Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
קוף שלג, תתחדש! אני עוד זוכר שהייתה לך פונטו hgt :)

אני רוצה לדבר על המחיר! המיאטה הכי זולה ביד 2 מפורסמת ב88

וnb מפורסמות ב65-70

מה נסגר???

וואו, זה היה מזמן :) אחלה רכב הפונטו, יש בי אפילו סוג של געגוע נוסטלגי אליו.

וכן, המחירים מטורפים.

אפשר למצוא כמה וכמה דוגמאות לרכבים שהמחירים שמבקשים עליהם לא הגיוניים, אבל במקרה של המיאטה אני בעצמי עד לכך שהמחיר עלה בשנים האחרונות במקום לרדת. זה נדיר.

ממש אפשר להשקיע את הכסף ברכישת מיאטה ולקבל תשואה נאה :lol:

לגמרי מבין את הראש וההתלבטויות בכלל משעשע כמה הפורום הזה התבגר מחברה של חובבי 106 ראלי:)

גם אני שקלתי מיאטה, אפילו נכנסתי לסוכנות במטרה לקנות ND, אבל הדילרים עדיין חיים בסרט.. אולי מתישהו אני יחזור לרעיון של איזה מיאטה NB במחיר מצחיק רק לסופ"ש

30+ מעל המחירון עבור NB זה מחיר מצחיק?

זו הסיבה שלא רכשתי NB, שדומה מבחינת ניהוג. המחירים שבהם היא נסחרת אפילו יותר לא פרופורציונלים מאשר אלו של ה-NC.

לפותח השרשור, כל מה שכתבת נכון, חוץ מדבר אחד - לא התחילו איתי בחורות בגלל האוטו, אז תגיד לאשתך שהיא יכולה להיות רגועה (מצד שני, אולי זה בגלל הנהג :roll:).

תקשיב, היא נכנסה בזמנו לכאלה סרטים (וחזרה אליהם אגב יום לפני שקניתי את הרכב) ששום דבר שאמרתי לא הרגיע אותה. אפילו הבטחתי לה שהבוסטר של הילד ישאר לי קבוע במושב ליד הנהג שישמש כ"מרחיק בחורות". :-o

עריכה אחרונה על ידי KoF-sHeLeG
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא למועדון, עשית בחירה מצויינת ונשמע שגם הרכב הספציפי הזה (על הנייר) הוא מצויין. אישתך יכולה להירגע, רק גברים שמים לב לרכב הזה, אולי פעם-פעמיים ב-3 שנים בחורות הגיבו בצורה חיובית לרכב. לעומת זאת, כשאישתי נוסעת ברכב היא מושכת תשומת לב בצורה מטורפת מגברים ונשים כאחד.

אתה מוזמן לקרוא את הסיכום שלי אחרי השנה הראשונה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?509623

אם אתה מעוניין להצטרף לאחד המועדונים\קבוצות של המיאטות\רודסטרים ולהתעדכן בקניות קבוצתיות, טיולים ומפגשים צור קשר בפרטי.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

בהחלט לא צעד טרוויאלי לבעל משפחה.

זה היה נכון אם היה מדובר ברכב יחיד במשפחה, כל עוד יש רכב משפחתי נוסף במשפחה אין סיבה שאבי המשפחה לא יהנה מרכב ספורטיבי שאינו פרקטי.

חבר'ה, בשביל תמונות יש גוגל.

קודם כל - תתחדש, בחירה מצוינת. המכונית הטובה ביותר שהייתה לי עד היום.

מעבר לכך, אתה לגמרי צודק לגבי מחיר השוק של המיאטה. מי שקנה ממני את הרכב לפני שנתיים וחצי יכול למכור אותו היום ביותר מכמה שהוא קנה, וזה מטורף.

זה נובע לדעתי בעיקר מהפסקת הייבוא - אין לבעלי המיאטה אופציה להשתדרג בשנתון, הם לא רוצים רכב אחר (כי אין משהו שמשתווה) אז הם פשוט נשארים עם הרכב. אני יכול להבין אותם...

אתה מפספס את המהות של הרודסטר (מעבר לגג הנפתח). קאדילק ATS שוקלת איזה 300-400 קילו יותר, יש לה בסיס גלגלים ארוך משמעותית וגיר אוטומטי.

עם כמה ש(אולי) היא טובה בניהוג ואחיזה, זה ברמה אחרת (למטה) מהמיאטה כשמדברים על דרישות מרכב ספורטיבי קליל. אני מבטיח לך שהפער מורגש הרבה יותר מאשר "רק בתקשורת ובכבישי נהיגה במוד קרב".

מה שכן, אתה כמובן צודק לגבי הביצועים.

מסכים,

אין בכלל מקום להשוואה בין הרכבים האלה, מדובר בכלים שונים בתכלית כאשר המיאטה היא רכב נישה ספורטיבי קליל וה-ATS זו בכלל משפחתית פרמיום חזקה ללא יומרות ספורטיביות (מי שרוצה ATS ספורטיבית כמובן יבחר בגרסת ה-V החמה שמכויילת יותר לצד הספורטיבי).

ועדיין, גם בגרסת ה-V מדובר בחיות שונות בתכלית כאשר לכל מכונית יש את היתרונות והחסרונות שלה.

