Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי קצת זמן פנוי בשמונה בבוקר, אז נסעתי לשם ועמדתי כמו מפגר בתור במשך בערך חצי שעה עד שכולם לפני יסיימו לתקן את נזקי מזג האוויר ברכבי הליסינג שלהם. האוטו היה מצופה בשכבה דוחה במיוחד של ג'יפה מבחוץ והכלב השאיר לי עוד כלב בבגאז' בפנים, אז אמרתי יאללה, נפנק.

בחרתי שטיפה חיצונית + פנימית ("גולד" בלשון המקום), שילמתי 60 ש"ח והפקדתי את האוטו בידיהם.

להלן התוצאות.

חיצונית:

NzXAWvY.jpg

פנימית:

bb257Hy.jpg

בקצרה, הם ניקו מבחוץ מאוד חפיף ומבפנים לא ניקו כמעט בכלל, בטח שלא שאבו כמו שצריך.

אם האמור לא משכנע, הרי שגם חלקים נבחרים בסביבת הנהג מכוסים בספריי סיליקון דביק ודוחה שמשאיר לי ריח מגעיל באוטו ועכשיו אני צריך לחשוב איך לנקות.

אכן, תמורה נהדרת ל60 ש"ח ובערך 50 דקות מהזמן שלי (המתנה + שטיפה). כאמור, פעם ראשונה ואחרונה.

אשמח לקבל המלצה למקום שעושה את העבודה שלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שבגלל העומס הם מחפפים. מלא אנשים רצים לשטוף את הרכב אחרי שהאובך שקע, רוצים להספיק לקחת כסף מכולם, אבל מתקמצנים על השירות שלשמו אנשים הגיעו ושילמו.

תמיר, גם ב-swisswax היו מקרים, זכור לי בחור אחד שפתח שרשור על האכזבה שלו מהמקום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אתה באמת חשבת שתקבל טיפול ראוי לרכב במקומות האלה ובמיוחד אחרי האובך והחג שבפתח?

אני שואל ברצינות, המקומות האלה הם אך ורק לשטיפה חפיפניקית שהרכב יהיה "נקי" ובכלל המחיר יקר מאוד

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איך ג'ורג' בלות' היה אומר...

and that's why you always wash at home !

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא זכור לי ששילמתי תעריף מופחת עבור החג והעומס.

כאילו, לא ביקשתי דיטיילינג עם מיקרופייבר אנטי סטטי ספוג בשומן נחש, כל מה שרציתי זה שישאבו את האוטו כמו שצריך ולהוריד דברים שרואים. אני לא מדבר על סימן פה ושם.

בדרך כלל אני מנקה את הפנים בעצמי, אבל הפעם העדפתי לתת להם בגלל שיש להם שואבי אבק תעשיתיים וזה יותר אפקטיבי עבור הפרווה של הכלבלב - בהנחה, כמובן, שמשתמשים בהם.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

חשבתי לשטוף שם פעם בתקופה שהיה רכב ליסינג כי הייתי בסביבה, אך התור הארוך

גרם לי לוותר.

לאחרונה יצא לי לשטוף פעם אחת בטורבו קלין בצומת סגולה, האמת שהתרשמתי מאוד

לטובה. חוץ ממנהרת השטיפה הארוכה שניראה ששוטפת את האוטו בעדינות, גם הבחור

שניקה השקיע מאוד ועבד על הרכב לא פחות מ 30 דקות, עד לרמה שזה היה

קרוב למושלם, למרות שהגעתי עם רכב מאוד מלוכלך.

פורסם

רועי,

הצחקת אותי אם חשבת באמת שב 60 שקלים יוציאו לך את השערות של הכלב מהריפוד.

השערות יורדות רק באמצעות מברשת מיוחדת ועבודת יד. שום שואב אבק לא מוציא אותן.

כינוי "גולד" זה עבור לקוח זהב כמוך שמשאיר שם 60 שקלים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שוגי, אין בעיה. שידרשו כמה שנראה להם מתאים לקחת על עבודה כזו. או שיודיעו מלכתחילה שהם לא הולכים להוציא את הפרווה. או שאתה יודע מה, אפילו אל תקחו את העבודה.

אבל לקחת כסף, בטח תוך "אל תדאג, נוציא נוציא. הכל יהיה סלאמתק" ואחר כך להחזיר ככה את הרכב לבעליו. זה לעשות צחוק מהלקוחות שלך (כאילו, שלהם, לא שלך :) ).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא שוטף במקומות כאלו.

אבל השאלה שלי היא האם לא בדקת לפני שלקחת את האוטו משם?

לצורך העניין - הייתי שולף טיפ נחמד ומבקש לגמור את העבודה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השערות האלו יוצאות גם עם שואב אבק ביתי בלי שום ציוד מיוחד (רק לוקח קצת יותר זמן). אם ראו שלא הולך יכלו גם לדבר איתי. אין סיכוי שמשענת הראש האמצעית נשאבה. לא דיברו איתי, והכתמים שעל הגג זה לא שערות של כלב, ידידיי.

פורסם
אני לא שוטף במקומות כאלו.

אבל השאלה שלי היא האם לא בדקת לפני שלקחת את האוטו משם?

לצורך העניין - הייתי שולף טיפ נחמד ומבקש לגמור את העבודה...

בדקתי רק כשהגעתי הביתה. לא חשבתי על זה בכלל. אני לא רגיל שמזלזלים בי ככה (בסופו של דבר אתה לא יכול להיות חשדן כלפי כל דבר, כל הזמן).

פורסם

תשמע, הלכת לשטיפה ולא חטפת צעקות וקללות? ביזיון למקום. חייב איומים וקללות כדי לקבל חוויה מקיפה. אני מבין את האכזבה.

בנימה רצינית - קשה למצוא שטיפה שבאמת משקיעים ברכב ואפשר לבטוח בהם.

פורסם

לא מחפש שישקיעו ברכב. בשביל להשקיע אני אלך לדיטיילר שיצפה לי את האוטו בנוזל קרמבולה בתנועות סיבוביות עדינות. אני מתכוון לפעולה הכי פשוטה שיש - תכניס שואב, תשאב, תוציא שואב. ככה. תאמינו לי שאם הייתי רואה איזשהו שיפור בגזרת הבגאז' לא הייתי אפילו אומר כלום על הגג המלוכלך (והוא מגעיל, זה הרבה יותר גרוע במציאות מבתמונה, אולי אח"כ תנוח עלי הרוח ואני אלך עם הניקון שלי בgolden hour בשביל לעשות תמונה עם בוקה)

• תוכן חדש...