Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV עד 230K

100abrl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק כמה עולה פורד אדג׳ אקובוסט חדש , לדעתי קצת מעל התקציב אבל אולי עכשיו עם המבצעים ניתן להשיג דיל טוב . מבחינת הדרישות שלכם זה יושב בול .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא לא כזה גדול.....

קראת את השירשור? CX5 גדולה לו אז אתה מציע לו אדג׳? [emoji2]

אבל לגבי קוגה אני אתך - מומלץ (אם כי אולי גם הוא גדול בעיני אביו של פותח השירשור...).

פורסם (נערך)
שלום

אבא שלי נוסע היום על הונדה אקורד 2014 ומחפש רכב חדש , דרישות:

1. יותר גבוה מההונדה (נמוכה וקשה לצאת ממנה)

2. עדיפות ל SUV בסגנון Q3

3. לא גרמני

4. נסיעה חלקה לפחות כמו ההונדה

5. מחיר : 200-230 א"ש (גמיש מעט)

6. לא נראה גדול ומסורבל מדי (למשל לי יש CX5 והוא טוען שזה נראה מפואר וגדול מדי )

7. מנוע 2000 לפחות

אשמח להצעות

תודה רבה

בטווח המחירים שציינת, כבר הציעו את כל האפשרויות הקיימות בשוק.

רצוי לעשות סבב ולבחון את האפשרויות מבלי לפסול מראש אף אחת. בכל מקרה הגרמניות נמצאות מחוץ לתקציב (כחדשות).

בכל זאת, אני ממליץ לבחון את היונדאי טוסון. עם מעט סבלנות, בעוד מספר חודשים יגיע 1.6 טורבו שלדעתי יהיה יותר מוצלח מדגם ה-2 ליטר שנמכר היום.

עוד דגם שכדאי לבחון הוא הונדה CRV.

אם גם דגמים אלו נראים "גדולים" אז הכיוון הוא הניסן גו'ק.

כאמור, רצוי לבצע נסיעות מבחן על כמה דגמים לפני שמקבלים החלטה.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

לא בדיוק בקטגוריה, אבל מה לגבי סובארו אאוטבק? גבוה, מנוע 2.5 ליטר, עם מראה ותדמית יחסית אפורים, על אף שהוא ארוך כמו האקורד. אם אקורד היתה בסדר מבחינת גודל אבל CX-5 לא לדעתי כוונת אביך היא ברכב שלא יינקר עיניים. לדעתי האאוטבק יתאים, מה גם שהדגם בדיוק עבר מתיחת פנים ששדרגה את האבזור.

פורסם

מה הוא חושב על הסורנטו החדשה של קיה? לדעתי היא עומדת בקריטריונים שציינת ובנוסף זה ממש אחלה של אוטו (שכרתי את הדגם של 2015 בטיול של שבועיים בארה"ב ונהנתי מכל רגע).

בכל מקרה - כמו שכבר אמרו לך, אתם תצטרכו לעשות הרבה נסיעות מבחן כי יש די הרבה רכבים שכביכול מתאימים למה שהוא מחפש.

פורסם

אם הCX-5 נחשב גדול מדי עבורו - הסורנטו יהיה ענק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע איך עושים השוואה בכלל בין ראב 4 לאוודי קיו 3. האיכות הכללית של הרכב היא בקצה שונה.

אם תרצה חוות דעת על הקיו 3 אשמח לעזור.

אם אבא שלך מחפש רכב שבאמת נוסע טוב ומתנהג מעולה אני יכול להגיד שמנסיון גם עם קיו 3 ועם איקס 3 של ב.מ.וו השניה נוסעת ומתנהגת הרבה יותר טוב (למרות שהיא מקבילה של הקיו 5).

יהיה קשה לעזור פה בפורום, תיקחו יום חופש ותעשו סיבוב בין הסוכנויות, תבקשו נסיעות מבחן על הרכבים שמעניינים אותכם. רק ככה בוחרים רכב.

בהצלחה

Got To love It

פורסם

בתוך אחד שיש לו v40 קשה לקרוא לקרוס קאנטרי "רכב גבוה" הוא גבוא בכמה סנטימטרים מה-v40 הרגיל נמוך כשלעצמו. למרות שאני אוהב כלי רכב גבוהים לא מצאתי שההבדלים בין הדגם הבסיסי לקרוס קאנטרי שווים את ההפרש במחיר, מה גם שהוא לא יותר גבוה מרכב סטנדרטי מבחינת כניסה ויציאה.

אם הוא רוצה טרייד-אין שיקנה CR-V.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...