Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש סצנה מ"יעד סופי" :-(

לדעתי לא היה להם סיכוי לברוח מזה. אף נהג לא מדמיין כאלה תרחישים קיצוניים כשהוא יוצא לכביש, עד שאתה מבין מה אתה רואה זה כבר מאוחר מדי. גלגל מעופף מהנתיב הנגדי לא נכנס לקטגוריה של דברים צפויים כמו תאונה עם רכב אחר, איבוד שליטה, החלקה.

תאונה מטומטמת שנהג המשאית יכל למנוע ככל הנראה, למרות שגם זה לא בטוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאתה חיי במדינת קומבינות והמשאיות ואפילו כלי רכב קטנים לא עוברים באמת טסט ועולים לכביש עם כל מיני ליקויים חמורים, אז זה מה שקורה, עם כל הצער, והכאב !!

משאית כזאת עם 12 צמיגים שכל אחד עולה אולי 1000 שקל, לא יודע, זה סכום כבד יחסית, ולכן הצמיג נראה כמו שהוא נראה, ישן ויבש ואולי בכלל היה מחובר בשני ברגים במקום 8 חחחחח...

מקווה שהפיקוח יגדל,ומשרד התחבורה יזיז קצת את התחת בעניין הזה... יהיה זכרם ברוך :(

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני בעד לאסור על משאיות ורכבים שלא מגיעים למינימום 100 קמש

את הכניסה לכביש 6.

הם אלה שגורמים לתאונות.

אותו נהג משאית שמעמיס יותר מידי\לא נכון ונופל לו דברים מהמשאית.

אותו נהג משאיד שיוצא לעקיפה של חצי שעה, בשביל עוד 3 קמש.

אותו נהג שמשתחררים\מתפוצצים לו גלגלים.

גורמים לאנשים לצאת לעקיפה, והאנשים האלה קצת לא מחוברים לכביש, ונשארים על 110 בשמאלי, בעוד שרוב הנהגים לא נוהגים על פחות מ120.

בקיצור הם מביאים איתם לא מעט תאונות.

פורסם

לא באומי הגלגלים ובאופו סגירתם נעוצה הבעיה.

לדעתי, מסב גלגל אח' "נשרף" וכך התנתק לו הגלגל מצירו.

זכורה לי נסיעת מבחן על גלאנט 94' שגלגל אח' השיג אותי תוך כדי נסיעה. הסתבר שמכונאי מתלמד סגר את מסב הגלגל(מסב קוני) עם פטיש אויר...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

סיפור מהחיים

לפני כ 30 שנה אני בדרכי מתל אביב לחיפה

קצת אחרי חבצלת השרון יש עיקול שמאלה.

לפני נוסע טנדר במסלול הימני ואני במסלול השמאלי ובתכנון לעקוף את הטנדר ואחרי עוד כלי רכב.

עיני בודקות כל דבר חשוד בכלי הרכב מסביבי, החל מדלת שלא נסגרה במלואה ... מחפש לראות במראה של הרכב ,לפני אם הנהג קלט אותי.

לפתע אני רואה את הגלגל השמאלי האחורי של הטנדר מתחיל לצאת ותוך שניה הגלגל עם הציר האחורי של משהו כמו מטר אורך, מקפץ כמו יויו ומשנה כיוון בכל קפיצה.

עקב הערנות , בלימה , ותמרון התחמקות מנעו את המפגש בינינו. וגם קצת מזל. אותו תמיד רצוי שיהיה לצידנו.

נהג הטנדר הצליח להשתלט על רכבו כאשר גיצי אש מתיבת הבלם האחורי במגעה עם האספלט , מוסיפים למחזה הסוריאליסטי.

לא רוצה לחוות דעה לגבי מצב הערנות של הנהג כאן, ואם היה יכול לעשות משהו כדי להתחמק מהגלגל שעף לקראתו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני בעד לאסור על משאיות ורכבים שלא מגיעים למינימום 100 קמש

את הכניסה לכביש 6.

