Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לנסר לפני כשלוש שנים עם שנה אחת אחריות (ייצור 2011), לאחר מספר חודשים שמתי לב ל"יבבה" של הדיפרנציאל (האבחנה של מוסך כלמוביל, לא שלי). לאחר שפניתי למוסך אישרו שיש יבבה והחליפו גיר במסגרת האחריות. מיד עם צאתי מהמוסך שמתי לב שגם בגיר המוחלף יש רעש דומה, בעיקר במהירות בין 60 ל 80 קמ"ש. לאחר זמן התופעה התחזקה והופיעה גם סביב ה 100 קמ"ש. מאז התופעה התחזקה עוד יותר. פניתי שנית למוסך אך עכשיו כבר "לא שמעו". בהמלצת שירות הלקוחות פניתי למוסך נוסף, שם שמעו בהחלט, אמרו שלא תקין והמליצו לחברה להחליף שנית. החברה הפנתה אותי למוסך שלישי של כלמוביל לבחינה נוספת. במוסך השלישי גם שמעו את הרעש והחליטו להשוות למכוניות אחרות מאותו מודל, כלומר לנסר 1500. לאחר שבדקו אמרו ששמעו רעש כזה בעוד מכוניות, ולכן "זה האוטו", אין סיבה להחליף גיר משום שהתופעה תחזור שנית (אכן מה שקרה). מצד אחד אין הגיון להחליף גיר אם זו בעיה אופיינית. מצד שני הרעש הזה מאד מטריד אותי.

האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אם כן, מה הפתרון? האם מיצובישי לוקחים אחריות על התנהגות כזו של המכונית?

פורסם

אמרתי מה תגובת כלמוביל, הם מכירים בבעיה אך לא לוקחים אחריות רוחבית, כלומר שניסע עם הרעש וזהו כי זו תקלה בכל הרכבים האלה.

פורסם

עורך דין טוב מכת טוב ותראה איך הענינים יתחילו לרוץ... שווה לך לשלם ולא לסבול על רעש מהדפרנציאל אגב שברכב כמו שלך זוהי יחידה רחתעם הגיר(באותו הcase).

רעש מכהי מעיד על כך שמשהו לא תקין מעבר לזה שהוא מעצבן לך באוזן, הוא מעיד על משהו תקול... מה שמעיד על כשל בעתיד ועוגמת נפש שלך או לבאים אחריך.

אף מקום לא יקבל את הטענה כי הרעש הוא כללי.

רק בישראל עם יש בעיה להרבה אנשים זאת בעיה תקינה. כמו שנאמר צרת רבים חצי נחמה. לצערי פגשתי זאת בעולם הדוגלגלי אבל שם . הייצרן לקח על עצמו את האחריות וקרא ללקוחות לריקול בדכ שקט.

אל תוותר עם הרעש חריג ובעלי מקצוע אמרו לך שזה חריג, וישנה היסטוריה , צא לקרב.

פורסם
אמרתי מה תגובת כלמוביל, הם מכירים בבעיה אך לא לוקחים אחריות רוחבית, כלומר שניסע עם הרעש וזהו כי זו תקלה בכל הרכבים האלה.

לפני שתתחיל להניע עורכי דין, שמאי רכב, מומחי לחימה ושופטי בית משפט עליון תתארגן על נסיעה ברכב כזה דומה להתרשמות אישית

פורסם

ואם גם גם ברכב דומה קיים הרעש אז זה תקין?

ואם בכל הסידרה נקרעת שרשרת טיימינג או הולך גיר פעם ב100 אלף אז זה בסדר?!

יום טוב גם לך

פורסם

אל תעשה דרמה ואל תתן דוגמאות לא קשורות לנושא...

לא שמעתי את הרעש ואני לא מכיר את הדגם ולכן לא יכול להגיד לך תקין או לא אבל לכל הרכבים יש רעשי עבודה כאלו ואחרים שהם תקינים ואופיניים.. לרוב האנשים לא שמים לב אליהם ויש בודדים שזה מפריע להם והם חושבים שזה לא תקין.

