Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף שנה של Mazda

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
12000 הנחה היה על האקטיב, על הספיריט היה 10000 הנחה.

זה גם בערך סדר הגודל של ההנחות גם במבצע הקרוב וכרגיל על הCX5 אין הנחות אלא רק איבזור או מיגון בהנחה/מתנה.

על הספיריט היתה הנחה של 10000 שח ובנוסף עוד 2000 שח למי שלא לקח מימון ממאזדה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי השבוע בדלק מוטורס תלפיות י-ם אמרו לי 9000 ש"ח הנחה על הספיריט. ועוד 2000 ש"ח הנחה במידה ואני לא לוקח מימון מהם.

פורסם
מישהו יודע מתי מגיעה cx 3?

חברים שלי התעניינו לפני כמה חודשים ואמרו להם בנובמבר, נובמבר עבר והם רצו כבר להחליף את האוטו ובסוכנות בנצרת אמרו הפעם מרץ - אפריל.

הם הזמינו קשקאי בסוף.

פורסם

הספיריט בהנחה של 7000 ועוד 2000 אם לא לוקחים מימון דרכם , המצחיק זה שאני מכיר מישהו שהוציא מהם הנחה גדולה יותר לפני המבצע.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
הספיריט בהנחה של 7000 ועוד 2000 אם לא לוקחים מימון דרכם , המצחיק זה שאני מכיר מישהו שהוציא מהם הנחה גדולה יותר לפני המבצע.

אתה יודע כמה?

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם
מישהו יודע מה ההנחה של המזדה 2?

מאזדה 2 בהנחה של 5000 בכל הגרסאות .

אתה יודע כמה?

128500 על הכביש כולל כל התוספות הקוברה וכו' ואגרת רישוי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...