Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב שבכותרת רשמתי "לתדלק לבד", ולא "בשירות עצמי".

היום באתי לתדלק את הרכב, באה המתדלקת, נראית כמו תיכוניסטית או משהו קרוב,

ביקשתי ממנה שתתן לי לתדלק לבד, גם אם זה במחיר של שירות מלא (ציינה שזה לא בתוספת תשלום),

אחרי 5 דקות לא ויכוחים, לא נותרה לי ברירה אלה לתת לה. העניין הוא שכל מה שהיא עשתה זה להכניס את הכרטיס אשראי שלי למכונת תדלוק ולדחוף לי את הצינור לפיה של התדלוק.

מה העניין? נתקלתם בזה פעם?

פורסם

מכיר היטב, כולל בתחנה שבה אני נוהג לתדלק (סונול משה דיין).

בתחנה זו מתקן העברת כרטיס האשראי לא נמצא על המשאבה אלא בעמדה נפרדת. הבנזינאי מזין כמה פקודות ומעביר את הכרטיס. את הפיה אני מכניס בעצמי, או שהבנזינאי עושה זאת.

המחיר מוזל משמעותית גם יחסית למחיר השרות העצמי המקובל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שהם נמדדים בשירות ע"י החברה ואני אסביר:

בתקופה שלאחר הצבא כשעבדתי בתחנת דלק, החברה חילקה לנו כרטיס אישי לכל עובד שלפני כל תדלוק היינו אמורים להעביר אותו בעמדת התדלוק כדי שידעו מי תדלק.

כשנהג תדלק לבד, זאת אומרת מבלי שמי מהעובדים העביר כרטיס זה היה נחשב כאילו הוא לא קיבל שירות. שירות=מבצעים / מכירות.

ככה ידעו לגלות מי מהעובדים לא עושה את עבודתו כשורה. נמדדו לפי זה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
לא נותרה לי ברירה אלה לתת לה. העניין הוא שכל מה שהיא עשתה זה להכניס את הכרטיס אשראי שלי למכונת תדלוק ולדחוף לי את הצינור לפיה של התדלוק.

ומה אתה תכננת לעשות עם הפיה? אותו דבר.

אני לא רואה בהתנהלות שלהם משהו פסול, ואם העניין ממש חשוב לך אתה תמיד יכול לעמוד לידה ולפקח שהדברים נעשים כרצונך.

ושוב, לא שיש כאן כבר הרבה מה לעשות..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בתחנה זו מתקן העברת כרטיס האשראי לא נמצא על המשאבה אלא בעמדה נפרדת. הבנזינאי מזין כמה פקודות ומעביר את הכרטיס. את הפיה אני מכניס בעצמי, או שהבנזינאי עושה זאת.

בתחנה הקרובה לי לבית יש גם מתקן כזה, בדרך כלל אני ניגש אליו בעצמי.

צריך לבחור פיה, לשלם, וסע לדרך.

פורסם
ומה אתה תכננת לעשות עם הפיה? אותו דבר.

אני לא רואה בהתנהלות שלהם משהו פסול, ואם העניין ממש חשוב לך אתה תמיד יכול לעמוד לידה ולפקח שהדברים נעשים כרצונך.

ושוב, לא שיש כאן כבר הרבה מה לעשות..

זה לוקח זמן וצריך לראות שהם עושים הכל בסדר וזה מציק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מסובך במיוחד להכניס את הפיה. תמיד אפשר לפקח על התהליך...

אתה יכול לפתוח בעצמך את המכסה אם אתה פוחד (בצדק) שהמתדלק יניח אותו על הצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתחנה הקרובה לי לבית יש גם מתקן כזה, בדרך כלל אני ניגש אליו בעצמי.

צריך לבחור פיה, לשלם, וסע לדרך.

בתחנה האמורה העובד צריך להעביר כרטיס שלו לפני כל פעולה, כך שאין אפשרות לשירות עצמי ממשי. לזכות התחנה יאמר שמספר העובדים לא קטן (בשעות שבהן אני מתדלק, בד"כ בסיביבות 3-5 אחה"צ, יש לפחות 3-4 עובדים. אמנם גם ביקוש גדול (אחת התחנות הזולות בארץ, אם לא הזולה שבהן), אבל עדיין שירות סביר ומעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שציינו כאן, הם ככל הנראה נמדדים לפי כמות התדלוקים

שהם ביצעו וכדומה.

אני גם שונא שהם מתדלקים לי, גם מציקים בשאלות על מבצעיל,

מים, שמן, תוסף, וגם קרה לי לא פעם שטיפטפו את שאריות

הדלק על הפח, או פעם אחת ששרטו את הצבע עם הפיה.

מעדיף תמיד לתדלק לבד.

פורסם

תמיד שפותחים את המכסה עם המפתח, הם משאירים את המפתח במכסה ונותנים לו לשרוט לי את הרכב,

בנוסף בהוצאת הפיה כמעט תמיד יש טיפטוף דלק מסביב לבית המיכל או על הכנף/צמיג,

אני לא נותן להם לתדלק, ברוב הפעמים לא עושים בעיות, לפעמים הם מעבירים את הכרטיס עובד שלהם והולכים, ולפעמים אני עובר תחנה (יצא לי פעם אחת).

Seat Ibiza FR

פורסם

אם הם מתעקשים אני נותן להם להכניס את הפייה לרכב, מחכה שהתדלוק יסתיים ואז מוציא את הפייה לבד ודואג שלא יפלו טיפות על הצבע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אל תתנו למתדלקים להכניס את הפיה! בתור מתדלק פדנט ששומר על רכבי הלקוחות כמו על שלו (שם את הפיה בתפס שלה ולא זורק סתם וכו') קרו לי עשרות פעמים ששרטתי פח של רכב בצורה רצינית.

זה קורה בגלל טעויות שלא בכוונה ולא מתוך זלזול, מתוך 1000 תדלוקים יקרה פעם אחת שתפספס את הפיה.

לנושא:ברגע שהמתדלק אומר שהשירות הוא מלא,תאמר לו שאתה רוצה להכניס את הפיה ולפתוח את המיכל ושהוא יעביר את הכרטיס אשראי, יש לקוחות שמבקשים ואני מכבד אותם

Miata ND2

פורסם

אני תמיד בשירות עצמי, בזמן התדלוק אני מארגן לעצמי קצת נייר ללוות את היציאה של הפיה מהמיכל שלא יטפטף על הפח.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...