Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע אם יש הבדלים בין :

ford mondeo titanium 240hp - שנת 2011

ford mondeo titanium 240hp - שנת 2012

האם יש שיפורים שהאוטו עבר בין המודלים?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם (נערך)

בעקרון הרכב זהה אחד לאחד , אולי יתכן שינו קל בפלסטיקה של תא הנוסעים וזה תלוי בעיקר במועד היצור של הרכב .

עריכה אחרונה על ידי נירביץ
פורסם

אז מה ההיגיון בלשלם 10-15 אלף שקל יותר בשביל מודל 2012?

האם יש אתר שמראה מה השתנה במודלים שונים של רכבים (אותה צורה) מבחינה מכאנית או ויזואלית של תא נוסעים?

פורסם
אז מה ההיגיון בלשלם 10-15 אלף שקל יותר בשביל מודל 2012?

שאלה מוזרה משהו.

ככל שהשנתון מתקדם יותר הרכב יקר יותר (מבלי להתייחס כרגע לפרמטרים של קילומטרז׳, בעלות וכו) ואין קשר לזה שהרכבים לא שונים.

לא שונה מלהגיד למה לשלם עוד 50,000 ש״ח על ב.מ.וו 320i שנת 2015 כש2013 זה רכב זהה...

פורסם

אני מבין את מה שאתה אומר , אבל הרבה יצרני רכב משנתון לשנתון ( מדבר על אותה צורה של הדגם), משדרגים נתונים כמו צריכת דלק, מתלים, מוסיפים איבזור בתא הנוסעים , ולכן באמת אפשר להבין למה המחירון שונה ב10-15 אלף.

השאלה שלי היא ספציפית על מונדאו בשנתונים 2011/2012, אני מבין ששנתון 2012 יעלה יותר , אבל לא מבין למה בגובה כזה - אם האוטו זהה אחד לאחד.

פורסם

כמעט כל רכב יורד 10-15 אחוזים בערכו מדי שנה, יש כמובן רכבים שסופגים יותר ויש רכבים שסופגים פחות. בשנים המדוברות זה מתורגם להרבה כסף, במודלים ישנים יותר זה מתורגם לפחות כסף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איזה גיר יש בטיטניום של השנים האלו? פלנטרי או רובוטי?

המחיר שלה כמשומשת מטריף, נראית כמו אחת העסקאות הכי משתלמות בשוק המשומשות מבחינת תמורה למחיר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם אני זוכר נכון זה רובוטי דו מצמדי רטוב.

מתעלק על השרשור כי אני גם מחפש כזה.

כמה זה מחיר טוב לשנת 2011 ? מבקשים 70-75K

חלקם יוצאי ליסינג ביד הראשונה, חלקן עם יד גבוה או ק"מ גבוה

• תוכן חדש...