Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מוצר שאפשר להוסיף למים ולשטוף איתו את הרכב פחות או יותר כמו ששוטפים עם שמפו, רק שיתן מעט יותר הגנה לצבע (הציפיות שלי הם לא כמו משחה קראתי שנוזלי עושה חצי עבודה)

קראתי וחיפשתי בפורום לא מצאתי משהו מתאים ולא הצלחתי להבין איך מיישמים ווקס נוזלי.

* גם רציתי לדעת אחת לכל כמה שטיפות צריך לשטוף עם ווקס.

פורסם

יש שמפו של מגווירס עם וקס, צהוב כזה, לא יודע אם זה באמת נותן יותר הגנה מכל שטיפה, אני מניח שזה גם לא יתן הגנה כמו יישום וקס 'רגיל'

פורסם

מצד אחד נשמע שמה שאתה מחפש זה onr ירוק.. מצד שני אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך, הפיסוק יכול להיות שעזר לזה טיפה:wink:.

שמע ההגנה היחידה שווקס אולי יתן היא מהשמש.. יותר מזה זה סתם מזל, העמידות של הדברים האלה לפחות מהניסיון שלי זה לא עמיד בעליל.

אני לא יודע איזה סוג הגנה אתה מחפש אבל אם זה יותר משמש אז אני לא מכיר שום חומר שטיפה שיעשה דבר כזה, למעט בטון:-).

אם תסביר יותר לאיזה סוג הגנה אתה מתכוון אולי נוכל לעזור יותר.

בגדול כל הווקסים הנוזלים זה לא להגנה כמו של אפקט הגלוס, הבעיה היא שזה לא עמיד ובטוח לא לאוטו שלא חונה כל היום בחניה מקורה.

בנוגע להגנה "רצינית", אז הזול זה אוטם, יקר זה הציפוים למיניהם, ויקר מאוד זה בודיגארד לרכב! :lol:.

בקיצור אם תסביר את עצמך יותר, מה אתה רוצה להשיג בזה, איזה סוג הגנה, אולי אוכל לעזור יותר.

פורסם

מצטער אם לא הסברתי את עצמי נכון , או שהסברתי נכון אבל דיברתי בלי הגיון כי אין לי נסיון בשיט בדיטילינג \ שטיפה עצמית כלום נאדה P:

חיפשתי חומר לשטיפה במקום או בנוסף לשמפו , שיהיה אפשר להוסיף אותו למים ולשטוף איתו את הרכב באופן רגיל כמו ששוטפים עם שמפו, זה לא ווקס נוזלי נקרא?

פורסם (נערך)

לא.

מה שאתה מתאר זה שמפו עם תוספי ברק.

אין שמפו עם תוספת של חומר כלשהו שיתנו הגנה שאפשר לקרוא לה הגנה.

וקס נוזלי זה וקס בצורה של נוזל.

יש גם אוטמי צבע.

הם לא פחות טובים מוקסים מוצקים

על הכול תוכל לקרוא בשירשורים הדביקים (לדוגמא זה שמדבר על איך לשמור על רכב חדש)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...