אם מסתכלים על פאן נטו ומחפשים רכב שהוא יותר "נכון" מבחינה ספורטיבית כמובן שהבחירה צריכה ליפול על המיאטה, היא קלה יותר, במידות הנכונות, מתנהגת ומתקשרת.

הקאדילק ATS V תיהיה מצויינת למי שרוצה יכולות ספורטיביות אבל לא יכול לוותר על הפרקטיקה ואז זו תיהיה חבילה מנצחת עבורו- ביצועים מעולים, יכולות ספורטיביות (ברמה התואמת את הגודל) ופרקטיות.

אני גם מסכים שהמשקל והמידות הנדיבות נוכחים כל הזמן וכפועל יוצא אי אפשר לצפות להתנהגות קלילה כמו במיאטה אבל לדעתי יש משהו מאוד מספק ומתגמל ברכב כזה שמחייב אותך ללמוד איך להתנהג איתו ואיך להוציא ממנו את המיטב בפן הדינמי כך שהוא למעשה ירגיש פחות כבד ומגושם בנהיגה טכנית.

הוא מאתגר אותך בצורה שמיאטה לא יכולה לאתגר.

אחת הנהיגות שתמיד אזכור עם חיוך גדול זה באחד מבקרי ראשון כשיצאנו בשירה ואז חבר שלי (1M) ואנוכי נכנסנו לסשן מאוד מהיר ואגרסיבי, למרות שזה היה כביש מאוד מאוד טכני ישבתי לאורך כל הנהיגה (כולל בעיקולים) על הזנב של הבימר מבלי להרפות, והבחור שנהג בבימר יודע לנהוג.

זה היה כיף אדיר כי הרגשתי שאני מביא את הרכב שלי קרוב מאוד לגבול היכולת שלו וכך הצלחתי להצמד בכביש מאוד טכני לרכב שהוא מכונת נהיגה מהשורה הראשונה.

יתר החברים לשיירה הגיעו לנקודת הסיום כ-7-8 דקות אחרינו (והם לא ממש זחלו).

בקיצור, אפשר להוציא הרבה מרכבים ספורטיביים גדולים אבל זה יבוא עם המון מאמץ ולא בטבעיות כפי שזה מגיע ברכב ספורטיבי קליל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם
זה היה נכון אם היה מדובר ברכב יחיד במשפחה, כל עוד יש רכב משפחתי נוסף במשפחה אין סיבה שאבי המשפחה לא יהנה מרכב ספורטיבי שאינו פרקטי.

אני הראשון שדוגל בהשארת איזשהו זקיק הנאה להורה הפטרול-הד, אבל יש מקרים שכל הג'אגלינג שתעשה לא יצליח ויוריד מההנאה.

חוזר שנית על הדוגמא שלי, עם האבארט. מכרתי בלי למצות אותה, פשוט כל המאמצים להישאר איתה (עם שני ילדים)

עלו בכוחות, בנוחות, בקומבינות. וזה כשיש לנו עוד רכב.

נשמע שפות"ש לא זקוק לדיילי מרווח או דיילי בכלל וזה שילוב נדיר ואידיאלי ואני מאחל לו להמשיך להסתדר ככה וליהנות בגדול.

מי כמונו, ההורים שאוהבים לנהוג, שיודעים שהרכבים האלה נותנים לנו כ"כ - כ"כ - הרבה יותר מנהיגה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קוף - תתחדש.

כבעלים לשעבר של 2 מיאטות ו- 1 MR2 - מפה אתה לא חוזר להנעה קדמית. זהו זה .

דבר שני - תצטרף למועדון הרודסטרים. תשדרג את החויה בכמה רמות.

תטייל, תטייל, תטייל.

לגבי ה- 225: היא אצלנו במשפחה (גיסי) והרכב מבלה רק בנסיעה מבצעית. בהנחה ומדובר על הכחולה ואתה מחולון (-:

תיהנה.

אגב, להשוות בין ATS למיאטה זה כמו לומר שלפיל ולצ'יטה יש הרבה מהמשותף. אין קשר.

בלי לפגוע חלילה ב- ATS...

---

פורסם

איתי,

אני מניח שזה משהו מאוד אינדבידואלי ובהתאם לצרכים השונים של כל משפחה.

סילבר,

לא צריך להסחף, ה-ATS אינה פיל בהשוואה למיאטה, למרות שאינה ספורטיבית היא כנראה תסיים קטע נהיגה טכני הרבה יותר מהר ממיאטה, אם כי תיהיה שם פחות מהנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כבר אמרו חכמים רבים בעבר

ההבדל בין ילד לגבר הוא במחיר הצעצועים שלהם.

תתחדש ותיהנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוא קנה מיאטה, השאלה הנכונה היא "התחילו איתך ספרים"?

(נו, עמוד שלישי בלי בדיחות ספרים, מישהו היה חייב לדחוף את זה!)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כבר אמרו חכמים רבים בעבר

ההבדל בין ילד לגבר הוא במחיר הצעצועים שלהם.

תתחדש ותיהנה.

The difference between a man and a boy is a size of an ego and a price of a toy.

פורסם

תתחדש :)

קניתי מיאטה גג קשיח 2011 לא מזמן, מיד ראשונה עם 74 אלף ק"מ.

רכב מהנה מאוד וקשה להשוות אותו לבימר שלי. אבל שתיהן מחליקות יופי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...