Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV עד 230K

100abrl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לבדוק את הQ3.

רכב ברמה מאוד גבוהה (עור, גג פנורמי נפתח, מולטימדיה, בקרת אקלים מפוצלת...) ומנוע מאוד חסכוני וחזק.

אם אתה מתנגד לרכבים גרמנים, הרכב לא בדיוק גרמני כי ההרכבה בספרד.

פורסם

זה מה שקובע שהרכב ברמה גבוהה? אבזור??? (מה גם שכל מה שציינת שם תמצא גם במכוניות שעולות 100,000 פחות).

לגבי העובדה שהרכב מיוצר בספרד, זה לא משנה כהוא זה אם הסיבה לא לקנות גרמני היא עקרונית.

פורסם

לא דיברתי על האבזור אלא על זה שכתבת שהרכב ברמה גבוהה בגלל מערכת מולטימדיה וגג נפתח...

אני לא מתווכח אתך על איכות הרכב (אני חובב אאודי לא קטן) אלא על זה שאבזור לא קובע האם רכב הוא ברמה גבוהה או לא.

פורסם

תבדקו גם את הצירוקי ספורט החדשה, למרות שלטעמי היא לא הכי צנועה שיש (אבל נראית מעולה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה אבל עזבו שנייה מחיר (אנחנו לוקחים את הדגם המפואר ביותר של ה crv), אבא שלי נעול על הונדה בעיקרון (מקובע, נוחות של מקום שמכירים אותו ומוסך מוכר של שנים והנחה מטורפת שעושים לנו שם) וסוף סוף הוא קלט שה SUV לא מנקר עיינים ושכל איש הייטק צעיר נוסע על אווטלנדר , אז הוא רוצה לעבור ל crv כי מאקורד קשה לצאת פיזית כי נמוך לו מדי.

איך היא מבחינת אמינות? נוחות נסיעה? נסיעה שקטה ?וכו'

פורסם

1. אמינות - המנוע והגיר זהים לאלה שבאקורד.

2. נוחות נסיעה - כל עוד הכבישים לא מאד משובשים, בסדר גמור.

3. רעש בנסיעה - לא זוכר משהו מיוחד, כבר תראה לבד בנסיעת המבחן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קיבלת את כל התשובות, אבל זה לא באמת משנה לך :)

תעשו נסיעת מבחן ותחליטו על סמך התרשמות אישית.

לא נחדש לך כלום אם נגיד שהרכב אמין ומרווח.

במחיר שלו יש רכבים עדיפים, אבל החלטתם על הונדה, אז שיהיה במזל טוב !

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
תבדקו גם את הצירוקי ספורט החדשה, למרות שלטעמי היא לא הכי צנועה שיש (אבל נראית מעולה).

על פי פרסומים ג'יפ קיבלו דרוג נמוך מאוד היחס לאמינות.

• תוכן חדש...