הם אלה שגורמים לתאונות.

אותו נהג משאית שמעמיס יותר מידי\לא נכון ונופל לו דברים מהמשאית.

אותו נהג משאיד שיוצא לעקיפה של חצי שעה, בשביל עוד 3 קמש.

אותו נהג שמשתחררים\מתפוצצים לו גלגלים.

גורמים לאנשים לצאת לעקיפה, והאנשים האלה קצת לא מחוברים לכביש, ונשארים על 110 בשמאלי, בעוד שרוב הנהגים לא נוהגים על פחות מ120.

בקיצור הם מביאים איתם לא מעט תאונות.

לכביש מהיר יש סף מהירוץ מינימלית של 55 קמ"ש.

אני הייתי כן מעדיף נסיעה של טריילרים בכביש 6.

אין להם עצירות כל שנייה בגלל רמזורים והם מגיעים ממקום למקום בלי להכנס לאיזורים עמוסים.

רוב כביש 6 כיום הוא משאיות.

לגבי אכיפה, אם פעם אחת יתחילו לתת קנסות למי שהזמין את ההובלה במקום לנהג (כי כנראה אותו מזמין של הובלה התקמצן על הזמנה של שני מובילים ודחף לנהג אחד יותר טונות של סחורה) - אולי אז נראה שינוי בחריגות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לא באומי הגלגלים ובאופו סגירתם נעוצה הבעיה.

לדעתי, מסב גלגל אח' "נשרף" וכך התנתק לו הגלגל מצירו.

זכורה לי נסיעת מבחן על גלאנט 94' שגלגל אח' השיג אותי תוך כדי נסיעה. הסתבר שמכונאי מתלמד סגר את מסב הגלגל(מסב קוני) עם פטיש אויר...

פה בדיוק מתחילה הבעיה.

בעיני מכונאי גרוע יכול לגרום להרג של אנשים.

עצם זה שאני הולך למוסך ומסתכל מהצד, ורואה מכונאי שקיבל תעודות והסמכה לעבוד במוסך מורשה, עובד לי עם כלים לא נכונים או לא בקיא בעבודה שלו (פעם אחרונה זה היה החלפת רפידות בבלם דראם מיושן, ולפני הרבה זמן, ראיתי איזה מכונאי בא לסגור פלאגים עם ראצ׳ט בגודל שמכפיל את מומנט ההידוק פי 100 ויותר).

זה מתכון להרג של אנשים.

בדומה לחשמלאי ובדומה לרופא.

אם התחלנו עם סיפורים, בנהיגה מונעת המרצה סיפר אותו.

חבר שלו, אופנוען מקצועי, יצא לנהיגה מנהלתית בכביש 6.

כאשר הוא בנתיב הימני ועל המותרת, הוא הגיע למשאית שנסעה פחות מהמותרת, ורצה לעקוף אותה.

הנתיב השמאלי היה ריק, ומי שמכיר וחווה נהיגה באופנוע, ליטוף בגז והמשאית 50 מטר מאחורה.

בקיצור הוא יצא לעקיפה, ונסע לאט יחסית לעקיפה (לא ביצע עקיפה מהירה), כאשר הוא הגיע אל מול הקבינה של הנהג, הגלגל בדיוק התפוצץ וההדף העיף אותו ואת האופנוע על הקיר.

אני לא זוכר מה קרה איתו, לדעתי נקטעה לו הרגל אם אני זוכר נכון.

המוסר השכל שהוא בא ללמד אותנו, שכשיוצאים לעקיפה מוודאים שהכל חלק ותקין, ולבצע אותה בזריזות ובדריכות.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

לפי הסנגור של הנהג נשברו הברגים שמחזקים את הגלגל, העבירו את כל הרכיבים למעבדה לחוזק חומרים שתקבע אם הייתה פה רשלנות,

גם המטוס של אלעל שהתרסק באמסטרדם נפל בגלל בורג שנשבר,

נחכה לתוצאת החקירה

פורסם

צריך לבדוק אם יש פג תוקף לברגי גלגלים במשאיות\רכבים.

