Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולטון פארק - בילוי משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למזלי הרב אני כבר מפונק ולא הולך יותר מידי לראות קלאסיות נחות להן במוזיאונים (אלא עם כן מדובר במוזיאון של מולהאוס ואז ועוד איך שאלך).או בתערוכות כמו ב-NEC ודומיהן. מה לעשות 9 שנים במערב עושות את שלהן.

אבל עם המנועים עובדים, והמכוניות נוסעות, ועוד על מסלול - אני ועוד איך הולך.

וכך היה שקיבלתי מלקוח שמשתתף במקצה קלאסיות עם DB2 שלושה כרטיסים לסופש הגולד קאפ במסלול אולטון פארק שלא רחוק ממנצ'סטר.

שבעה שמונה מרוצים שונים, מכוניות GT שנות החמישים, פורמלה 5000 ו-3 היסטורי, מרוץ של יגואר הריטג', ועוד.

היה נהדר. לא רק שלא ירד גשם, גם לא היו יותר מידי אנשים.

הנה תמונות :

מקבץ ראשון מהפאדוק. מותרת הסתובבות חופשית, ישנו שלט בכניסה שמסביר שזהו פאדוק עובד ומבקשים לשמור על הילדים. כלי עבודה ומכוניות בהכנה הן המראה הנפוץ בפאדוק, וכמו כן קראוונים וטריילרים עם מספרי רישוי מבריטניה וגם מארצות אירופה אחרות, שוודיה, שוויץ, גרמניה. הרבה שפות שומעים בפאדוק.

DSCF9144.jpg

DSCF9149.jpg

DSCF9147.jpg

DSCF9137.jpg

DSCF9160.jpg

DSCF9159.jpg

פורסם (נערך)

האינפילד (השטח הפנימי של המסלול) כולל הבנה של המארגנים שבלי פעילויות לילדים אבא לא יגיע. ולכן ישנם מתנפחים ומתקנים נוספים שמאפשרים לילדים להנות, ולבת הזוג לקבל הוכחה שלשם שינוי לא הכול מסתובב סביב אתם יודעים מי.

באינפילד ישנו גם מסלול ראלי קצרצר שמאפשר למכוניות הראלי של פעם לעשות סיבובי דמו. דמו אלק, הם מסתערים עלך המסלולון כאילו שחייהם תלויים בכך.

פעם ראשונה שייצא לי לראות אאודי קוואטרו SWB גרופ בי, בהסתערות. וזה מדהים באופן שגם זוגתי ובנותיי לא יכלו להישאר אדישות.

היה חשש קל שהטורבו של האאודי יישאב אליו את ביתי הקטנה, ולכן החזקתי אותה חזק!

במקבץ הזה אגדות ראלי בעת זינוק במרחק נגיעה וגם חיפושית

DSCF9179.jpg

DSCF9180.jpg

DSCF9184.jpg

DSCF9197.jpg

DSCF9200.jpg

DSCF9199.jpg

DSCF9192.jpg

DSCF9193.jpg

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

בשלב אחד נפרדתי ממשפחתי ושמתי פעמיי דרך הפאדוק אל הפיטס. חציתי את הפיטס והנה אני עומד על משאול הפיט (PIT LANE) קיבלתי חצי הנהון מאחד מהמארשאלים וחציתי אל האי הנמצא בין המסלול לבין כביש הפיט.

לידי עמד הצוות התומך ב-356קאררה2 שצילמתי קודם. צוות משוויץ והאוטו עדיין בשלבי פיתוח הסביר לי אחד מהם באנגלית מוגבלת תוך שהוא מצמיד מספרים למסגרת האלומיניום שהוא עומד להציג לנהג בעת שהוא חולף עפ הפיטס.

מצידי השני נהג באוברול מסמן במסגרת לחברו את המילה IN והולך להעמד במקום הייעודי הפיטס לביצוע החלפת נהגים (פיצ'ר של מירץ זה).

אף פעם לא עמדתי ככ קרוב למכוניות מירוץ בתנועה. זה היה חזק בצורה יוצאת דופן, על המסלול יגואר אי, איי.סי קוברה FHC, הקאררה המדהימה הזו בעלת צליל לא ייאמן, 911 מוקדמת,וכמה וכמה TVR טוסקאן חזקות מאוד. הריח הצליל הנשמה של הצוותים והנהגים - אין אין כמו ספורט מוטורי קלאסי.

מה חופרים אגם בבאר שבע מה? מסלללללולללל צריך לבנות במדבר מסלול!

ענף כלכלי אדיר. איך היהודים עוד לא עלו על זה?

2015-08-30 13.44.45.jpg

2015-08-30 13.43.46.jpg

2015-08-30 13.43.34.jpg

2015-08-30 13.40.15.jpg

פורסם

ועוד כמה תמונות אחרונות. פריט חשוב מאוד הוא אזניות נגד רעש במיוחד לילדים קטנים. מזל שיש לאבא בעבודה, בישביל הקטנה, ואבא זכה בנקודות זכות אותם הוא צובר בזהירות כדי שישמשו אותו בקיץ 2016 להעלם אל הלה-מנס קלאסיק.

