Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, הרגלת אותנו לרמה מסויימת!

איפה הזונדות והמורצ'לגו מהמועדון השני!? אלפות יש לנו פה :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קהל קשה אתם, אה?

;)

הרכב המכוניות משתנה כל שבוע בהתאם לרכבים שהחבר'ה שלי מביאים וכן בהתאם להרכב המפגש.

אפשר לשלוח בקשות והצעות למייל שלי, אני מתייחס לכך ברצינות.

[email protected]

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אנחנו לא מכירים.. אבל ראיתי כמה ט'ריידים שהעלת. יופי של כתיבה ויופי של תמונות.. תמשיך:)

נראה שבתחום המוטורי אתם עושים שם חיים.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

כה יפה ואף מגניב, תודה לך על הרענונים הללו מעולם האמת,

מלזיה מעולם לא נראתה דומה יותר לסינגפור.

רק אני חושב ש 0645 זו שעת עפיצות ותת-עירנות מובנית ?

שעה שהדבר היחיד שנכון לעשות בה הוא פיפי ?

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

סיוויק,

אני לא רואה בעיה עם השעה, אני שותה אספרסו לפני היציאה ובנקודת היציאה לפני הנהיגה אנחנו עומדים ומדברים כך שאין בעיית עירנות.

מעבר לזה, נהיגה מאוד מעוררת אותי עד כדי כך שאישתי מתלוננת תמיד שכשאני קם עם הילדים בבוקר אני מפורק ואין לי כח לזוז אבל לנהיגה אני מתעורר בשניה ;)

אגב, בקבוצה אחרת בה הייתי חבר הנהיגות היו הרבה יותר אגרסיביות ומתוך רצון להנות מכבישים ריקים ונטולי משטרה שעת המפגש שלנו היתה בזמנו 5 בבוקר.

זו באמת היתה שעה קשה לצאת לנהוג אבל האדרנלין העיר אותנו.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

זה כמובן מאוד אישי, חברתי יכולה לקום בארבע בבוקר כדי ללמוד למבחן

כי היא מרוכזת יותר ואני למשל לא הייתי קם בארבע כמעט בשביל כלום.

אבל מעבר לפן הסובייקטיבי אני תוהה אם אדם מצוי בשיא כושר הנהיגה שלו

שעה\שעתיים לאחר שהתעורר, גם בתוספת אספרסו ואדרנלין.

אבל זה כנראה שוב חזר למימד האישי כי אני מדמיין אותך 'משתרך במאתיים'

עם הראש שעון על החלון ודמעות מהפיהוקים ואז זה נראה לי לא בטיחותי,

רודף בנימנום אחרי כל מיני סופרקארס ומתפנק על הכוח ג'י שמשעין אותך יותר נוח על החלון.

ומה ההתלהבות מהאלפא סטיישן לא הבנתי,

אלפא אני מבין, סטיישן גם,

מה

פורסם

הסיבה המרכזית שלא יצא לי להצטרף לנהיגות ביום ראשון זה שאני ואישתי יוצאים בערבי שבת ולרוב חוזרים בשעה מאוחרת לאחר שגם שתינו איזה דרינק או 2.

במצב כזה אני אפילו לא טורח להתעורר בבוקר כדי לבחון את מידת העירנות שלי, לא קיים אצלי בלקסיקון לנהוג תחת עייפות ללא קשר לשעה.

כשאני יוצא לנהיגה אני מקפיד לישון לפחות 4-5 שעות (מספיק לי) ולא שותה אלכוהול בלילה לפני.

אני יוצא לנהיגה כדי להנות, לא כדי להתעפץ ולהתפרק על ההר.

פורסם

אתעסק בדבר שולי

איך עובד המחירון של הלוחיות לרכב?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן.

אבל זה באמת אישי, אני לרוב מגיע לשיא עירנותי בשעות הקט' של הלילה

ותמיד שש לצאת לנהיגות מיוחדות בשעות כאלה, גם מפאת כבישים ריקים.

כשאני חושב על זה אני בכלל לא סומך על השיפוט שלי בשעות הבוקר, פיזי ורגשי כאחד,

ומניח שמהירות התגובה שלי לא בשיאה.

פורסם
אתעסק בדבר שולי

איך עובד המחירון של הלוחיות לרכב?

יש הליך מסודר לקבלת לוחית רישוי מותאמת אישית:

1.בוחרים את קומבינצית האותיות\מספרים שרוצים ומתקשרים למוקד טלפוני כדי לוודא שהקומבינציה לא בשימוש.

