Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוף סוף היה לי זמן לנסות את הMR.PINK של CG ואת המגבת של cg woolly mammoth.

חייב לציין שהמגבת פשוט מטורפת ייבשתי איתה 2 מכוניות את הA3 ואת הסדרה 3 החדשה של במוו תוך שניה סופגת בלי בעיה ולא משאירה סימנים אני מאוד ממליץ עליה למי שמחפש מגבת גדולה ואיכותית.

שיטת העבודה צינור מים בלחץ גבוהה עובר איתו על כל האוטו מסיר את הליכלוכים והאבק שנצבר על האוטו,עובר קצת על הגאנטים מסיר את הפיח שנדבק עליו.

לאחר מכן שם בערך 2 פקקים של MR.PINK בדלי וממלא מים עובר על כל האוטו עם כפפה של Meguiar's .

לוקח שוב פעם את הצינור משפריץ על האוטו ומסיר את כל השמפו והקצף שיש על הרכב.

שלב ייבוש עם הcg woolly mammoth פשוט תענוג לנגב את הרכב תוך 2 דקות האוטו יבש ומבריק :)

קצת תמונות של אחרי:

מה דעתכם?

שבת שלום לכולם :))

עריכה אחרונה על ידי Artxes
פורסם

קודם כל הרכב נראה מעולה בלי קשר.. אבל אין כמו רכב נקי (כותב התגובה בעל רכב שחור חחח)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
איפה התמונות?

מעניין לדעת איך המגבת הזו בהשוואה לUBER.

כמה עלה לך?

Price: £15.79

לא ניסיתי את הUBER כך שאני לא יכול להשוות בינהם.

קודם כל הרכב נראה מעולה בלי קשר.. אבל אין כמו רכב נקי (כותב התגובה בעל רכב שחור חחח)

תודה רבה :)

לפני האודי היה לי רכב שחור וגם אותו דאגתי לפנק,מה שהכי הייתי אוהב זה לראות את ההישתקפויות עליו זה מדהים פשוט

czmijtrem52d.jpg

פורסם

תודה רבה! אגב אני בדיוק התחלתי לחפש מגבת נורמאלית לפני כמה ימים והפוסט שלך בהחלט עזר לי אז תודה פעמיים :)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

חבר.

זה שהמגבת סופחת ומייבשת זה נחמד והכל, אבל לנגב רכב ב-2 דקות?

לא מומלץ בעליל.

גם הייבוש זה טכניקה, תאט, אתה תיצור סווירלים במהירות.

"יאללה בירי".

פורסם
חבר.

זה שהמגבת סופחת ומייבשת זה נחמד והכל, אבל לנגב רכב ב-2 דקות?

לא מומלץ בעליל.

גם הייבוש זה טכניקה, תאט, אתה תיצור סווירלים במהירות.

לא באמת לקח לי 2 דקות חחחח,אבל מה שבטוח זה לקח פחות זמן עם המגבת הזאות לאומת המגבת הקודמת שהייתי צריך לעבור על כל איזור כמה פעם בכדי לספוג את המים כמו שצריך ולא להשאיר סימנים :/

פורסם
אז תענוג :)

אחלה בחירה עשית.

כיבסת במכונה בסוף?

אהה לא כיבסתי אותה ידנית כמו שרשמתי ולאחר השימוש במכונה.

• תוכן חדש...