הגדולים יותר בשיטת המטווח במילואים.

תודה שקראתם, מקווה שנהנתם. מי שרוצה טיפים לראות מרוצים היסטוריים בבריטניה מוזמן לשאול בפרטי. לא הכל מתחיל ונגמר בסילברסטון!

גדי

DSCF9172.jpg

DSCF9170.jpg

DSCF9176.jpg

2015-08-30 15.04.25.jpg

פורסם

לא בקדנציה שלנו, לצערי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

איזה יופי. גדי, תודה רבה.

אני מזמן "התבייתתי" על מירוצי מכוניות קלאסיות, והנה דוגמא מלפני כמעט שנה. אני משתדל להגיע לאירועים כאלה כמה שיותר- לצערי לא מספיק.

ואכן התוודעתי לעניין באנגליה לפני יותר מעשרים שנה- ואפילו צילמתי והעליתי לרשת:

1H5DUbqI8

npx3UvEUfL3iFrk-p

oOhZlmA0Mtyj_qA0R

הסרטונים הנ"ל הם מרוצים בודדים. למי שמעוניין, ערכתי פליליסט מכל אירוע:

1H5DUbqI8

ועוד אחד מברנדס, 1997:

אגב גדי, אני לא מתכוון להשתלט על השרשור, אבל עלה בדעתי שאולי הלקחות שלך יזהו את עצמם או המכוניות שלהם (כבר קיבלתי תגובות ביוטיוב מאנשים שהתרגשו למצוא את עצמם מתחרים לפני עשרים שנה).

פורסם

יוחאי, שאלה שלא קשורה לשירשור, לאן נעלמת? הפסקת לצלם?

האתר שלי: asfanoot.weebly.com

בלוג, צור קשר ותמונות מתצוגות ומוזיאונים של רכבי אספנות

סירטונים, ראיונות וסקירות בקרוב :king:

פורסם

הצוותים והנהגים - אין אין כמו ספורט מוטורי קלאסי.

ענף כלכלי אדיר. איך היהודים עוד לא עלו על זה?

בשנותי בסיאטל התידדתי עם זוג ישראלים שחיו שם (אז) כבר חמש-עשרה שנה. יום אחד היו בחירות לעיריית סיאטל. שאלתי אותם למי הם מצביעים? והתשובה היתה: מה מעניינת אותנו עיריית סיאטל? אותנו מעניינת עיריית תל-אביב...

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
יוחאי, שאלה שלא קשורה לשירשור, לאן נעלמת? הפסקת לצלם?

לא הפסקתי, אבל המכוניות חוזרות על עצמן (וזה טבעי לחלוטין- אני לא מצפה שאספנים יחליפו מכוניות במיוחד בשבילי). וכמו שאתה מבין, הלב שלי נמצא במקומות כמו השרשור הזה. אם הייתי חי במדינה נורמלית, הייתי הולך לפחות כל חודש לאירוע כמו זה שגדי הלך אליו- ומצלם, ומצלם ומצלם.

משער שאחזור לבקר עם המצלמה מתישהו.

פורסם

תהיה השקה ענקית לרולס רויס סילבר שאדואו של בני לוי בחוות אלנבי קיבוץ נצר סירני יום שישי הזה, תבוא יהיה הרבה מה לצלם

האתר שלי: asfanoot.weebly.com

בלוג, צור קשר ותמונות מתצוגות ומוזיאונים של רכבי אספנות

סירטונים, ראיונות וסקירות בקרוב :king:

פורסם

שלום גדי יקרי!

לדעתי את מסלול המרוצים הבא יבנו או בעזה או ביריחו כי!!!

את המדינה הזו מנהלים "אהבלים" ומסתבר שלערבים יש יותר שכל!

כמו כן לא ראיתי אפילו רנו 15 אחת באנגלזיה אז זה לא נחשב למרוץ!!!

ולידעתך יום שישי הוא היוםםםםם של הרולס שלי ושלי .

ווואאאאוווו איזה כף לך אבל יום בהיר אני נוחת אצלך לביקור.

ד"ש ונישוקים לשלושת החתיכות שלך הם גנבו את ההצגה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני היקר,

שתהייה לך השקה נהדרת, תהנה ביום הגדול שלך - מגיע לך!

יוחאי ידידי,

איך שאני מבין אותך - רק אתה אולי יודע.

לגבי הבימר הצבעונית, צילמתי רק תמונה אחת שלה.

יש לי עוד קצת תמונות מאולטון פארק, אעלה אותם בתקווה מחר.

פורסם
תהיה השקה ענקית לרולס רויס סילבר שאדואו של בני לוי בחוות אלנבי קיבוץ נצר סירני יום שישי הזה, תבוא יהיה הרבה מה לצלם

...

יוחאי ידידי,

איך שאני מבין אותך - רק אתה אולי יודע.

...

שולח לשניכם ה"פ.

• תוכן חדש...