Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצדיק את הנהג שהשאיר את הרכב מונע או את המפתחות ברכב לא מונע (יש 2 גרסאות בכתבה), אבל ראבק, שופט עם מוח היה משית את העלויות על הגנב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

למה? כי הנהג גם עבר על החוק והשאיר רכב מונע ללא השגחה.

שים לב שגם הגנב קיבל עונש מאסר על הגניבה, ובעל הרכב יכול לתבוע ממנו השתתפות בנזק.

מה שמעניין אותי לדעת אם הביטוח לא יכסה גם במקרה והרכב נגנב שהוא חונה כחוק והגנב עושה איתו תאונה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שמעניין אותי לדעת אם הביטוח לא יכסה גם במקרה והרכב נגנב שהוא חונה כחוק והגנב עושה איתו תאונה.

בתגובה לשאלה הנ"ל : אם אינני טועה, במקרה הזה אתה מכוסה. כי חנית כחוק. מה שהגנב עשה או לא זה כבר באחריות הביטוח.

לעומת זאת , אם מבוטח משאיר מפתחות בפנים וכל שכן רכב מונע - אין ביטוח.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם הרכב נגנב ולא בתרומה של הבעלים חברת הביטוח שלו איננה מכסה את הנזק לצד ג' שכן הגנב איננו מבוטח אך גם בעל הרכב לא ישלם לצד ג' וזה האחרון יתבע את הביטוח שלו אם יש לו מקיף. לרוב אין טעם לתבוע את הגנב כי לא ניתן יהיה לגבות ממנו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא הבנתי, האחרון זאת אומרת הצד הנתבע או הצד התובע?

במקרה כזה הביטוח על הרכב לא תקף אז התובע יצטרך לתבוע את חברת הביטוח שלו ולהפסיד מכל הסיפור?

פורסם
למה? כי הנהג גם עבר על החוק והשאיר רכב מונע ללא השגחה.

שים לב שגם הגנב קיבל עונש מאסר על הגניבה, ובעל הרכב יכול לתבוע ממנו השתתפות בנזק.

אני גם חושב שבמקרה הזה חברת הביטוח לא חייבת לשלם.

במקרה של רכב שחנה כחוק ונגנב ועשה תאונה עדיף מלכתחילה לא להתחיל לרדוף אחרי הגנב אם זה לא רכב מיוחד כי לא בטוח שהביטוח יסכים לשלם, עדיף להתקשר למשטרה ולקבל פיצוי בטוח מהביטוח. גם אם תתפוס את הגנב יכול להיות שיישאר נזק לרכב שיסתכם במה אלפי שקלים ושוב תצא מופסד.

פורסם

מזכיר לי מקרה דומה בתחנת הדלק בפ"ת שנהלתי לפני מספר שנים.

לקוח הגיע לחנות השאיר את הרכב מונע וניגש לרכוש סיגריות מהחנות הסמוכה.

גנב רכב נכנס לרכב וברח מהמקום עם רכבו.

למחרת שוטר הגיע עם צו וביקש לראות את הצילומים.

בעל הרכב הגיע אף הוא בצהריי היום והחל לצעוק "אתם צריכים לעזור לי, בגללכם אני לא מקבל את הכסף מהביטוח".

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...