Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר עליי להגיע למגדלי התאומים בר"ג (רחוב ז'בוטינסקי).

עליי לדעת, היכן יש שם חניה (אפילו בתשלום) הכי קרובה למגדלי התאומים שלא מצריכה הליכה מרובה, מפאת חוסר זמן ועמידה אכזרית בפקק.

אשמח לקבל הכוונות מדוייקות ככול שניתן.

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

עזריאלי?

יש רכבת עד לשם...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

אני לא מבין את האנשים שפותחים שרשור על חנייה.

רבאק, בעיה למצוא חניה???

ברור שיש בר"ג חנייה, יש שם 10 מגדלים שלכל אחד מהם יש חניה תת קרקעית עם מאות מקומות.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אין לי זמן לשטויות מחר בבוקר, אני לא מכיר את המקום כי אני תמיד רק עובר דרכו ולא נכנס לכן אני מבקש הכוונה שלכם.

וד"א, אם העיניין לא היה חשוב (לי, לא לך.) לא הייתי מעלה אותו.

בבקשה, תגובות בסיגנון של LORINSER, תחסכו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ז'בוטינסקי , צומת עלית , פונה לאבא הלל (שמאלה אם אתה בא מדרום , ימינה מצפון , ישר מארלוזורוב) , ושוב שמאלה ברמזור (רח' בצלאל למיטב זכרוני ,תחנת דלק צמודה בכל מקרה) לכיוון תיאטרון "היהלום" , מיד מצד ימין יש חניון, ואם הוא מלא יש אחרי הכיכר מצד ישמאל חניון נוסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...