מגיעים אלי למוסך לפחות אחד כזה בשבוע עם תלונה על רעש ברכב שאני מכיר כרעש עבודה תקין לגמרי...

פורסם

דן, שים לב, שני בעלי מקצוע מומחים איבחנו את הרעש כלא תקין.

אולי אני עושה דרמה אבל אתה קיצוני מידי לצד השני.. או לא קורא.

יום טוב גם לך

פורסם

על איזה גיר מדובר, אוטומטי או ידני ? אם גיר אוטומטי,ממליץ לפנות לבדיקה ואבחון אצל אחד מהמכונים המומלצים בפורום.אני מניח שתמורת תשלום יסכימו לתת אבחון בכתב ומסקנות ולחוות דעה,האם העניין תקין לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

נו אז? זה נראה לך כל כך פשוט נכון? שם לב כי המוסך השלישי פעל הכי נכון ועשה השוואה לרכב אחר בלי שום תקלה או תלונה

גם לי קרה ויותר מפעם אחת שחשבתי שרעש כלשהו לא תקין והסכמתי עם הלקוח עד שבדקתי רכב אחר או החלפתי חלק והתבדתי.

קןודם כל שבעל הרכב שמכיר את הרעש הכי טוב והוא מוכוון כלפיו מאוד שיסע ברכב אחר ויקבל מושג התחלתי האם טיעון המוסך והיבואן שהרעש קיים בכל רכב הוא נכון.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
על איזה גיר מדובר, אוטומטי או ידני ? אם גיר אוטומטי,ממליץ לפנות לבדיקה ואבחון אצל אחד מהמכונים המומלצים בפורום.אני מניח שתמורת תשלום יסכימו לתת אבחון בכתב ומסקנות ולחוות דעה,האם העניין תקין לא.

מיותר!

יש פה עסק עם יבואן שלא יקבל שום חווד דעת מקצועית שלא ממוסך הרשת שלו או מהמחלקה הטכנית

פורסם

דני שבת שלום,

אני לא מסכים איתך, גם למנועי thp שהמוביל העליון של השרשרת טיימינג נשבר יש רעש לא תקין, ולא הרבה שמים לב אליו, ושמעתי את זה בכמה מכוניות, זה אומר שזה תקין?

אם במקרה בעל המוסך השווה למכונית עם אותה מחלה\בעיה, זה אומר שזה תקין?

רועי

פורסם

ברור שלא תסכים ועליך להביא עוד כמה חבר'ה שיעמדו אחרי יגאל ויצעקו שיש להביא עו"ד או כדורגלן כדי לפתור את הרעש.

יש רכבים שאני מכיר אישית עם רעש אופייני מהדיפרנציאל של הגיר וככה הרכב בנוי ותחליף גירים עד מחר וזה לא ישנה או ישפר בכלום וכמובן שאין שום משמעות טכנית לאורך חיי הגיר במקרה שאי מדבר עליו.

שלב ראשון לפני שזזים זה לקבוע האם הרעש הוא רעש אופייני או לא ואתה זה כדי לעשות באופן שאני מציע ולא להביא שמאי או שנאי ותבוע יצוגית או לקפוץ למכון גירים מדופלם

אפילו פתוח השרשור מבין שזאת הדרך וביקש (תקרה את הכותרת) ממשהו שיש לו כזה רכב או מכיר את הנושא לעזור.

פורסם

השאלה העיקרית כרגע אם בהשוואה לכל אותם דגמים בשנתון הזה קיים את אותו הרעש. במידה וכן אז על פניו אופייני ולא יהיה יותר מידי מה לעשות. במידה ובחלק מהדגמים האלה הרעש לא קיים אז אין סיבה בעולם שבעל רכב שזה מציק לו ייצטרך לחיות עם זה כי לא על זה הוא שילם אלא על שקט נפשי ובהתאם להשוואה הזו יהיה אפשר להיתקדם לאן שהוא!

• תוכן חדש...