Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון ל500.

V12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על השאלה ה"מפגרת", פשוט בילבלו אותי... מאיזה גיל ניתן להוציא רישיון ל "עד500"? 17 או 18

בחלק מהמקומות ראיתי שזה 17 וחלק 18, אז שמישהו בבקשה יגיד לי מה באמת הגיל המותר?

ודרך אגב... סתם, מתוך סקרנות, באיזה גיל הוצאתם רישיון לאופנוע?

תודה מראש.

פורסם

בגיל 18...

ובקשר לשאלה השניהה... לא הוצאתי רישיון, אני בן 15.. אבל האופנוע שברשותי הוא כבר השני..:)

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
בגיל 18...

ובקשר לשאלה השניהה... לא הוצאתי רישיון, אני בן 15.. אבל האופנוע שברשותי הוא כבר השני..:)

אוף. מבאס.

וה2 אופנועים שהיו לך, אופנועי שטח נכון?

פורסם

אז אתה כלי! תגיד אפשר חתימה?

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

כן... שטח.. הראשון BETA RR 50...

ועכשיו ברשותי HONDA CR 125 שנקנה לפני כמה ימים...

ובינהם היה עוד כלי.. אבל אותו לא ציינתי כי הוא לא אופנוע... היה טרקטורון..

ובקרש לשני..

לא אי אפשר

פורסם
כן... שטח.. הראשון BETA RR 50...

ועכשיו ברשותי HONDA CR 125 שנקנה לפני כמה ימים...

ובינהם היה עוד כלי.. אבל אותו לא ציינתי כי הוא לא אופנוע... היה טרקטורון..

ובקרש לשני..

לא אי אפשר

ועל זה נאמר " גבר - גבר "

אני בטוח שאתה מרגיש טוב עם עצמך

אולי תתבגר כבר ותבין שזה עלול לסכן אותך (שזה לא משנה כלכך ) וגם אחרים !!!!!!!!!

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

רק אל תגזימו, כן?

לא שאני קורא לילדי ישראל לצאת ולרכב בהמוניהם על אופנועי מוטוקרוס מוברחים, אבל Ruff Rider הוא לא הראשון ובטח שלא האחרון, שמתחיל את רזומה הרכיבה שלו בשטח, לפני ההגעה לגיל הרישיון.

למעשה, כל אלופי ישראל ברכיבת שטח (אנדורו, מוטוקרוס וככל הנראה גם רוכבי הראלי הבכירים), החלו דרכם על 2 גלגלים ל-פ-נ-י שמדינת ישראל הסיכמה לכך באופן רשמי...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
רק אל תגזימו, כן?

לא שאני קורא לילדי ישראל לצאת ולרכב בהמוניהם על אופנועי מוטוקרוס מוברחים, אבל Ruff Rider הוא לא הראשון ובטח שלא האחרון, שמתחיל את רזומה הרכיבה שלו בשטח, לפני ההגעה לגיל הרישיון.

למעשה, כל אלופי ישראל ברכיבת שטח (אנדורו, מוטוקרוס וככל הנראה גם רוכבי הראלי הבכירים), החלו דרכם על 2 גלגלים ל-פ-נ-י שמדינת ישראל הסיכמה לכך באופן רשמי...

דעה אישית

יכולה המדינה להגביל אנשים מלנהוג ברכב בכביש ציבורי בעיקר בגלל הסכנה לאחרים. אני לא חושב שלמדינה יש זכות להגביל מישהו מלנהוג בשטח פתוח בו הוא מסכן את עצמו. וגם בהקשר זה יש למדינה סמכויות רחבות מידי בכדי להתערב ביחסים שבין קטין להוריו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ועל זה נאמר " גבר - גבר "

אני בטוח שאתה מרגיש טוב עם עצמך

אולי תתבגר כבר ותבין שזה עלול לסכן אותך (שזה לא משנה כלכך ) וגם אחרים !!!!!!!!!

