Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

108 1.2 / C1 1.0 / Panda 1.2

gorenziv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנ"ל, המזגן עובד מצוין גם בעמידה ובסרק וגם בנסיעה כאשר בחוץ לוהט (הקיץ האחרון...)

ליביו, האם לך הייתה פנדה דור קודם?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתה לחבר , אכן דור קודם.

שוב , זה כנראה עניין של פרופורציות. אני אוהב שהאוטו מקפיא ישר.

רכבים לדוגמא שלא מקפיאים ישר שהיו לי: 306 , איביזה , 107/C1 בגירסאות ה1.0. רכבים שכן - מאזדה 2 ו3 , סקודה אוקטביה (והאמת הנוכחיים שלי - BRZ וקאנטרימן קופר S אבל אלו כבר לא דוגמאות לכלום :) )

המקרר מאזדה 2 :) לדוגמא שהיתה לנו היתה מקפיאה בכל מצב , הקטנות שאני ניסיתי לרוב לא (שוב ה1.2 של ה108 - מקררת אחלה , גם קאיה פיקנטו 1.2 קיררה מעולה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יחד עם שאר המחשבות שרצות לי בראש, היום עליתי עם הקליאו הכבדה גם ככה שלי (1065), עם עוד שלושה מבוגרים (מקרה סופר נדיר של הקפצת אנשים משדה התעופה), בגאז' מלא ומזגן - מנתב"ג לירושלים.

אמנם לא היה לרכב יותר כח ממה שביקשתי ממנו לתת, כלומר - זה היה קצה גבול היכולת - אבל מבחינתי זה הי המספק ולא הרגשתי אומלל. (לדעתי עלינו על 90, אולי למעט פה ושם על קצת פחות).

אם אני משווה את זה לC1 אפילו (בגלל פער של 220 קילו....), זה לא יפריע לי.

אבל, אני משתכנע יותר ויותר שה108 היא אכן הכיוון שמשקלל הכי הרבה ביחס לתמורה, זאת כשלא לוקחים בחשבון שפשוט אי אפשר למכור אותן אחר כך, כפי שאני חווה על בשרי עם הקליאו.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

השוק היום בעייתי לכל הרכבים, לא רק לצרפתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
השוק היום בעייתי לכל הרכבים, לא רק לצרפתיים.

אם אתה רוצה למכור מהר, תן מחיר שהוא לא פחות ממעולה. תוך כמה דקות תגיע השיחה הראשונה ותוך פחות מיומיים יגיע הקונה.

פורסם

למרות האמור באחת מהודעותיי הקודמות, אני מעוניין לצרף למשוואה גם את הסיאט מיי / פולקסוואגן אפ.

הסיבה היא - רשימת אבזור מרשימה יחסית (עדיפה על זו של לובינסקי למעט מסך המגע הגדול של פיג'ו) - וכרגע "הובלה" במחיר הטרייד אין.

בפועל יש לה מנוע כמעט זהה לקליאו שלי מבחינת נתונים, אך היא בערך 100 קילו קלה יותר (מדהים שהיא כלכך כבדה).

היא בוודאי תהיה "עייפה" יותר מהפיג'ו 108, ודומה לרנו.

היא זולה יותר מה108, ומעט יקרה יותר מהC1.

מישהו התנסה ברכבים הללו?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

קודם כול יש לה רק 2 אחריות לעומת 5 בסיטרואן,ומה בדיוק מאובזר בסיאט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לה 2 עם אפשרות להרחבה ל3.

למעט מערכת המולטימדיה, אותו אבזור + בלימה בעיר עד 30 קמ"ש + חישני חניה + צג + מערכת עצור וסע ובטח פספסתי משהו.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

נסעתי בc1 עם 69 כ"ס ובmee עם 75 כ"ס, הc1 מרגישה יותר חזקה.

גם העיצוב יותר טוב, במיוחד הפנימי, הסחירות - אף אחד לא זוכר שmee קיימת בכלל (אח שלי ניסה למכור את שלו והתייאש מזה), לc1 יש מולטימדיה, יש usb ובלוטוט שזה קריטי בימינו. חיישני רוורס אתה תקבל מכולם ואם לא אפשר להוסיף אחרכך בכמה מאות שקלים - זה ממש לא שיקול כי זה התקנה מקומית.

מערכת עצור וסע, עדיף לך בלעדיה. המצבר יותר יקר וההבדל בצריכת דלק זניח ביותר ולא שווה את החסרונות של להניע את האוטו כל עצירה מחדש.

הדבר היחיד שאולי יותר טוב בmee זה הרמקולים המקוריים והמערכת בלימה, אבל עדיף שיהיה לך בלוטוט זה יגרום לך להיות יותר מרוכז בכביש ולא בלנסות להעביר שיר דרך הטלפון, ואז תצטרך מערכת בלימה הרבה פחות :)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לסיאט אין שליטה מההגה,הגה וידית הילוכים מעור,usb,והמולטמדיה שמוסיפה הרבה לסלון,אצל מי הסלון ניראה שחור ומאוד פשוט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שבין הסיאט לVW הייתי בוחר באחרונה, העיצבו שלה יותר לטעמי. אבל הורדתם אותי מזה - למעט אם פיג'ו יחזרו עם הצעת טרייד נמוכה (אחרי טופס הבדיקה).

אז - או שאשאר עם הקליאו, או שאעבור לסגמנט מיני עם איביזה / פאביה וזהו.

לגבי הפנדה - היא פשוט מבאסת קצת. זה לא מרגיש שיפור ביחס לקליאו בשום צורה... לטעמי כמובן. אני יודע שיש מי שיחלוק עליי.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסופו של דבר,

אחרי שבחנתי את כל הרכבים, בחנתי שוב ושוב - ולמרות שחרגתי מתוכניתי המקורית -

ביצעתי טרייד אין ורכשתי פיג'ו 208 אקטיב (1.2 ידנית 82 כ"ס).

אעדכן כשהיא תגיע.

תודה לעוזרים!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

תתחדש.

נשמח לשמוע חוות דעת לאחר זמן מה.

• תוכן חדש...