(אם נשבר בורג, כנראה זה שילוב של הידוק לא לפי הוראות יצרן+עומס לא מתוכנן-אם הוסיפו כמה טונות יותר ובדיוק הייתה מהמורה כבדה בכביש לדוגמא)

בכללי אצלי ברכב אני מקפיד לבדוק כל פירוק את ההברגות של הגלגלים שהכל יפה ונקי, שלא קיים שחיקה או סדק.

לגבי המטוס של אלעל, בעולם התעופה הכל מוגדר, בייחוד במטוסי נוסעים, אם התרסק מטוס, זה ב99.9% בגלל טעות אנוש של טייס או טכנאי.

פורסם
כשאתה חיי במדינת קומבינות והמשאיות ואפילו כלי רכב קטנים לא עוברים באמת טסט ועולים לכביש עם כל מיני ליקויים חמורים, אז זה מה שקורה, עם כל הצער, והכאב !!

משאית כזאת עם 12 צמיגים שכל אחד עולה אולי 1000 שקל, לא יודע, זה סכום כבד יחסית, ולכן הצמיג נראה כמו שהוא נראה, ישן ויבש ואולי בכלל היה מחובר בשני ברגים במקום 8 חחחחח...

מקווה שהפיקוח יגדל,ומשרד התחבורה יזיז קצת את התחת בעניין הזה... יהיה זכרם ברוך :(

1000? נסה אולי לכיוון 2300 לפני מע"מ...

פורסם

קריוס מדבר על הגורל, לא על סגירת אומים.

הכביש הוא מקום נהדר להתרשם משליטת ה"גורל"

[\המקריות, המזל, הנאחס, איך שתכנו זאת] בחיינו.

למעשה לא צריך אפילו לשהות בכביש,

אחת לכמה זמן רכב חולף עולה על המדרכה בטעות ואנשים נהרגים כך.

כתמיד, לעירנות ודריכות יש תפקיד חשוב בסיוע ל'מזל',

אבל לפעמים זה כלל לא רלוונטי ומשהו שטס משום מקום הורג אותך בשבריר שניה.

אם אחת ההרוגות הייתה במקרה מתכופפת לרגע לקשור שרוך,

הגלגל הנ"ל היה מחטיא אותה והיא הייתה שורדת.

חקרתי בזמני הרבה תאונות שלמזל היה בהן חלק עצום ועד 100%.

פעם אחת תינוק אחד הקיא והקיא אז האמא שישבה מאחור הוציאה אותו מכסא הבטיחות.

לאחר זמן קצר משאית שחלפה במהירות בין-עירונית ממול לחצה בכח אבן

בגודל של תפוז לערך [כנראה] והטיסה אותה אל תוך הרכב של ההורים.

האבן חדרה את השמשה אל תוך הרכב, פגעה בתקרה, ניתזה אל כסא הבטיחות של התינוק,

שברה את הקצה העליון שלו, פגעה בחיבור בין השמשה האחורית למגש שמעל הבגאז'

והמשיכה החוצה דרך החלון האחורי. הנהג תיאר זאת כאילו פגע ברכבו אר-פי-ג'י,

כל הארוע נמשך שבריר שנייה ובתוך הרכב הם לא הבינו בכלל מה קרה.

The first one to get angry loses

פורסם
קריוס מדבר על הגורל, לא על סגירת אומים.

הכביש הוא מקום נהדר להתרשם משליטת ה"גורל"

[\המקריות, המזל, הנאחס, איך שתכנו זאת] בחיינו.

למעשה לא צריך אפילו לשהות בכביש,

אחת לכמה זמן רכב חולף עולה על המדרכה בטעות ואנשים נהרגים כך.

כתמיד, לעירנות ודריכות יש תפקיד חשוב בסיוע ל'מזל',

אבל לפעמים זה כלל לא רלוונטי ומשהו שטס משום מקום הורג אותך בשבריר שניה.

רק דיברת..

Capture.PNG

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...