Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב מערכת לרכב,

אני מודע לזה שהתחום מאוד רחב, הבעיה שכל מישהו אומר משהו אחר,

לדוגמא המגבר של מאסיב BX4 לא יצליח "לפתוח" את הקומפוננט של מורל הייבריד, ועדיף לי לקחת קומפוננט אחר (זול יותר), ולא, זה לא בעל חנות המליץ לי, אלא בן אדם פרטי.

לדוגמא אני מסתכל בלוחות יד שניה אני רואה מגברים של Sundown (אישית לא מכיר את החברה) ושל עוד חברות שכנראה נחשבות בתחום אך אני לא מכיר.

התקציב למגבר הוא בערך 1300-1500 ש"ח, אין בעיה לקנות מחו"ל/יד שנייה.

התצורה שהמגבר יצטרך להרים הוא סאב וקומפוננט.

לגבי הסאב, השאיפה היא למורל פרימו 124 (בתיבה מקורית), השאלה אם יש משהו יותר טוב שאקבל מבחינת עלות/תועלת לעומת הפרימו?

לגבי הקומפוננט, השאיפה היא למורל הייבריד 602 (או קומפוננט של מאסיב, שספונסר הפורום הציע, אך טרם שמעתי).

כמו שאתם מבינים מהשאלות של הבורות, אני לא אודיפיל מדופלם, וגם לא מתיימר להיות אחד כזה, אך לפני שאני קונה מוצר, אני אוהב לקרוא ולשמוע חוות דעת על הרכבים, ובאמת לנסות להוציא את המיטב מהכסף שלי.

אחרי החפירה הזאת, אני מקווה שאצא עם גיבוש דעה לגבי מגבר,

תודה רבה רבה לכם .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מציע לך בתקציב שלך לחפש sundown sax 100.4 משומש , הקומפוננט מצוין לדעתי ובקשר לסאב מה התקציב? לדעתי הסאבים של הרץ כבר מסדרת האנרג׳י ומעלה נותנים תרומה מעולה למחיר. בנוסף הייתי שוקל לגבי סט קומפוננט של אטון , אני אישית מאוד אוהב והתמורה שלהם למחיר היא מצוינת.

פורסם (נערך)

אשמח לעזרה חברים .

בחיפושי באמאזון מצאתי את המגברים האלו שמתאימים לי מבחינת תקציב,

Pioneer GMD8604

Planet Audio AC2400.4 ANARCHY (לפלאנט אודיו יש גם את הדגמים של 1800/1600/1200)

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לא יכול לערוך את ההודעה הקודמת,

(קראתי מה חושבים על planet audio, אז הוא ירד מהפרק)

יש גם את המגברים האלו,

Hifonics ZRX1016.4 Zues

Kenwood KAC-8406

(סתם שאלה, שאני יודע שהתשובה שלה אולי יכולה להכניס אותי ליותר בלבלות, עדיף לשים 2 מגברים, מגבר אחד 2 ערוצים לקומפוננט, ומגבר מונו לסאב?)

• תוכן חדש...