה מתנדבים איכותיים לא אומר שתופעת ההתנדבות במשטרה חיובית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בכל גוש חRא יש כמה חתיכות תירס. זה שיש כמה מתנדבים איכותיים לא אומר שתופעת ההתנדבות במשטרה חיובית.

אז לפי האנלוגיה שלך: רוב האנשים שמקדישים חלק מהזמן הפרטי שלהם בשביל להתנדב במשטרה שייכים לקטגוריית ה"חרא", ומיעוט מתוכם "תירס"?

מדהים, פשוט מדהים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בלתק. הייתי בכיף הולך להתנדב וכל היום עובר מחניית נכים אחת לשניה ומחלק דוחות לכאלו שהרכב שלהם נכה במקומם.

כדי לאכוף את העבירה הזו לא מספיק הכשרה של 40 שעות.:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חרא זה תיאור קצת קיצוני.

מנגד, לא חושב שצריך להאדיר כל אחד שמתנדב, כמו שכ"כ אוהבים לעשות אצלנו בתחומים שונים.

אנשים מתנדבים למקומות שונים מסיבות מאוד מגוונות. רובן לא נגועות מדי באלטרואיזם טהור.

אפשר לטחון את זה עוד ועוד, אבל בסוף גם מי שמכיר את הנושא יותר מקרוב כאן מעיד שרמת ההכשרה של מתנדבי מתנ"א היא לא גבוה במיוחד. אף אחד מאיתנו לא מרוויח מזה שום דבר, גם אם הרוב שם באים ממקום של כוונות טובות. הן, כפי שכבר נכתב כאן כמה פעמים, לרוב מובילות לגיהינום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא זו השאלה

המשטרה במצב גרוע , עם המתנדבים במצב פחות גרוע.

איזו השכלה צריך בשביל להבין את המשוואה הפשוטה הזו.

כן

גם אני רוצה משטרה שכל שוטר יהיה 1.80מטר בעל IQ 120 ומעלה.

זה לא יקרה כנראה כי אתה מקבל סחורה לפי המחיר שלה

התנאים הם כאלה שכוח אדם איכותי לא מגיע.

ולא רק במשטרה אלא בכל השירות הZיבורי.

אני זוכר את הסיפורים שבזמן המנדט היו מחלקים דואר פעמיים ביום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כשעוצרים אותך ומתחילים להתווכח איתך על צבע האורות ועל המידות של הגלגלים כשבפועל הכל לפי החוק ואתה רק רוצה להגיע הביתה ולישון כי זה אמצע הלילה, אז כן, אתה מרגיש שמשחקים איתך בחRא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...