Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV עד 230K

100abrl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבא שלי נוסע היום על הונדה אקורד 2014 ומחפש רכב חדש , דרישות:

1. יותר גבוה מההונדה (נמוכה וקשה לצאת ממנה)

2. עדיפות ל SUV בסגנון Q3

3. לא גרמני

4. נסיעה חלקה לפחות כמו ההונדה

5. מחיר : 200-230 א"ש (גמיש מעט)

6. לא נראה גדול ומסורבל מדי (למשל לי יש CX5 והוא טוען שזה נראה מפואר וגדול מדי )

7. מנוע 2000 לפחות

אשמח להצעות

תודה רבה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הונדה CR-V או אאוטלנדר מאובזרת תוכל להתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יעזור כלום, הוא יצטרך לגשת לכל הסוכנויות ולבדוק בעצמו מה נראה לו ומה לא נראה לו - ראב 4, יונדאי טוסון החדש או סנטה-פה, סורנטו, וכד'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על שינוי הכותרת

לעבור לאאוטלנדר מהונדה זאת לא ירידה?

ה CRV נראה לו גדול מדי

הגודל הקלאסי מבחינתו זה כמו ה Q3 אבל לא רוצה גרמני...

איך ה RAV4?

פורסם

RAV4 אופציה לא רעה.

אאוטלנדר דיזל ב-230K גם הספק טוב, וגם אבזור מצויין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשקאי טקנה טורבו דיזל.

חסכוני, חזק ומאובזר ונשאר עודף מ200.

ושום מילה על הQX50...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אמנם מפואר וחזק הרבה יותר, אבל עם מתיחת תקציב של 10-20K אפשר לקנות QX50 שכמה רמות מעל מה שהוצע פה..

וגם הושק בתקופת הפרעונים.

במחיר הזה אין מנוס משלושת הגרמנים הקטנים - Q3 או GLA או X1. כולם, אגב, מעט יותר יקרים.

או שאפשר ללכת על הוולוו V40 קרוס קאנטרי, או מיני קאנטרימן שהם קצת יותר קטנים ונמוכים אבל גם לא קצת יותר זולים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הדרישות שלך מעט מתנגשות, מכיוון שפחות או יותר רק בקטגורית הג'יפונים ה"בינוניים" (CX5, אאוטלנדר, טוסון, CR-V, ספורטאג' ושות') יש מנועי 2.0 (ואמרת שזה גדול ומפואר לאביך). מנועי טורבו קטנים מוצעים בקטגוריית הג'יפונים-קטנים-יוקרתיים (Q3, X1, GLA) אבל הם רובם ככולם גרמניים ועדיין גדולים לדעתי (בין ה-Q3 לCX5 שלך יש 15 ס"מ באורך בערך, זה נחשב לדעתך הבדל משמעותי?).

לדעתי יש לך כמה אופציות:

1. פיאט 500X- לא גרמני, SUV, משאיר לך משהו כמו 70K בכיס. הבעיות- מגיע עם מנוע 1.4 טורבו (ולא 2000, אבל עדיין חזק), לא בטוח שהנסיעה תהייה נוחה וחלקה כמו ההונדה. תעשה נסיעת מבחן אם זה בא על הפרק.

2. וולוו V40 קרוס קאונטרי- גרסה מוגבהת עם איפור שטח לקומפקטית של וולוו, זו שמתחרה ב-A3 ודומותיה. האוטו דיי טוב ומציע נסיעה חלקה יחסית, אבל שים לב שמנוע ה-T4 לא המילה האחרונה בתחום האמינות (וגם תיבת הפאואר שיפט שמגיעה מפורד יחד עם המנוע לא "וואו" במונחי אמינות).

עוד חלופות: סקודה ייטי (רכב צ'כי עם מכלולים גרמניים, נחשב מבחינתך?), מיני קלאבמן החדשה שתושק (מיני משתמשת במנועים, שלדות וטכנולוגיות של ב.מ.וו), אינפיניטי Q30 שתעשה עלייה (ניחשת נכון- רכב יפני עם מכלולים של מרצדס), קשקאי דיזל (גדול יחסית אבל יש מצלמות 360 שמקלות חנייה וכו', אבל המנוע החזק ביותר הוא 1.6 דיזל עם 130 כ"ס, לא בדיוק 2000...). תוכל לשקול לייבא רכב מחו"ל (או לבקש מהסוכנות שיבררו עבורך, השמועות אומרות שתמורת מרשרשים הם יספקו את רצונך ואפילו יביאו אותו לארץ הקודש), כמו V40 בגרסת T5\D4, את הפיאט עם מנוע 1.4T עם 170 כ"ס, או את גרסת ה-2.0 דיזל עם 140 כ"ס.

פורסם

לקסוס NX יש כמשומש רק החל ממחיר של 300K, הוולוו אני משער יהיה לו גדול מידי (אם CX5 גדול מדי אז לדעתי גם ה-XC60). ה-CX3 לפי מה שהבנתי אמור לנחות בחודש-חודשיים הקרובים.

פורסם
ה-CX3 לפי מה שהבנתי אמור לנחות בחודש-חודשיים הקרובים.

אם הגודל מתאים.

היא פחות או יותר מאזדה 2 מוגבהת, כלומר צפופה למדי.

פורסם

וואי תודה רבה

אכן יש סתירות, הוא רוצה רכב טוב ויותר גבוה ממנהלים אבל שיראה צנוע (למשל ככה נראה לו ה Q3 לכן גם לא עוזרים השיכנועים שלי על וולבו ודומיו) . זה באמת מצחיק שאת הQ3 הוא מוכן (אם זה לא היה גרמני) אבל CX5 לא כי זה נראה לו מפואר

ראיתי את האינפיניטי QX50 , נראה בול עליו, אבל זה באזור 350 K , לא בתקציב (רק חדש בא בחשבון)

קאשקאי ומיצובישי וגם CX3 נראים לי קצת יותר מדי לצעירים ולא ברמת הרכב שאני רוצה בשבילו (לא מהבנה, סתם מראה ודעות קדומות)

האם rav4 נוסע חלק כמו האקורד? האם יש רכב מנהלים טוב וגבוה ?

• תוכן חדש...