2.במידה והלוחית פנויה, מורידים טופס רישום בו מוסרים את פרטי הרכב וכן הלוחית רישוי המבוקשת, שמים את הטופס הזה במעטפה בצירוף המחאה בסך 1000 דולר הונג קונגי (500 שקלים) ושולחים למשרד התחבורה לאגף הרישוי. במידה ובסופו של דבר לא תזכה בלוחית המבוקשת במכירה- התשלום ששילמת (אותם 1000 דולר הונג קונגי) יוחזר לך.

3.הלוחית המבוקשת תכנס לרשימת המתנה עד למכירה הפומבית, סדר גודל של כ-4-6 חודשים.

4.ברגע שנסגר תאריך המכירה הפומבית מקבלים הודעה על התאריך בדואר.

5.מכירה פומבית- יש כמה אפשרויות- א.אדם נוסף מעוניין בלוחית שאתה רוצה ואז כאמור יש מכירה פומבית וההצעה הגבוהה היא שתקבל את הלוחית.

ב.הלוחית לא נמכרה לאחר ואתה מקבל אותה תמורת אותם 1000 דולר הונג קונגי ששילמת.

6.ברגע שזכית בלוחית במכירה הפומבית אתה מקבל אישור והולך לרשום את הלוחית כדי לתת לה תוקף.

כמה הערות-

*ההליך שתיארתי מתייחס ללוחית מותאמת בפורמט רגיל, 2 אותיות ו-4 ספרות, במקרה של לוחיות שחורגות מהפורמט הזה, נניח אם ארצה לוחית רישוי IDAN ההליך עצמו זהה למעט המתנה ארוכה יותר למכירה הפומבית של הלוחיות החריגות, כ-8 חודשים המתנה בממוצע.

*לוחית הרישוי של הרכבים בהונג קונג משוייכת לרכב ולבעלים, משמע- ברגע שאני מוכר רכב אני יכול להשאר עם אותה לוחית רישוי ופשוט לרשום אותה עבור הרכב החדש (תקף גם ללוחיות רישוי רגילות)

*אין אפשרות לרשום לוחיות מותאמות שעלולות לפגוע בציבור (למשל מילות גנאי וכו'), אין אפשרות לרשום לוחיות שעלולות ליצור מצג שווא לגבי ייעוד הרכב (למשל לוחית רישוי דומה לזו של רכב ממשלתי או משטרה וכו').

דבר אחרון,

לוחית הרישוי היקרה ביותר בהונג קונג היא זו הנושאת את הספרה 8 שזה מספר המזל ובעל חשיבות עליונה אצל הסינים, נמכרה לפני כמה שנים בסכום שנשק ל-2 מליון דולר אם אני זוכר נכון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה טרטור ענק בשביל חתיכת לוחית מסכנה. בארץ, שים לב: אתה יכול לקבל לוחית עם פס כחול....או להשאיר בלי!

אין לכם כאלה אופציות בצפון קוריאה, אה? אין כמו דמוקרטיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם

עידן, כרגיל, מנקר עיניים אבל בצורה חיובית.

עשה טובה, אם ה-159 הן TBI, מעניין לשמוע על השיפורים שהם מכניסים שם. חפור בשביל אחיך.

בברכת SW RULEZ,

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אבל מעבר לפן הסובייקטיבי אני תוהה אם אדם מצוי בשיא כושר הנהיגה שלו

שעה\שעתיים לאחר שהתעורר, גם בתוספת אספרסו ואדרנלין.

יש בזה משהו.

יש סטטיסטיקות של התנגשויות שמקורן בעייפות בפילוח של שעת ההתרחשות במהלך היממה. אז כולם יודעים שרוב ההתנגשויות הללו קורות בשעות הקטנות (2-6) אבל שוכחים שיש עדיין המון התנגשויות כאלו בשעות הבוקר, עד כמעט עשר בבוקר.

נכון שהסטטיסטיקה מושפעת מנהגים שנסעו כל הלילה והתרסקו רק בבוקר, אך לא מעט מהם הם נהגים שקמו קצת מנומנמים, וחזרו לישון דווקא כשהם בנסיעה לעבודה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מדהים!

אוהב לראות את התמונות שאתה מעלה מהמפגשים האלה,רכבים מדהימים.

רק עצה קטנה,"תשכח" בטעות את האוטו שלך ותיקח לך איזה פרארי או משהו במקום,תתחדש.

בית"ר נורדיה ירושלים !

• תוכן חדש...