Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי יונדאי I10 שנת 2013.

המערכת סטוק שהרכב מגיעה איתה היא באמת אחלה, היא הייתה בסדר גמור עד שקרה הדבר הבא:

לפני שבוע הרכב עמד בחניה ומישהו נכנס בדלת ימין האחורית ועיקם אותה לגמרי, הוא לא השאיר פרטים וברח.

יומיים לאחר מכן נסעתי ברכב, ושמתי לב שפתאום שומעים רק ברמקול שמאל האחורי ובשאר הרמקולים לא שומעים כלל.

סיפרתי את זה למשפחה, חשבתי שכתוצאה מהמכה קרה משהו בחיבורים או אני לא יודע מה ובגלל זה יש את הבעיית שמע.

דוד שלי אומר שהוא נגע בכפתורים במערכת כשנסע עם אמא שלי, אין לו מושג על מה הוא לחץ והוא גרם לזה שלא ישמעו.

היום הרכב יצא מהמוסך לאחר שהוחלפה הדלת הפגועה, בדקתי את המערכת ושוב - שומעים רק ברמקול שמאל האחורי.

הלכתי למערכת ובדקתי אותה עברתי על כל האופציות, לא מצאתי איזו שהיא אופציה לבטל את כל הרמקולים חוץ מרמקול אחד כמו שדוד שלי טוען.

למישהו יש מושג אולי מה אני צריך לעשות?

דייהו לאנוס האצ'בק 00' ידנית

פורסם
משחק בבלאנס + הפיידר, יכול לגרום לתופעה.

אני לא כל כך מבין בזה האמת, אשמח אם תוכל להגיד לי מה לעשות או להסביר לי מה זה הבאלנס והפיידר ואיך אני מגיע אליהם.

פורסם

בלאנס - משנה את העוצמה בין הרמקולים הימניים לשמאליים.

פיידר - משנה את העוצמה בין הרמקולים האחוריים והקדמיים.

משחק של שניהם ביחד, יכול לגרום רק לרמקול אחד מתוך הארבעה לעבוד.

חפש balance ו-fader בהגדרות ותחזיר את שניהם ל-0.

פורסם
בלאנס - משנה את העוצמה בין הרמקולים הימניים לשמאליים.

פיידר - משנה את העוצמה בין הרמקולים האחוריים והקדמיים.

משחק של שניהם ביחד, יכול לגרום רק לרמקול אחד מתוך הארבעה לעבוד.

חפש balance ו-fader בהגדרות ותחזיר את שניהם ל-0.

בדקתי וסידרתי, תודה רבה!

• תוכן חדש...