Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרכים:

משפחה+2.

רכב נוסע כל יום 50 ק"מ (חלקם בפקקים)

לפחות פעמים בחודש נסיעות ארוכות לטיולים (לעיתים בדרכי עפר שלא מצריכות 4X4).

דברים שחשובים (בהנחה שכולן בטיחותיות באותה המידה):

1. נוחות

2. אחזקה יעילה וזולה (זה עדיין רק היפניות?)

מאחר ואין לי את הכסף כולו אני מבין שאני צריך לבצע את אחת מעסקאות הליסינג -

השוק מוצף בהן... ואני לא יודע לאן לפנות...

חשבתי שנכון יהיה קודם להינעל על דגם.

בעולם מושלם הייתי רוכש סובארו פורסטר או מיצובישי אאוטלנדר.

בפועל אני מניח שאני יכול להתחייב על רכב בסביבות ה 70K.

פורד פוקוס סטיישן ירדה מהפרק לאור הגיר הרובוטי

לאן הייתם ממשיכים מכאן?

תודה.

פורסם

קשה לתפור לך רכב במחיר הזה,עם בקשות לא מספיק מוגדרות.

לפני הבנתי אתה מחפש רכב משפחתי טיפה גבוה,אוטומטי,ושיהיה גם קצת חסכוני בדלק.. וכל זה צריך להיות דרך ליסינג כדי לקבל מימון. אני חושב שסוזוקי SX4 סדאן יכולה להיות מתאימה. רכב אמין,טיפה יותר גבוה,צריכת דלק טובה,תא מטען גדול.

פורסם

לפני שאתה בוחר רכב בדוק את יכולות המימון והאחזקה שלך.

יש כמה דרכים:

1. מימון בנקאי - הלואה ל-5 שנים, בד"כ צמודת פריים, בסוף ההלואה הרכב שלך.

2. חברות אשראי ומימון - הפרינציפ דומה, הריביות והתשלומים הנוספים יכולים להכיות שונים. מצריך סקר שוק והשואה להלואה הבנקאית.

3. "ליסינג פרטי"\"ליסינג מימוני" - לדעתי מלכודת דבש. מציע אפשרות לרכוש רכב בתשלומים חודשיים נמוכים יחסית. היכן המלכודת: בסיום העסקה (בד"כ סביב 3 שנים) עליך להחזיר את הרכב לחברה המממנת לעתים בצירוף הפרשי עלות, או לשלם את שארית מחירו, או להחזירו כחלק מעסקת מימון חדשה. הבעיה הגדולה היא שאינך יודע מה יהיה ערך הרכב בסיום התקופה, ואתה עלול להדרש לשלם תוספת משמעותית לא צפויה.

כמובן שלוצאות המימון עליך להוסיף עלויות תפעול שונות שעשויות להגיע, יחד עם אבדן ערך הרכב, ל-2000 ש"ח בחודש ויותר.

כאשר אתה מצויד במידע זה (חיפושי בפורום תמצא מספרים קצת שונים, אבל מה שציינתי נותן סדר גודל) בדוק את יכולת המימון ואחזקת הרכב שלך, בהערכה ריאלית ולא אופטימית מדי, ואז חזור לשרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...