האמת... כן אני מרגיש טוב עם עצמי.. תודה.

להתבגר? אני חושב שאני מאוד בוגר יחסית לגילי, ותאמין לי שאני מבין שאני מסכן את עצמי, בדיוק כמו כל אחד אחר שרוכב על דו"ג, ואולי אף יותר מחלקם, ומסכן אחרים? חס וחלילה, על סמך מה אתה אומר את זה? אתה מכיר אותי? אני לא נוסע אף פעם על כביש, רק בשטח, אין אף אחד מסביב כך שהיחיד שאני מסכן זה את עצמי, וכן אני מוכן לקחת את הסיכון הזה, אה וכן, ד"א, אני גם לא מרכיב, בשום מצב, בדיוק בגלל הסיבה הזאת, אני לא רוצה לפגוע באף אחד.

חוצמזה שאני בטוח בזה שהרוכבים בני ה16-18 שרק קיבלו רישיון וכבר בטוחים שהם רוסי, מסכנים אותי, אותך ואת שאר הנהגים הרבה יותר.

ד"א כולכם פה שחכתם לציין איזה תכונות נותנת רכיבה באופנוע מגיל צעיר..

טענים שאכיבה מגיל צעיר בשטח מקנה לרוכב:

משמעת,

לקיחת אחריות,

ביטחון עצמי וכללי,

קואורדינציה,

שליטה

ועוד כמה תכונות שאיני זוכר...

I REST MY CASE!

פורסם
האמת... כן אני מרגיש טוב עם עצמי.. תודה.

להתבגר? אני חושב שאני מאוד בוגר יחסית לגילי, ותאמין לי שאני מבין שאני מסכן את עצמי, בדיוק כמו כל אחד אחר שרוכב על דו"ג, ואולי אף יותר מחלקם, ומסכן אחרים? חס וחלילה, על סמך מה אתה אומר את זה? אתה מכיר אותי? אני לא נוסע אף פעם על כביש, רק בשטח, אין אף אחד מסביב כך שהיחיד שאני מסכן זה את עצמי, וכן אני מוכן לקחת את הסיכון הזה, אה וכן, ד"א, אני גם לא מרכיב, בשום מצב, בדיוק בגלל הסיבה הזאת, אני לא רוצה לפגוע באף אחד.

חוצמזה שאני בטוח בזה שהרוכבים בני ה16-18 שרק קיבלו רישיון וכבר בטוחים שהם רוסי, מסכנים אותי, אותך ואת שאר הנהגים הרבה יותר.

ד"א כולכם פה שחכתם לציין איזה תכונות נותנת רכיבה באופנוע מגיל צעיר..

טענים שאכיבה מגיל צעיר בשטח מקנה לרוכב:

משמעת,

לקיחת אחריות,

ביטחון עצמי וכללי,

קואורדינציה,

שליטה

ועוד כמה תכונות שאיני זוכר...

I REST MY CASE!

:mm_cool: :mm_cool: :mm_cool:

חייבים להסכים שהבחור יודע להתבטאות ברמה מעולה לגילו

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
:mm_cool: :mm_cool: :mm_cool:

חייבים להסכים שהבחור יודע להתבטאות ברמה מעולה לגילו

להתבטא ..

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

אני די בטוח שהוא זוכר את התגובה הזאת בעל"פ מכוון שהוא כבר השמיע אותה באוזני הוריו אין סוף פעמים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

... ועדיין, זה לא הופך אותה לפחות רלוונטית.

הבחור צודק - כשילדים יוכלו לרכב בשטח בגיל צעיר, הכל יראה יותר טוב, מוטורית.

זה הגיל בו מפתחים תחביבים - למישהו יש ספק בכלל כמה רוכבים נוספים יתווספו כך?

מצד שני, בלי הכרה רשמית של המדינה זה לא יקרה, פשוט בגלל שוק הכלים. בארה"ב יש המון אופנועי 50-80-125 בדיוק לשוק הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...