Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סופרמיני חדשה עד 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכוון לרכוש את ה 208 החדשה. לגבי המחיר:

1. כבר לא עולה 97, ירד ל 95 עכב המעמ וירידת היורו.

2. טיפ של אלופים: ב 21-23 מתוכנן ארוע מכירות אגרסיבי של הרכב... תחרות סוף שנה. אני יכול להניח שתהיה הנחה משמעותית על הרכב.

אני ממתין.

פורסם
מתכוון לרכוש את ה 208 החדשה. לגבי המחיר:

1. כבר לא עולה 97, ירד ל 95 עכב המעמ וירידת היורו.

2. טיפ של אלופים: ב 21-23 מתוכנן ארוע מכירות אגרסיבי של הרכב... תחרות סוף שנה. אני יכול להניח שתהיה הנחה משמעותית על הרכב.

אני ממתין.

רכשתי את הרכב לפני שבועיים כי אנחנו זקוקים לרכב. כבר שילמתי 2/3 מהסכום והשאר במימון.

עדיין לא קיבלתי אותו בגלל החגים. חבל שלא חיכיתי טיפה. יש משהו לעשות לדעתכם?

פורסם
לגבי ה 208 החדשה, כדאי להמתין למחירי 0 ק"מ. ב 97 אלף היא לא עסקה משתלמת.

למה לא משתלמת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה צריך את הרכב עכשיו, אז צריך. אם אתה יכול להמתין, ברר את דמי הביטול לעסקה מול היבואן. במידה ויהיה גבוה אין מה לעשות. במידה וסביר, התמקח איתם לגבי המחיר ושקול את האופציה להמתין למבצע הקרב.

פורסם (נערך)
למה לא משתלמת?

ראשית לא כל דבר צריך לנמק ושנית יש צדק בדבריו, יחסית ל 77K ( או בסביבה, לא באמת יודע, עוד אין ) בהנחה שניתן יהיה למצוא את האוטו הזה יד שניה עם 0 ק"מ, 97K זה יותר כסף. העובדה שהדבר נכון לגבי כל אוטו, מה שהופך כל קניה בחנות של היבואן "ללא משתלמת", היא מובנת מאליה ומשמעותה שצריך כנראה ולדעתו לסגור את כל החנויות של היבואנים ולמכור מכוניות רק ככה, יד שניה 0 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

קודם שהיא תגיע,בנתים יש את ה 1.6.

דבר שני ביחס לרכבים מהיבואן במחיר שלה אני חושב שהיא משתלמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כמובן מסכים אתך ביחס לכדאיותה ואיכותה של ה 208, כפי שגם אפשר ללמוד מפוסט קודם שלי כאן בשירשור. מה שנכתב מעליך נועד לגחך קצת את הקביעה הפסקנית ״ לא משתלם ״, לא בטוח שכך הובן.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות החמות על ה-208. לדעתי זו כיום הסופרמיני הטובה ביותר בסגמנט ובמקביל במחיר של 95K גם אחת הקניות המשתלמות ביותר בסגמנט.

• תוכן חדש...