Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחזרה לנושא השרשור, חשוב לזכור שאנחנו לא יכולים להבטיח מאה אחוז בטיחות, אבל ככל שאנחנו יכולים להבטיח אחוזי בטיחות גבוהים יותר (גם אם אינם מאה אחוז) כך יותר טוב וראוי לנהוג בחשיבה כזו.

אסור לתת למקרים נדירים כאלו לרפות את ידינו מלנהוג בצורה בטוחה ככל הניתן. בנהיגה כזו נשארים ליד-המקרה רק אירועים נדירים במיוחד כמו אלו, אשר הסיכון להיקלע אליהם כנראה שואף לסיכון להיקלע לאיזשהו מקרה ביש בזמן הליכה ברחוב....

האם נהגי המכונית בכיוון הנגדי יכלו או לא יכלו לעשות כלום - אין לנו תשובה ברורה לא לכאן ולא לכאן. ייתכן שהיה במקרה (וזו מלת המפתח) זמן לבלום ואז לנסות לחמוק או לפחות לפגוע בעצם לאט וכשהוא על הקרקע ולא באוויר, וייתכן שלא - אין לדעת.

כלומר, גם במצבים כאלו יש ספקטרום שבקצהו אין זמן מספק לתגובה או שאין זמן כלל, אבל בחלקו האחר יהיה - וכבר ניתנה כאן דוגמה למצב אחד שבו כן היה זמן לתגובה.

אירועים שהוזכרו כאן כמו מצבים שבהם גלגל או חפץ אחר שמשתחרר נופל על רכב הנמצא מאחור או ניתז עליו מצמיג או ממכת רוח של רכב החולף לפניו - הם שונים לחלוטין ובחלקם הגדול יש זמן מספק לתגובה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

במקרה שך LY1862 מדובר בשגיאה הנדסית - אם בתכנון המתלה ואם בהוראות התחזוקה של היצרן. חודשים אחדים קודם היתה תאונה זהה בטאיואן.

במקרה של הגלגל בכביש 6 סביר יותר שמדובר בתחזוקה לקויה - אבל זו ספקולציה. הבעיה היא שבניגוד לעולם התעופה אין תרבות של חקירה מעמיקה של תאונות דרכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובנוסף - תרבות החקירה בתחום הרכבים איננה ממוקדת מניעה אלא עניינה הגשת כתבי אישום.

ישנם אנשים שמנתחים התנגשויות בציי רכב למטרות מניעה - והייתי בודק אם לאחד מהם יש מה להגיד בנושא.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מקפיץ את השרשור.

לפני שעתיים נסעתי על כביש 6 מהצפון לכיוון קריית גת.

קצת לפני מחלף קריית גת אני רואה את הרכבים בנתיב הימני סוטים מעט שמאלה, ועל הנתיב הימני אני קולט גוש שחור שמתברר כצמיג.

כמה מטרים אחרי אני קולט משאית שעומדת בצד (כנראה אותה משאית שעף לה הצמיג).

הפעם המזל זה אירוע שנגמר ללא נפגעים, אבל אותו דפוס (גלגל שעף ממשאית סמוך למחלף קריית גת).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש הבדל מהותי בין צמיג שנקרע (וזה מספיק מסוכן, ומעיד על תחזוקה לקויה של המשאית), לבין גלגל שלם שמתגלגל, עם התנע העצום הנובע מהמסה של הג'אנט, ועם היכולת להתגלגל למרחק גדול כיון שצורתו שמורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...